Güzellik & Bakım Sevilmiyorum sebebini de bilmek istiyorum? Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Agir elestirebilirsiniz sorun değil cirkinlik guzellik konusunda. Sadece bide profilime bakip yorum yapabilirsiniz Sevilmiyorum sebebini de bilmek istiyorum? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. 2 güne karıyı kesecek bir tip var :d 0 1 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Eywallah teşekkürler ama hayatim boyunca hic bir kadina zarar vermedim
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevilmemenin tiple bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kurduğun iletişim çok önemli. Genelde kızlar iletişime bakıyor, tipe değil. 0 1 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Bence geneli araba var mı para var mı ya da yaninda kac kisi var ona bakiyor Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sert bir yapın karakterin olabilir insanları korkutuyordur 0 6 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Bende oyle saniyorum AlininAnnesi72 1 yıl Çünkü bakılırsa tip olarak öyle duruyorsun fena değilsin kızlar beğenmekle alakali değilde karakterinden yaklaşmiyordur Feministbiradam 1 yıl Karakterimi bilen yok tipimden dolayi kimsem yok AlininAnnesi72 1 yıl Tipin kötü değil ki Feministbiradam 1 yıl Bu yasima kadar hic bir kiz beni sahiden sevmedi. tipim icin iyi bir oldugumu gostermek icin ck ugras verdim faydasi yok kadınlar kötü adamları sever AlininAnnesi72 1 yıl her şey kismettir bence vakti zamanı gelmemiş olabilir gerçekten tip olarak dersen kötü değilsin iyisin sende daha kötü olanlar var bence şans ve nasip işi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çirkin değilsin ama kıro gibi duruyorsun tarzını değiştirsen olur 0 5 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Kiroyum dag adamiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eleştir demişsin Yorumla Feministbiradam 1 yıl E bende kabul ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok öyle deyince üzüldüm ağır olmuş olabilir ama tarzın değişse iyi olur Yorumla Feministbiradam 1 yıl Yok üzulme öyleyim ben dag adamiyim magarada yasiyorum bide cok kiskancim Yorumla
Merttylldzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Büyük ihtimalle sorun ya ortamdır ya da iletişim yetenekleridir, fırsat gelicektir cesaret et en fazla ne kaybedersin 0 2 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Kanka cesaret diye diye yapayanliz biri oldum Yorumla Merttylldzzz 1 yıl Her insanın böyle dönemleri olur, kendinde eksik gördüğün yerleri en iyi sen bilirsin bunlara odaklan zaten oluyor bişeyler Yorumla
OggğuzhaNN Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Kimse sevilmek zorunda değil. Kendini sadece buna hazırlama. Seven zaten kendi içinden geldiğinde sevecektir. 🙂 0 0 Yorumla
NICKkBOSS Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl S. aleyküm 🙋♂️ 0 1 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Ve aleyküm selam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl cevreni degiş 1 1 Yorumla Feministbiradam 1 yıl Benim çevrem yok tek başımayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 güne karıyı kesecek bir tip var :d
Eywallah teşekkürler ama hayatim boyunca hic bir kadina zarar vermedim
Sevilmemenin tiple bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kurduğun iletişim çok önemli. Genelde kızlar iletişime bakıyor, tipe değil.
Bence geneli araba var mı para var mı ya da yaninda kac kisi var ona bakiyor
Sert bir yapın karakterin olabilir insanları korkutuyordur
Bende oyle saniyorum
Çünkü bakılırsa tip olarak öyle duruyorsun fena değilsin kızlar beğenmekle alakali değilde karakterinden yaklaşmiyordur
Karakterimi bilen yok tipimden dolayi kimsem yok
Tipin kötü değil ki
Bu yasima kadar hic bir kiz beni sahiden sevmedi. tipim icin iyi bir oldugumu gostermek icin ck ugras verdim faydasi yok kadınlar kötü adamları sever
her şey kismettir bence vakti zamanı gelmemiş olabilir gerçekten tip olarak dersen kötü değilsin iyisin sende daha kötü olanlar var bence şans ve nasip işi
Çirkin değilsin ama kıro gibi duruyorsun tarzını değiştirsen olur
Kiroyum dag adamiyim
Eleştir demişsin
E bende kabul ettim
Yok öyle deyince üzüldüm ağır olmuş olabilir ama tarzın değişse iyi olur
Yok üzulme öyleyim ben dag adamiyim magarada yasiyorum bide cok kiskancim
Büyük ihtimalle sorun ya ortamdır ya da iletişim yetenekleridir, fırsat gelicektir cesaret et en fazla ne kaybedersin
Kanka cesaret diye diye yapayanliz biri oldum
Her insanın böyle dönemleri olur, kendinde eksik gördüğün yerleri en iyi sen bilirsin bunlara odaklan zaten oluyor bişeyler
Kimse sevilmek zorunda değil. Kendini sadece buna hazırlama. Seven zaten kendi içinden geldiğinde sevecektir. 🙂
S. aleyküm 🙋♂️
Ve aleyküm selam
cevreni degiş
Benim çevrem yok tek başımayım