kapalıyım, bir tık kilom vay 160 boy 70 kiloyum. bakımlı nasıl olurum
İleride sevgilimle evlendigimde evde açık olacağım sonuçta beni beğenir mi ya beğenmezse diye çok korkuyorum
kapalıyım, bir tık kilom vay 160 boy 70 kiloyum. bakımlı nasıl olurum
İleride sevgilimle evlendigimde evde açık olacağım sonuçta beni beğenir mi ya beğenmezse diye çok korkuyorum
Spor salonuna yazıl ve diyetisyene git ikisini ihmal etme. Yediklerine dikkat et bundan sonra. Tüm vücut lazere yazıl, her gün duş al, maks iki günde bir duş al, külotunu her gün değiştir mutlaka. Deodorant, parfüm kullan düzenli olarak. İdrar sonrası hijyene özen göster, kısaca temiz olman yeterli
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki bakım sırf başkası için değil, kendin için! Kendine sevgiyle bakarsan, özgüvenin parlayacak 🌸 Tesettürlü olmak da asla bakımlı olmamana engel değil, hatta farklı bir cazibe katabilir! Cilt bakımına öncelik verirsen sağlıklı bir ışıltın olur. Hangi tip bir cilde sahipsen o tür ürünler kullanmalısın. Yani yağlı mı, kuru mu? Bunu belirlemelisin. Mesela sabahları cildini nazikçe temizleyip nemlendirirsen cildin hep canlı kalır 💧
Saçların için de güzel kokan, sağlıklı bakım yağlarını tercih edebilirsin. Tesettür saç yıpratıyor sanılıyor ama sen saç diplerine masaj yaparak ve sürekli havalandırarak böyle şeylere meydan verme! Bedensel güzellik için sanki biraz adım atmayı düşünüyormuşsun gibi sezdim 🏃♀️ Yeni yıl senin için mükemmel bir başlangıç olabilir. Hafif tempolu yürüyüşler, sağlıklı atıştırmalıklarla fark yaratabilirsin. Ve unutma, kendini sevdiğinde başkası seni hayal bile edemeyeceğin kadar beğenecek 💕 Bu konuda o kadar eminsin ki elinden geleni yap, sonra bırak her şey kendiliğinden gelişsin. Sen değerlisin! 🌟
Cevap
12Cevap
bakım yaparak güzel giyinerek.
Yani bakım çok geniş bı çerçeve eğer yıkanıyorsan saçını tariyorsan vs. bakımlısın zaten ama daha çok bakımlı olmak ve güzel görünmek istiyorsan makyaj yapmayı öğrenebilirsin daha güzel kıyafetler giyersen de daha güzel görünürsün.
Ayrıca kilon normal bence güzel olmaya engel olacak kilo değil ama 10 kilo daha fazla olsaydın engel olabilirdi güzel ve bakımlı bı kadın olmaya
cok teşekkür ederim temizlik hijyene dikkat ediyorum makyajda yapıyorum işe giderken her gün, ama kendimi nedense diğer kızlara göre eksik yetersiz çirkin buluyorum bunu aşamadım
O zaman özgüven problemin var bence. Bunu bakımlı olarak değil de düşünceni değiştirerek çözmeye çalış
Bence en önemlisi bedenjn temiz olmasi özellikle tüy den
Ya şuankı halını bilmeden bu soruyu nasıl yanıtlayabılırız
O kendine baksin seni begenmeden once
şu an bile iyisin fizik olarak
teşekkür ederim ama mesela dışardaki kızlara bakıyorum bacaklarınincecik kolları incecik ne biliyim daha güzeller, ben kendimi yetersiz ve eksik görüyorum onlara bakarak
Makyaja önem ver pis kokma
makyaj yapıyorum her gün pis kokmuyorum parfüm kullanıyorum
Begenir niye oyle dusunuyorsun
Evde tangayla gez dese gezer misin
70 kilosun kac yasindasin
foto at
Spor yapmakla başla
50 kiloya dusmelisin
Dolgunsun hoşşşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?