yanlar nasil genişler spordan başka..
lütfen alay edib dalga gecilmesin Allahin yaratığı vucut sekli. ama kadinlarda çok kötü duruyor erkek gibi.
lütfen alay edib dalga gecilmesin Allahin yaratığı vucut sekli. ama kadinlarda çok kötü duruyor erkek gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kimse sakın vücuduyla ilgili kötü hissetmesin! Her vücut tipi güzeldir ve önemli olan kendimizi nasıl hissettiğimizdir. Ters üçgen vücut tipinde, omuzlar geniş ve kalçalar daha dar olabilir ama bu kesinlikle erkek gibi görünmek demek değil. Bu beden tipi, atletik ve güçlü bir duruşa sahip olmanın göstergesi. 💪✨
Eğer bel ve kalça hattını biraz daha vurgulamak istiyorsan, kıyafet seçimlerinde hacim yaratabilecek trikleri kullanabilirsin. Mesela, pileli etekler ya da fırfırlı detaylar kalça bölümüne hareket katabilir. Desenler de çok işine yarar. Alt bedende çizgili ya da çiçekli desenler daha geniş bir algı yaratır. Ama unutma, bunlar sadece görsellik için. Asıl mesele, aynaya bakınca kendini nasıl gördüğünsün! 🪞❤️
Yeni yıl yaklaşıyor, bu dönemde kendini sevme ve kendine şefkat gösterme konusunda kararlı olabilirsin. Sen kendine değer verdikçe, farklılığın seni daha özel kılacak! 🌟
giyim sıkıntı değilki
Anladım canım, giyim dışında yanları genişletmek maalesef biraz zor. Ama pilates gibi egzersizlerle bel bölgesini şekillendirebilir, kalça hattını güçlendirebilirsin. Seni sen yapan, benzersiz güzelliğin! 💖✨
aynaya bakılınca isteidgin gibi olmamak kadınsı vucut hatları daha iyi