bir de mahalle kuaförü dememiz için nasıl olması gerekiyor? kimler mahalle kuaförü sayılır?

bir de mahalle kuaförü dememiz için nasıl olması gerekiyor? kimler mahalle kuaförü sayılır?

Yazın birkaç kere Bağcılar’da bir kuaföre gitmiştim diğer büyük yerlere gitmeye üşendiğim için gayet iyilerdi sadece saçı yıkadıktan sonra tararken gerçekten çok acı çektim aşırı derecede yoluyorlar tararken
Kesinlikle hayır. Tek başına çalışan bir kuaförüm vardı. O kadar muntazam kaş alırdı ki hayran kalırdım, mutlaka ona giderdim. Sanat icra ediyordu kadın resmen. O, dükkanı kapattı. Asla onun gibisini bulamadım. Diğerleri sadece kaş alıyor. O, kaşı yeniden yaratıyordu. Elleri sihirliydi resmen 😄
Her yer mahalle kuaförü değil mi ayol, ben aradaki farkı çözebilmiş değilim. İşini aşkla yapabilmek mühim aslında diye düşünmekteyim, işini aşkla yapan ciddiyetle de yapar
Nedense onlar hep 10 yıl geriden geliyolar😄 saç olsun makyaj olsun vs herşeyin 10 15 yıl öncesi modasını yapıyorlar gibime geliyor
Cevap
7Cevap
Çoğu aynı tarz kesime alisms berbat
Artık onlarda düzene ayak uydurdu gadası
7/24 açık olan ve bütün dedikoduların yapıldıgı, sadece kadınların gidebildigi ve kötü makyaj yapan, ayrıca sırf dedikodu için gidildigi ve kötü makyaj yaptıgı halde abla iki dakikada kuaföre bak işim var geç kalıyorum dedigi halde koşarak kuaförü açan abla mahallenindir hahahauajja
7/24 açık olan ve asla lambası yanmayan o kuaför hajajaja
Bazen yeteneği oyanlarda çıkıyoy ama baştan savma iş yapanlar çuk oluyoy Aşya❄️🧚♂️☃️🧚♂️🦄
Mahalleye göre ve kuaförün kalitesine göre değişir🍎💎
İçlerinde gerçekten işini iyi yapanlar da var, hepsini aynı kefeye koymak doğru olmaz
Bence bazıları güzel yapıyo ya 😏
Yıllardır aynı berbere giderim.
Evet elit yerler iyi yapar anca
Tercih etmiyorum
yapmaz mı
yooooo
Kuaförünü değiştir.
Söz konusu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?