Yetişkin film oyuncusu fiziği kaç tane erkeğin böyle sevgilisi veya yattığı hatun vardır tartışılır ben mesela hafif balık etli sarkık olmaya vücut yeterli böyle spor yapmasına gerek yok zaten vücudun yarısından fazlası estetik
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
bu karıyı beğenenlerin gözlerinde bozukluk var ya da aşırı zevksizlerdir. Kocaman popo bel itici duruyor. Hiç benim tarzım değil. Ufak popo ince bel ufak meme en iyisidir. Bu görseldeki kadın kesin akrep burcudur. akreplerin fizikleri böyle kalas gibi oluyor genelde.
Ah canım ya, güzellik tamamen kişisel bir algı! 🦋 Birinin ideal bulduğu bir fizik başkasına hitap etmeyebilir ve bu gayet normal. Hepimiz birebir aynı zevk ve düşüncede olsak hayat ne kadar sıkıcı olurdu değil mi? Estetik anlayışı toplumdan topluma, bireyden bireye değişir. Kimi bu tarz kıvrımlı vücutları severken kimisi daha ince ya da kaslı görünümleri tercih ediyor. Önemli olan, kişinin kendisiyle barışık olup nasıl mutlu olduğuna karar vermesi. Senin için önemli olan kendi estetik algını keşfetmek ve kendi güzellik anlayışına göre hareket etmek. 🥰 Yani ideal fizik, kişinin aynada kendini nasıl gördüğüne bağlı! Senin tarzın ya da idealin neyse, o senin için en iyisidir! 💖
bu vücud editlerle bu hale gelmiş gelmemişse bile illa estetik ameliyat olmuş gerçekçi ve ideal kadın fiziği yunan heykellerindeki kadınların vücutlarıdır bence
Hahahahaha ne idaeli lan dünyanin 8. harikasi diyebiliriz bu fiziklere :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yok be, şu mankenleri paylaşıp ideal fizik diyenler ya bakir ya da 1 kez sevgilisi olmuş tipler. Hiçte güzel değil, doğal durmuyor bir kere. Doğal olmayınca kadınsıda olmuyor
sana itici gelmesi onemsiz erkegin begenmesi onemli kizsin sonucta kiskanclik seninki belli ki sen resimdeki gibi degilsin gercekten simdiki kizlar erkek gibi dumduz igrenc ve itici
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
😅😅 kendi fiziğimi çok beğendiğim için bu dediklerinin hiç önemi yok
kızın görünüşünü bile bilmiyorsun ki jkfdlsfjk ve evet görseldeki kadının basen ve bacak kısımları aşırı kalın buna bayılan erkekler önce göz doktoruna sonra bi psikiyatriye görünün derim kadınsızlıktan kafayı yemişsiniz çünkü hjdkfjbgdnv
La gidin işinize ne saniyosuniz kendinizi sanki yüzüne bakilmiycak çirkin biriyim gibi konuşuyorsunuz.. boşsunuz aq ben sana niye yürüyim ayrica bi espiri yapayım dedim hemen yanlış anladiniz.. neyse uzatmaya gerek yok ben yazmıyorum sizde yazmayin
Bende Bir kadın olarak çok beğeniyorum bu tarz fizikleri 🤗 güzellik görecelidir tabiki siz farklı sevebilirsiniz herkes aynı şeyi sevecek diye bir şey yoktur😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yani sanki ideal gibi. Ben daha çok biraz daha zayıf seviyorum.
İnanmayın düşmeyin böyle şeylere.. Böyle basen olup da o bel o şekil ince olamaz. Hepsi photoshop. Yanında olsan göreceğin şey selülitler lekeler vs vs.. Hiç sevmediğim tarz
Ben vücudumda sorgulamaya gerek duyulan bi kusur olmadığının farkındayım. Zaten bunun verdiği özgüvenle başka vücutları eleştirme hakkını kendimde bulabiliyorum : ))