Bu sitenin lgbt destekçisi küresel algı odaklarının hizmetinde olduğunu görmek hiç hoş değil.
Ha bu arada ben muhafazakar birisi de değilim. Sosyalist ideolojiye yakın, bilinçli bir solcuyum.
Erkeklere etek, dantelli don giydiren, makyaj yaptırıp, oje sürdüren saçma sapan soruların bilinçli şekilde vitrinde on plana sokulduğunu düşünüyorum.
Bunları yapmak aslında lgbt ye destek değil , toplumsal antipatiyi körükleyerek köstek oluyor.
Ben aklımı, beynimi kimseye kiraya vermedim. Umarım siz de birgün sürü zihniyetinde uzaklaşır, bireysel, özgün fikirler üretip bunlara sahip çıkarsınız.
'Kadınlar oje sürmez o.. bular oje sürer' diyen bir Ortaçağ zihniyetinin 'Erkekler oje sürmez geyler sürer' demesine şaşırmıyorum kadınlar ile erkekler sevgili olunca evlenınce küresel algı odaklarının hizmetinde olmuyorsa LGBT ve destekçileri de olmuyor...
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 LGBT desteği vereceğim diye verdiğiniz örnek çok alakasız olmuş. LGBT, batılı küreselci üst aklın planıdır. Ve dünya düzeni değişirken ciddi sorunlar yaşamaları olası.
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Fikrimi kimseye dayatmamışım, hakaret etmemişim ve beğenmek zorunda değilim. Ama ortaçağ zihniyeti diye hakaret yiyorum. Sahi hangimiz fikir dayatan baskıcı kesimi temsil ediyoruz? Yobaz tabirini hangimiz hak ediyoruz? Burnunuzdan kıl aldırmamaya ve özgürlükleri kısıtlamaya devam edin.
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Bir şeyin yanlış olduğunu sözlü ya da yazılı olarak hakaret etmeden beyan etmenin nesi yanlış? Tek tip olmayan insanların yaptığı aşırılığı yapan bir kavim helak oldu. Buna yanlış diyerek uyarmak, "hakaretsiz" uyarmak yanlış mı? Kıyafet konusunda fazla açık ya da dar giyinmek sizi istemediğiniz bakışlara tacizlere maruz bırakabilir diye söylemek yanlış mı? Erkekler de bakmasın diyebilirsiniz siz kendi özgürlüğünüz hususunda oldukça geniş davranacaksınız. Ancak bakacak kişiye bakma diyerek özgürlüğünü kısıtlayacaksınız. ya da ben bunu yaparım diyerek söyleyecek bana ters bu diyenlere ortaçağ zihniyetli ve yobaz diye hakaretler yağdıracaksınız bu özgürlük mü? ya da özgürlük size kadar da farklı fikirlere yer yok mu? Hakaret etmek küfür yanlış ama karşıt görüş olduğunda da hakaret edip özgürlüğünü kısıtlayamazsınız.
Kendi kafanızda kendi dünyanızda bir erkek modeli bir kadın modeli yaratmışsınız istiyorsunuz ki tüm erkekler robot erkekler gibi tek tip olsun istiyorsunuz ki tüm kadınlar robot kadınlar gibi tek tip olsun İnsanlar özgür olunca o... bu ve gey diye hakaret ediyorsunuz Siz bir avuç insan milyarlarca insana ayar veremiyorsunuz diye çok saldırgan oluyorsunuz
Kendi kafanızda kendi dünyanızda bir erkek modeli bir kadın modeli yaratmışsınız istiyorsunuz ki tüm erkekler robot erkekler gibi tek tip olsun istiyorsunuz ki tüm kadınlar robot kadınlar gibi tek tip olsun İnsanlar özgür olunca o... bu ve gey diye hakaret ediyorsunuz Siz bir avuç insan milyarlarca insana ayar veremiyorsunuz diye çok saldırgan oluyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Erkekler oje sürmez, gayler sürer.
Bu sitenin lgbt destekçisi küresel algı odaklarının hizmetinde olduğunu görmek hiç hoş değil.
Ha bu arada ben muhafazakar birisi de değilim. Sosyalist ideolojiye yakın, bilinçli bir solcuyum.
Erkeklere etek, dantelli don giydiren, makyaj yaptırıp, oje sürdüren saçma sapan soruların bilinçli şekilde vitrinde on plana sokulduğunu düşünüyorum.
Bunları yapmak aslında lgbt ye destek değil , toplumsal antipatiyi körükleyerek köstek oluyor.
Ben aklımı, beynimi kimseye kiraya vermedim. Umarım siz de birgün sürü zihniyetinde uzaklaşır, bireysel, özgün fikirler üretip bunlara sahip çıkarsınız.
Aynen size katılıyorum, bu durumun siyasal görüşün ne olduğu hiç önemli değil.
@RoyHarper 🤝✌️
👏👏
@Kaçak0806 🤝🙏
'Kadınlar oje sürmez o.. bular oje sürer' diyen bir Ortaçağ zihniyetinin 'Erkekler oje sürmez geyler sürer' demesine şaşırmıyorum kadınlar ile erkekler sevgili olunca evlenınce küresel algı odaklarının hizmetinde olmuyorsa LGBT ve destekçileri de olmuyor...
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 LGBT desteği vereceğim diye verdiğiniz örnek çok alakasız olmuş.
LGBT, batılı küreselci üst aklın planıdır. Ve dünya düzeni değişirken ciddi sorunlar yaşamaları olası.
Oje sürmeyi sevmem erkeğe de yakıştırmam. Hoş bir görüntü değil sadece bu değil makyaj da öyle.
Kadına da yakıştırma o zaman
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Yarana tuz mu bastım da fikrimi baltalıyorsun? Özgürüm hakaret etmeden fikrimi beyan ettim sana ne?
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Fikrimi kimseye dayatmamışım, hakaret etmemişim ve beğenmek zorunda değilim. Ama ortaçağ zihniyeti diye hakaret yiyorum. Sahi hangimiz fikir dayatan baskıcı kesimi temsil ediyoruz? Yobaz tabirini hangimiz hak ediyoruz? Burnunuzdan kıl aldırmamaya ve özgürlükleri kısıtlamaya devam edin.
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Bir şeyin yanlış olduğunu sözlü ya da yazılı olarak hakaret etmeden beyan etmenin nesi yanlış? Tek tip olmayan insanların yaptığı aşırılığı yapan bir kavim helak oldu. Buna yanlış diyerek uyarmak, "hakaretsiz" uyarmak yanlış mı?
Kıyafet konusunda fazla açık ya da dar giyinmek sizi istemediğiniz bakışlara tacizlere maruz bırakabilir diye söylemek yanlış mı? Erkekler de bakmasın diyebilirsiniz siz kendi özgürlüğünüz hususunda oldukça geniş davranacaksınız. Ancak bakacak kişiye bakma diyerek özgürlüğünü kısıtlayacaksınız. ya da ben bunu yaparım diyerek söyleyecek bana ters bu diyenlere ortaçağ zihniyetli ve yobaz diye hakaretler yağdıracaksınız bu özgürlük mü? ya da özgürlük size kadar da farklı fikirlere yer yok mu? Hakaret etmek küfür yanlış ama karşıt görüş olduğunda da hakaret edip özgürlüğünü kısıtlayamazsınız.
Ya bu adama her sey yakışıyor baskasi yapsa yargilarim ama bunda hiç eğreti durmuyor aşkın gözü gercekten kör
Ben 2 gun durduramiyom ne ojesi ya hele erkekte öff
ben bu abiyi seviyorum ama bunu yapmayin beyler lutfen
erkeke ipek altin oje ves. sus ürünleri harammmmm
gumus halka yüzük takar oda evliyken bitdi.
Buna sen mı karar veriyorsun?
Ben niye karar veriyorum.. musluman erkekten bahsediyorum. kuralı bu. aç oku.
Dünyada herkes müslüman değil o zaman erkekler demeyin müslüman erkekler deyin
burdan dunyaya seslenmoyorum turkoyede yasoyoruz yüzde 90 musluman dır ona göre yazdım İngiliz benim yorumumu okuycak Türkçeden ahajjjfjfnfjnf
oldumu. bebe bana akıl vermeye kalkıyor hide yaa tövbe Yarabbim
oje süren çoğu kadın bile kadınsılaşmıyorken erkeğin bununla uğraşması saçma
Oje sürmek kafınlara zor değil
siyah ojeyi zaten rock grupları falan sürüyordu yıllardır. ona bakılırsa siyah sürmede çekiyorlar... yani çok yeni şeyler değil.
Bu kişinin sadece sesi güzel tarzını giyimini hiç begenmiyorum
Ojesi olmasa hoş adam :d
Berbat duruyor. Ben böyle bir adamı erkek olarak görmem
Sen erkek olarak görmüyon diye külkedisi gibi kadına dönüşmez
Ben kendimde kullanmıyom oje erkeğe de yakıştırmıyorım
Ya kızlar salın artık bizi seviyoruz işte zorbalamayin
Erkek olun
Ojeniz batsın.
Ya size ne istediğimizi süreriz , yargilamayin artik
Al işte 🤦♂️
Eril enerjisi yüksek adam oje sürmez
Sanane bizim enerjimizden isteğimizi süreriz
@Kalplivceld Erkeklerin nasıl erkek olacağına sen mı karar veriyorsun?
Yani bide kızların böyle giyimimizi falan yargılaması aşırı saçma , asıl sizin daha iyi anlamanız lazım
Giyiminiz derken? Etek falan mi giyiyorsunda yargılıyoruz
Şöyle şeyleri normalleştirmek bana çok anormal geliyor. Saygı duyuyorum herkesin tercihine ama ben sevmem tasvip etmem.
İğrenç bir görüntü. Bir erkeğe yakışmaz benim görüşüm bu yönde
Taş yerinde ağırdır doğru diyorsun
@queenmerry
Tamam sende al eline tesbihi volta at
Tabi ki erkek cinsi de kadın cinsi gibi tırnaklarına bakım yaptırıp süslenebilir. Bu çok doğal ve normal bir durum.
Erkekleri kadınlaştırmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum
Ortaçağ edebiyatı yapıyorsun
Erkekleri kadınlaştıemaya çalıştırmak diye bişey yok Ortadoğulu
erkek adam popon değil elindeki tesbihi sallar ahahahaha
Ya erkeğe yakışmıyor, erkek eril olmalı, bence kadın da sürmesin oje.
Erkek adam oje sürermi ya
Erkeklerin oje sürüp sürmeyeceğine sen mı karar veriyorsun?
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 yürü git kumda oyna boş yapma
İğrenç bu görüntü hoş değil diyenler iğrenç olan hoş görüntü olmayan sizin ortaçağ zihniyetiniz...
Ortaçağla alakası yok işin özü erkeklerin erkeligini kaybetmesi.
@Papatyaadası Erkeklerin hangi durumlarda erkekliğini kaybedip kaybetmeyeceğine bir avuç yobaz mı karar veriyor?
Toplumca karar verdik var mı bir diyeceğin
Hiç sevmem hiç yakışmıyor
Hos durmuyor fakat saygı duyarım.
Yani erkeklerde pek sevmem ama yakışmış 😅
erkeklere hiç yakışmıyor
Evet ben bir kadın gözünden öyle görüyorum
Erkeklerde oje yakıştıramıyorum.
Erkeklerin oje sürüp sürmeyeceğine sen mı karar veriyorsun? ?
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Evet ben karar veriyorum tatlım..
İyi bir görüntü değil
Yok ben almayayım teşekkürler.
İsteyen sürsün gördü mü yadırgamam beni bağlamaz
Yok artık!!
Erkeklerin değişimi. 😅
cok seker durmus su parmaklara bak shssoskdjdhs
Hiç bir güç beni kadınlaştıramaz 😎
Oje kadınlara özgü değil
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 kadına özgü
Ortaçağ zihniyetine göre öyle
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 babana sür bakalım izin verecek mi
Sen kendine sür
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 erkek gibi erkek kadınlaşmaz, kadın gibi davranmaz.
Kendi kafanızda kendi dünyanızda bir erkek modeli bir kadın modeli yaratmışsınız istiyorsunuz ki tüm erkekler robot erkekler gibi tek tip olsun istiyorsunuz ki tüm kadınlar robot kadınlar gibi tek tip olsun İnsanlar özgür olunca o... bu ve gey diye hakaret ediyorsunuz Siz bir avuç insan milyarlarca insana ayar veremiyorsunuz diye çok saldırgan oluyorsunuz
Erkeklerin nasıl erkek olacağına kadınların nasıl kadın olacağına Ortadoğular mı karar veriyormuş?
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Rusya bile LGBT yi yasakladı onlarda mı ortaçağ zihniyetinde pisliğinize kılıf uydurmayın
oje kadına ozgu bir üründür ayrıca dinde haramdır
Bize ters
Racona ters
Deliganlı adamı bozar
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 Raconu ben kesmedim beybisi
Traş köpüğü sürüyorum kabul olur mu hocam
Allah aşkına erkekler sürermi oje nbi yaşıma daha girdim tovbe tovbe
Evet ben karar veriyorum
Kendi kafanızda kendi dünyanızda bir erkek modeli bir kadın modeli yaratmışsınız istiyorsunuz ki tüm erkekler robot erkekler gibi tek tip olsun istiyorsunuz ki tüm kadınlar robot kadınlar gibi tek tip olsun İnsanlar özgür olunca o... bu ve gey diye hakaret ediyorsunuz Siz bir avuç insan milyarlarca insana ayar veremiyorsunuz diye çok saldırgan oluyorsunuz.
Hayır
Hayır tabiki.
güzel duruyo
Erkege olmaz
Nası yani lan
rezalet bence
Çok kötü
Hayır
Bu da mııı
ona yakisiyo 😀
Susmam daha iyi
İğrenç