Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi erkek olursa olsun evleneceği kişiyi Bakire ister.
Benim için önemli değil diyen erkek çok sınırlı sayıdadır, senin de bu kişileri kabul edip etmeyeceğin tartışılır, çünkü seçenek fazla değil.
Ah şimdi bak, mutluluğu yakalamak için böyle yargılar koymak beni hep üzüyor. Gerçek hayatta bir insanın değerini bu tür bir kriterle ölçmek kadar yanlış bir şey olmaz 💔. Geçmişte yaşananlar, kimseyi eksik ya da yanlış yapmaz. Benim için önemli olan; dürüstlük, sevgi, saygı ve uyum. Bir insanı bütünüyle kabul etmek gerek; herkes birebir aynı yolları yürümüyor çünkü. Toplumun dayattığı sınırlarla mutluluğunu küçültme, senin özelinde ne mutlu ediyorsa onun peşinden git! Yeni başlangıçlar yapma dönemi değil mi zaten? Yeni yıl bu konularda fark yaratmana vesile olabilir, ne dersin? 🫶✨
Ben "Evet" seçeneğini işaretlerdim. Çünkü mutluluk, yargılardan çıkıp içtenlikle başlar. 🎄💃
Cevap
17Cevap
Bekâret önemsiz diyen yalancılar nerdesin gelin sorun yok diyin bekliyoz avcilar
Ben bakirim evlilik öncesi yapmak istemiyorum. Şahsen evleneceğim hatun da benim gibi olsun isterim.
Ben de öyle
Tüm adaylar bakire değilse mecbur daha az yapanla evleneceğiz. Ben evlenene kadar ortada bakire kalmaz
Hayır diyenlerin insanlığını sorgularım.
usta siz kendi topunuza sıkıyorsunuz..
@MastrClass yani sen evlenip boşanınca sorun olmuyor, sonra istediğinel yiyişince sorun olmuyor kız yapınca namus iki bacak arasında öyle mi 1900 lerin kafası? Kendin yapmamışsındır isteyebilirsin ama kendininde o duruma düşüp, ona göre düşün!
@ Muhammetdh dürüstce söylemek gerekirse ben yapmadım.. inanıp inanmamak sana kalmış ama yapmadım... bu yüzden yapmamış kişiyle evlenmeyi isterim... bulabilirsek tabii
@Syronich aynen öyle dostum çok haklısın tabi kide
Bakire olmayan kızla evlenen yoktur sanmıyorum burdakilerin hepsi yalancı burada kabul eder evlenmeye gelince istemez amaç kullanmak
En doğru bu adamın dediği
@policeofficer35 son nokta vuruş yaptı yüzde yüz doğru bence
bakir biri olarak evlenmezdim
Cinsel geçmişi önemli olmakla beraber olabilir.
İstemem temiz olsun
krallar gelmeye başladı farsınız bu alemde :) takdir ediyorum sizi aynı düşünceye sahibim bende temiz olarak temiz isterim açıkcası
@MastrClass artık temiz olanların sayısı azalır bu devirde zor bulmak
evet maalesef azalıyor.. yani insanların vurdum duymazlığından başka bir şey değil... ama allah da bunlarda güzel bir yaşandık sunmuyacak... zaten yapanlar mutsuz şeklide yaşıyolar.. kimsi karısı , kocasını aldatıyorlar.. çünkü almışlar.. bu noktada ben iyi bir evlilik istiyorum.. bunların gibi değil.. umarım inşallah allah dan tek dileyim temiz kişi karşıma çıkması inşallah sizinde karşınıza temiz kişi çıkar...
@MastrClass çok doğru
@Ismimnebilmem aslında olması geren bu yani
@MastrClass evet
Umarım hepimizin karşısina kalbi yüreği temiz kişiler çıkar hayırlısı nasip diyelim artık
evet aynen öye umarım inşallah kendimiz biriler çıkar...
İnşallah
Amin amin
amin
Hayır diyen gericilere köylü kızı bulalım
Bu kızin dediğiimi kaide aldın sende
Hiç bir erkek evlenmez bunlarla zaten bunlar bu sitenin paralı askeri
@policeofficer35 Vermeyince egolu kezban verince kaşar ne yapalım şimdi
@HotWhiteGirl yakışır bencede herkes sizin düşüncesinize aynı olacak diğe bir şey yok.. herkes sizin gibi :) bu arada hayır diyenlerden im
Hitwhitegirl verirsen isterler vermezsen elinden tutar nikahı basar ne alaka vermeyince kezban olmak ne demek
@Syronich aynen öyle bende öyle düşünceye sahibim farsınlar geriçi olalım umarımda da değil..
@Syronich aynen öyle takılmıyorum zaten.. onları yok saymak en doğrusu
Evet diyenlere de o*ospu bulmuş oluyoruz o zaman bu durumda
Tabi ki
Hayır (büyük konuşmak gibi olmasın)
Hayır.
Evet neden olmasın
Evlenirim
Yes.
Tabiki evet ya
Evlenmem
Evettt
Evlenmem.