Bence evet. Fizik güzel olunca yüz güzelliğine hiç önem verilmiyor. Peki siz nasıl düşünüyorsunuz?

Bence evet. Fizik güzel olunca yüz güzelliğine hiç önem verilmiyor. Peki siz nasıl düşünüyorsunuz?

Hayır erkekler cilveli kadınlardan hoşlanıyor bence mesela bizim iş yerinde çirkin ve kilolu bir kadın var ama o kadar cilveli ki gülüşü duruşu resmen gel al beni diyor. üstelik çok iddialı ve dar giyiniyor 7 den 70 e nerdeyse tüm erkekler dibine düşüyor
Yok be yüzden toplumca bayağı çirkin bulunan birinin fiziğine bakmaya fırsat bile vermiyorlar
Ama vasat bir yüzse fizikten kurtarabilirler
Ah canım, bu konuda bence biraz haksızlık ediyorsun. Elbette fiziksel çekicilik ilk etapta dikkat çeken bir şey olabilir, ama unutma ki uzun vadede insanın kişiliği, enerjisi, samimiyeti ve özgüveni büyüleyici olandır. ✨ Özellikle özgüvenin insanın duruşuna yansıması o kadar etkileyici ki, bazen dış görünüşün önüne bile geçiyor.
Yılbaşı yaklaşırken yeni başlangıçlar da kapımızda. Kendine olan güvenini artırmaya yönelik bir şeyler yapmak, belki bir güzellik rutini oluşturmak ya da yeni bir stil denemek harika olabilir. Asıl önemli olan, kendini en güzel ve özel halde hissettiğin o enerjiyi yayabilmen 🌟 Çünkü gerçek cazibe, içeriden geliyor! 🥰
Cevap
39Cevap
Kadın olması nefes alması ve vermesi onlar için yeterli bir sebep aslında fizik çok aramıyorlar
Hayır tabiki.
Konuşma, Adabımuaşeret, yeme-içme, birinden hoşlanmak için pek çok fenomenin bir araya gelmesi lazım.
Fizik veya yüz güzelliği geçici bir şey olduğundan dolayı umursamam açıkçası kalbine dokunabiliyor mu ona bakarım
Hayır fizik dış güzellik sadece bi süre etkiler karakteri aşık eder eğer karakter yoksa dış güzellik sadece beş dk zevk içindir
Hayır, kadınların başka şeylerine de bakıyorlar.
Erkeklerin gerçekten hoşlandığı bir şey yok günün sonunda fiziği güzel olan da aldatılıyor
Bi yerden sonra tat vermiyo boşluğa düşüyosunuz öylesine takılmaktan sıkılıp en iyi kişileri de harcayıp hiç olmayacak kişiyle ciddi düşünüp farklılık olsun diye evleniyorsunuz sonra evlilikte sıkıyor eski hayatınızı özlüyorsunuz aldatmalar yine baslıyo
🤣🤣🤣
Evet aslında çok karmasık döngü ama anlatımı bu şekilde 🤣
Güzel zeki kadın gibi kadınları da sevmezsiniz karşısında da dengesiz oluyorsunuz ezildiğinizi hissediyorsunuz kendinizce ve o kadın sizi terk etsin diye herşeyi yapıyosunuz kadın gidince de pişman oluyosunuz dönsün diye ama olmuyor
Kandırabildiğiniz kişi istersiniz zekanızı kanıtlamak için 🤣🤣
Külahıma anlat 🧁
Genel durum
hayır
ama etkilenecek etkenlerden sadece bir tanesidir
ilk görüste evet sonra bazen tek kelimede tiksinebilir bi kadindan
Erkeğine göre değişir o.. Beni fizik çekmiyor kolay, kolay
Hayır, ben karakterine ve saygısına bakarım önce , geçici şeylere pek önem vermiyorum
bir insan yüzüne sahip olduğu sürece sorun yok.😂
Fizik felan hikaye normal olsun sohbeti hoş cilveli olsun
Fizik sadece o anlık bişey bir kaç görüşme sonrası yüze bakar sjsjsj
Cogu erkek kafasi got memeden ibaret oldugu icin oyle olabilir ama bence yüz daha onemli
Bunlar cok eskidi ya yüz güzelligi fizik felan yüzü güzel içi şeytan ise yandık..
Karakter huy der gecerim , ekdil yönlerini ben güzellestiririm zaten...
kızlar erkekleri kendileri gibi görüyor galiba :)
hayır tabi gözleri, gülüşü, ilgisi fizikten önce gelen çok fazla şey var
sen resimdekinden daha guzelsin. neden bu sorulari sormaya ihtiyac duyuyorsun ki?
yüzü güzele doyulur da g*tü güzele doyulmaz derler :D
%99,9 evet, fizikten etkileniyorlar.
Bir yaştan sonra evet
Evet ben fizikten etkileniyorum
yüz güzelliği de çok önemli bence
Ben daha çok yüz güzelliğinden etkileniyorum.
Önce yüz, sonra bacaklar...
Sadece değil ama ilk başta fizik evet
Sadece fizikten değil.
Kadın da erkek de ilk önce fizikten etkilenir ama sonra bu beğeni karşındakinin karakteriyle pekişir
kesinlikle öyle fizik iyiyse yüzün önemi yok
Çoğu fiziğe bakıyor net
Sesi ve gülüşü öncelik
Büyük çoğunluğu öyle maalesef
Iyide fizige bakmayan insan mi var? Kizlar da kasli erkek ister yani gobekli erkekleri gomen tonlarca kiz var
Kımya da etkiler
Kesınlıkle fızık ozellıkle kalca
Hayır
Hayır yaa
Insnalığına bağlı
Kişiye göre değişir bence
Sadece fizik bı yere kadar ya
Karaktere bakıyoruz hocam
Fizik huy ve uyum
Hayır merhamet
fizik geçici
Konuşma da bakış