Güzellik & Bakım Eskiden makyajı severdim şimdi tiksiniyorum, doğallık daha iyi geliyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Doğallık, hafif makyaj Tamamen doğal makyajsız Makyajlı bakımlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eskiden makyajı severdim şimdi tiksiniyorum, doğallık daha iyi geliyor sizce? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Arifçakı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% 1 yıl Kadın dediğin işveli cilveli bakımlı olmalı yohh tuman giyip çikin sokağa 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her yerde suratı badana gibi her yeri estetik kadın görmekten midem bulandı biraz makyaj yapayım suratımı yıkamak geliyor içimden. Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Doğal karılar iyidir yağmur da rahat rahat yürürler 0 0 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bende sakal severdim şimdi sevmiyor um 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir zamanla düşünceler değişiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tesetürlü müsün 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasil makyaj yapiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın dediğin işveli cilveli bakımlı olmalı yohh tuman giyip çikin sokağa 😂😂
Her yerde suratı badana gibi her yeri estetik kadın görmekten midem bulandı biraz makyaj yapayım suratımı yıkamak geliyor içimden.
Doğal karılar iyidir yağmur da rahat rahat yürürler
Doğallık her zaman iyidir
Hafif makyaj yaparım genelde
Bende sakal severdim şimdi sevmiyor um
Olabilir zamanla düşünceler değişiyor
Görmek lazım
Tesetürlü müsün
Hayır
Kac yasindasin
27
Nasil makyaj yapiyorsun