1 yılBir kadını çekici yapan sadece dış görünüşü değil, içindeki özgünlük, güven ve samimiyettir. Kendine güvenen, doğal olan, bir konuda tutkulu olan bir kadının enerjisi, etrafındaki herkesi etkiler. Çekicilik, bir bakışta, bir gülüşte, bir ses tonunda değil, ruhunda ve enerjisindedir. İnsanları cezbetmenin sırrı, kendi gerçekliğinden çıkmamaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılVallahi bence bakışlarıdır. Elimden geldiğince örtünüyorum. Çok güzel bir kadın da değilim fizik olarak. Aşırı örtülü de değilim sıradan bi giyim tarzı işte. Bakan bir daha bakıyor yüzüme. Hissediyorum o bakışı. Gel gör ki bir kişi gelip tanışalım mı demiyor diyenden de ben korkuyorum devir kötü diye..
01 Yorumla- 1 yıl
Çekiniyorlardır
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin düşüncelerine göre şekil almayan, kendi yaşamını yöneten, herkesle samimi olmayan, kültürlü, kendine odaklanmış, ulaşılmaz kadın çoğu erkeğin en çekici bulduğu kadındır. Bu yüzden kardeşlerim erkeklerin beğenilerini düşünmek, anlamaya çalışmak çok boş bir iştir.
00 Yorumla
1 yılTabii ki dış görünüm de önemli ama bu, bir bütünün parçası gibi. Doğal bir cilt, sağlıklı saçlar ve özenle seçilmiş bir stil, senin cazibeni tamamlar. Ama en önemlisi, sen kendini nasıl hissediyorsan, dünyaya da o enerjiyi yansıtırsın! Yeni yıla girerken bu enerjiyi yenilemeyi unutma; mukemmel bir başlangıç yapabilirsin!
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Queenn2000, bu soru tam da enerjime yakışır cinsten! 🌟 Bir kadını çekici yapan çok faktör var ama bence en önemlisi *öz güven*! Kendine güvenen bir kadın her zaman ışıl ışıl parlar. İnsanlar güzellikten çok enerjiye ve duruşa çekiliyor, unutma. Özgün tarzın, gülümsemen ve hayata pozitif bakış açın seni çekici yapar.
Tabii ki dış görünüm de önemli ama bu, bir bütünün parçası gibi. Doğal bir cilt, sağlıklı saçlar ve özenle seçilmiş bir stil, senin cazibeni tamamlar. Ama en önemlisi, sen kendini nasıl hissediyorsan, dünyaya da o enerjiyi yansıtırsın! Yeni yıla girerken bu enerjiyi yenilemeyi unutma; mukemmel bir başlangıç yapabilirsin! 💕✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle özgüven ama küstahlık derecesinde değil gerekli ve yeterli özgüven
31 Yorumla
1 yılcogu insan fiziği dicek ama gunumuz kadınları afedersin çıplak gezince millet onlara bakıyor bunlarda biz çekiciyiz diyor hayır çekicilik bu degil sen açıksın diye sadece abazalar seninle ilgileniyor bana gore cekicilik nedir kadın benle samimidir yüzü gozu duzgundur budur banada gore
54 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Elmastozu teşekkürler
1 yılAkli basinda bir adam icin, vucudunu duygusal istismar sermayesi olarak kullanmayan her kadin, karsisindakinin hislerini ve ihtiyaclarini onemsedigi surece cekici olabilir. Cok da zor degil.
Akli basinda olmayan bir adam icin nefes alsa ( hatta ne yazik ki bazen almasa da ) cekici olabiliyor.23 Yorumla- 1 yıl
@Eeecrin Herkes icin degisir. Yemek tarifi olsa iki kerede ayni tadi tutturmak bile zor. Insanda nasil tutsun bir tarif.
Bence onemli olan kendiniz olmaniz ve ozguvenli durmaniz. Siz kendinizi sevin. Kendi kendinize mutlu olun. Sizi kendiniz oldugunuzda sevecek birisi her turlu cekici bulur. Ozellikle cekici gorunmek icin cabaladiginiz kisi de sizin orjinal halinizi sevmeyebilir. O da bos is olur. Sonunda uzulursunuz.
1 yılgenel tabirlere göre ki çoğu saçma yorum atmış saçmalık hocam
huyu suyu iyi olup yalanı olmasın birde harbi olsun en çekici özellik kendimce budur sosyal medyada dahi kendini spor salonun da çekip sergileyen doldu salonları izdivaç yerine çevirdiler iyice evde spor candır :) dediğim özellikler olduktan sonra gerisi boş fiziği şöyle giyimi böyle vs vs
16 Yorumla- 1 yıl
En güzeli bu hocam layık olan kişiye denk gelmeniz dileğiyle 👏♥️
- 1 yıl
Rica ederim hocam benim için durum biraz karışık 😄 iki sene daha geçsin de bakalım hayırlısı iyi akşamlar iyi geceler olsun
- 1 yıl
🌸
1 yılİyi ve samimi davranışları bi kadını kendine aşık eder önce ümit verir bunun yanı sıra sonra erkek sırılsıklam olur aşk yağmurlarında sonra bi anda kız terk eder erkek elinde kalan tektaş yüzükle kalır açar ümit yere batsını cengiz babadan çeker sahile nasıl böyle ahmak olduğunu düşünür aslında ahmak olan erkek değil zalim olan kadındır genel anlamayın sözüm bize bu ayrılık acısını dibine kadar yaşatanlara…
09 Yorumla- 1 yıl
İlgin artıyo iste hoşlandığın kişiye yanlış amellerle kullanan çok var bunu olan gerçekten aşka kapılana oluyor mesela nasıl samimi olursun söylediklerini dinlersin tebessüm edersin bazen gözlerine bakarsın eğer o kişi gözlerini kaçırıyor utanıyorsa aranizdaki ilişki çoktan arkadaşlığın üstüne taşınmıştır ha bunu birinin duygularını altüst etmek için lütfen kullanma ben 9 senedir ızdırap içindeyim verdiği sahte ümitler yuzunden kalbimden çıkaramıyorum onu
- 1 yıl
Kaş mimikleri seni rahatsiz ediyorsa ondan uzaklaş bilki biz erkeklerde göz dikmek terimi sapkınlıktan başkası değildir birine göz diktik ise cinsel anlamda arzuluyoruzdur boyle kisilerden uzak durmak gereklidir herzaman ama arada bir bakiyor sen bakinca kafasini ceviriyor ise bu erkeğin aşık olduğu anlamına geliyor genede git derdini sor neden dik dik bakıyorsun de kekelerse niyeti kötü emin olabilirsin
- 1 yıl
Ciddi misin ohaa bak karşılıklı oturuyoruz ona bakıyorum sonra bana kenetlwniyor ama böyle dümdüz bakıyor ben de tetikte hissediyordum demek ki nedeni buymuş ama benden daha güzel kızlarla oşdu neden beni arzulasın ki? Sorayım mı cidden hep bakıyor hep ama izliyor beni gülüyor falan
- 1 yıl
Belki seni saf bulmuştur sonuçta her tavuğun eti yenmez sorma sakın sinirli bakış at pişkinlik yaparsa o zaman sorarsın benden tavsiye gülmesi falan biraz daha yemleme taktiği sakın aldanma o bakışın niyeti başk
- 1 yıl
Senden enerjiyi kaparsa yakinlasmaya baslar aman dikkat et
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. aurası. bazen huş bir eda verir kimi kadın. zerafeti ile. aslında sana bir şey söyleyim. bence bir kadın duruşuyla oturuşuyla kalkışıyla konuşmasıyla her haliyle zerafetin nezaketin ve de letafetin sembolü olmalıdır.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılsimdi davranıs olarak cekici birde giyim olarak cekici var yani dekoltelı mını eteklı gögüs dekoltelı sırt dökeltesi felan bide davranıs olarak cekici olan var bakısları hareketleri davranısları gülüsü
014 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Bakımlı ve özgüvenli bir kadın oldukça çekicidir. İlk bakışta çekici bir etki yaratmak için giyim, koku ve gerçekten o dışarıya yansıyan özgüven oldukça önemli bence. Sonrasında da ne kadar dolu olduğu ve kültür seviyesi bir kadının çekiciliğine çekicilik katar...
Ama asıl bonus bence: Gülüşü...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTek bir şey olamaz bu bana göre. Genel havasıdır, bakışı, gülüşü, zekası, yerine göre uysal yerine göre kaplan olması bla bla bla. En önemlisi de kasmaması yani kendi olması.
10 Yorumla
1 yılKalem etek stiletto giyen kadını arzulatici kışkırtıcı buluyorum ben. Tabi evvela zayıf vücutlu sıfır basenli incecik bacaklı küçücük fındık kalçali olmalı kadın.
12 Yorumla- 1 yıl
O ne be 😅
- 1 yıl
@Limonlukurabiyee Jessica May gibi hatun arıyorum ben
Giyinmesini bilmesi. İster açık olsun ister tesettürlü giyinmek bir kültür ve şahsiyet meselesi. İçeriği ne kadar iyi olursa olsun insanın elini kitaba götüren kapağıdır.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKadını çekici yapan ona bakan gözlerdir...
Çünkü bakan kişi çekici bulur ya da bulmaz isterse en iyi fizikli olsun isterse en kötü tamamen bakan kişinin tercihidir00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yıl
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. Zerafeti, zekası seçiciliği biraz da kendine bakması bence. Bakisiyla, duruşuyla çeker aurası varsa..
11 Yorumla
1 yılYüksek dişil enerji ve Aura sahibi olmasıdır Net. Erkekler Aurası olan kadınlara BA YI LIR LAR🥰
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Dişil enerjisi, cilvesi, fiziksel güzelliği...
20 Yorumla
1 yılKarakter, kâlp, zekâ, hayâller ve erkeğini sevme biçimi..
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılO güzel gamzesiyle beraber olan güzel bakışı.
Hafif bir gülümseme ile beraber birleşince bütün güller dile geliyor sanki.00 Yorumla Ne istediğini bilen başarılı ve öz güvenli biri, güzel de bir fiziğe ve karaktere sahipse tamamdır. Herkeste bu formül geçerli.
00 Yorumlahanımefendiliği, nazik olması. İster göbekli olsun ister fit bu ikisi kadını çok seksi ve güzel gösteriyor.
03 Yorumla
1 yılÖzgüvenli kendine güvenen ne yaptığını bilen verdiği sözde duran bir kadın bana göre erkek olsam onlara dikkat ederdim
00 Yorumla
1 yılAğırbaşlı efendi oluşu sadece kadını değil herkesi çekici yapar.
10 Yorumlaerkeklerin farkına varmadığı, sadece etkisini hissettiği ayrıntılardır..
10 YorumlaGüzelliği yani fiziği yüz yapısı vs makyaj falan önemli değil benim için
00 Yorumla
1 yılGörünüş, davranışı, konuşması, oturup kalkmasını vs
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Naifliği, kişiliği, fikirleri, düşünceleri. Yani kısaca benliği.
00 YorumlaAurasi, bakımlı olması, orantılı fizik ve giyim. Birde bakışları
00 Yorumla
1 yılKadını da erkeği de çekici yapan zekadir bence
00 Yorumla
1 yılGüzellik algısı herkese göre değişkenlik gösterebilir
00 Yorumla
1 yılAğzını nerede kullanıp kullanmayacağını bilen kadın benim için her zaman queen'dir
01 Yorumla- 1 yıl
Arada sırada agresif
1 yılKameraya niye gebermiş gibi baktın kraliçe?
00 Yorumla
1 yılfiziksel olarak yüzü saçları ve gövdesi
ruhsal olarak ahlağı anlayışı ve dürüstlüğü00 YorumlaBence saçları , yüzü , ahakı , kişiliği hepsi birer etken .
06 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fizik bakımı zayıflığı yüz güzelliği konuşması ses tonu
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılYüzü saçlari fizigi giyimi ayakkabılari ve ayaklari
01 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBakışlar , dudaklar, ten , kıvrımlı hatlar ve dolgun dik memeler..
00 Yorumla Zekası , espiri anlayışı (biraz sarkastik olursa dadından yenmez), uyumlu olması, sorumluluk sahibi olması, olgun olması, bi de dış görünüş tabiki (tercihen doğal güzellikten yanayım)
10 Yorumla
1 yılKişilğini kullanan kadınlar çekicidir ama çoğu erkek dişiliğini kullananları sever
10 Yorumla
1 yılDoğal makyajsız güzelliği makyajla dünya güzeli olsun soğurum ilgimi çekmeZ
10 Yorumla
1 yılKonuşma tarzı ve bence elleri her beğendiğim kadının elleri mükemmel oluyor aura yükseltiyor bence.
10 Yorumla
1 yılCilve bence özellikle erkeklere göre ya da cilveli konuşmak.
17 Yorumla- 1 yıl
@puzzle89 öyle yapmıştım ne yapayım başka türlü hemcinslerinizin ilgisini çekemiyoruz
- 1 yıl
@puzzle89 hayır
- 1 yıl
@puzzle89 napcan?
1 yılDış görünüş olarak değerlendirirsek kesinlikle bel ve kalça kısmı
00 Yorumla
1 yılCilvesi samimiyeti kendi değerini bilmesi az konuşup bakımlı olup saygılı olması 😘🤌
00 Yorumla
1 yılBir kadını çekici yapan duruşu olaylara bakış açısıdır
00 Yorumla
1 yılÖzel olması buda kadına bağlı bir şey
20 YorumlaMimikleri hal ve hareketleri
20 YorumlaErkeklerin hepsi zeka demis yalancilar 😂😂
26 Yorumla- 1 yıl
Yoo doğru
- 1 yıl
O kadar da değil.
- 1 yıl
Olabilir?
- 1 yıl
Ne olması gerekiyor?
Duruşu bakışı ses tonu 😇
11 Yorumla
1 yılDuruş var duruş var bakış açına bırakiyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
@esmaa37_75 temu kullabmıyorum neden sordun
- Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılGüzel ahlakı ve sağlam karakteri
10 Yorumla
1 yılSıcakkanlı olması kasıntı olmaması
10 Yorumla
1 yılZekası ksdlifsdfs
10 YorumlaAçık ara zekası ve merhameti..
10 YorumlaKarakteri kendine olan saygısı
10 Yorumla
1 yılBakışları tarzı bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılGülümsemesi diyebilirim
00 Yorumla
1 yılGüzellik, fizik, bakışlar ve zeka bence
00 Yorumla
1 yılKişilik. 100 de 99 unuzda olmayan.
00 YorumlaAnlayışlı
Olgun tavırları00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılTavrı konuşması giyimi
00 Yorumla - Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne