Sevgi görmeyen birisi nasıl düzelebilir?

Arkadaşlar küçüklüğümden beri sevgi görmedim ne ailemden ne de arkadaşlarımdan babam hep psikolojik şiddet uygulardı bana vururdu hiçbir zaman beni sevmedi şu an annemle babam boşandı babamı hayatımdan çıkardım ama psikolojim falan kalmadı insanlara karşı çok soğuk ve sert biriyim sadece arkadaşlarımla konuşuyorum erkeklerle bile konuşamıyorum benimle konuşmaya falan çalışırlardı şaka yaparlardı ama ben gülmezdim duymazdan geliyordum ya da gecistirirdim sınıftakiler arkamdan o hiçbir şeye gülmez soğuk birisi falan demiş ama cidden elimde olan bir şey değil müdür yardımcısının odasında ailevi meseleleri konuştum sevdiğim çocukta duydu ve artık bana acıyarak bakıyor bu durum benim daha çok sinirimi bozuyor kardeşime karşı istemeden bağırıyorum en ufak şeyde sinir krizi geçiriyorum sınıftaki kızlara ayrı sinir oluyorum ufacık şeye ağlıyor üzülüyorlar artık benim bu duygularımda öldü hayatım kötü olduğu için bana bu durum çok normal geliyor aglamıyorum sinirden gülüyorum anneme en ufak şeyde sinirlenip bağırıyorum yanlarında oturmaktan konuşmaktan sıkılıyorum annemde en çok küçük kardeşimle ilgileniyor

Sevgi görmeyen birisi nasıl düzelebilir?