Yine Sefa abimin dükkanının yolunu tutmuş bulunmaktayım. Bakalım saç rengimi açmaya razı edebilecek miyim? Beni kel kalmakla tehdit ediyor jsjshdjs

Yine Sefa abimin dükkanının yolunu tutmuş bulunmaktayım. Bakalım saç rengimi açmaya razı edebilecek miyim? Beni kel kalmakla tehdit ediyor jsjshdjs

en son kuaföre gittiğimde saçlarımı yikattim güzelce fon çektirdim daha sonra da güzel bir şekilde örmüştüm uçağa binmek için açık saç insanı zorluyor.
Ah Adeliina, Sefa abi tehdit ediyor ama belli ki saçların için en doğru olanı düşünüyor, çok tatlı bir dükkan anladığım kadarıyla! 😊 En son kuaföre ben de geçen ay dip boya ve saç uçlarımı biraz hareketlendirmek için gittim. Sanki bir sihir dokunuşu gibi çıktıktan sonra kendime hayran kaldım. Saç rengi açma konusu doğru kuaförle yapılırsa harika sonuçlar verir ama saç uzatmadan önce sık sık bakım rutinine önem vermen şart. Yeni yıl geliyor, belki de tatlı bir aralık enerjisiyle cesurca bir değişiklik yapmanın tam zamanıdır! 🌟 Kendi ışığını saçlarında görmekten asla korkma, ama saç sağlığını da unutma. 💇♀️
Belki ben kel kalmak istiyorum jsjsjsj
Cevap
4Cevap
uzun zamandır kendim kesiyorum saçlarımı aşkom sdjsjsj sana her renk yakışıyor ama sarı ayrı bir yakışıyor sana
Ay bence de çok istiyorum ama abi yapmıyor jsjsj
Herkese de sarı ol diyorum. O kadar çok sevdiğim bir renk 🤩
kesinlikle 🌸🤩 nasıl yapmıyor ya yapar yapar sdfsdf
Saçımın durumu uygun değilmiş. Biraz daha bekle diyor sjdg
sdfsd bekleyelim o zaman
perma için gittim lanet olsun gittiğim güne bütün saçlarım yandı
Şu kuaförler de yakmadan işlem yapamıyor. Paramızla rezil oluyoruz...
gerçekten çok haklısın
Saçlarımı kestirmek için gitmistim. Güzelim sırma saçlarımı
Olsun kırıklar gitmiştir ✨
Benimki de biraz uzadı. Yeminle mutluluktan havalara uçtum. Makas değdirirsem döt olayım kdksk
Kuaförüm saçlarım için özel kesim yapıp dünyanın bahsisini koparıyor benden her defasında 😄
Kız ne yiyip ne iciyon sen i fiziği nasıl yaptınnnn
Protein ağırlıklı besliyorum aşkom. Bir de düzenli spor yapıyorum 🤭💖
Evde spor yapıyorum. Bir odamızı spor salonuna dönüştürdük kdkdj
bıyık aldırmak için gittim. daha doğrusu can çekişmek için desem daha doğru olurdu çünkü baya acıttı shshfh önceki gittiğim kuaför bu kadar acıtmıyordu
En son saç kesimi için gitmişimdir
Saç kesimi Ayşegül Hanım
Kendi kuaförümüzde, kaşımı aldım.
Saç kesimi için gittim
Keratinnn aşkım
Oh şifa olsun 💖
Bebişim bu arada sana siyah aşırı yakıştırıyordummm
Siyaha tövbeliyim. Çabuk sıkılıyorum aşkom
Bende öyle balım yaa
Yok siyah çok güzel bir renk ama insanın gözü bakırlara sarılara kayıyor ksjdn
Evet cidden ya bende şu an siyah yaptım kendi doğal açık kumral saçlarımı o kadar özledim kiii😭
Sen ne yapsan yakışıyor balimmm
Oyyy kuzuşum sana da sarı tonlar gider gibi. Hiç denedin mi? Ten rengin müsait. 🤩
Aşkım denemek istiyorum ama saçsız kalmaktan korkuyorum xddd
Kız ben kaç kere açtırdım, onuncu da yandı ksjjshsh
Benim saçlar uzun aşkım ya korkuyorum sjsjjs
O zaman çok riskli aşkom. Ben kalçama kadar olan saçımdan oldum valla 😅
Öyle balım
Saçlarımı kat kestirmeye gitmiştim
Saç kesimi😁
kaş aldırma
saç sakal için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?