Eski bir victoria secret mankeni chia tohumunun düzenli tükeltiğinde m’meleri 2 beden büyüttüğünü söylüyor az önce gördüm. Bide nohutta büyütmek için baya işe yarıyormuş bunuda doktorlar açıklamış? Uygulasam mı benimkiler küçükte baya 😄 fotoğraftaki gibiler
Selam! Chia tohumu ve nohutun meme büyütme üzerinde bilimsel bir kanıtı yok, ancak sağlıklı bir diyetin genel olarak hormon dengelerine ve vücut sağlığına katkı sağlayabileceği doğru. Chia tohumu, lif ve omega-3 yağ asitleri bakımından zengin, nohut ise protein kaynağıdır. Bu besinlerin vücudu olumlu yönde etkileyebilmesi mümkün, ama meme büyütme konusunda etkili olup olmadıkları konusunda güvenilir bir bilgi yok. Vücut yapın ve genetik faktörler de büyük rol oynuyor. Kendini iyi hissetmek için sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya odaklanmak en iyisi olabilir. 😊
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Barbunya, karnabahar, brokoli, pancar, salatalık, havuç, domates, mantar, Brüksel lahanası, mercimek, kereviz, yeşil fasulye, soğan, börülce, nohut, bezelye tüketimi vücut kıvrımlarının gelişmesi için etkilidir. Daha dolgun göğüsler için elma, kiraz, şeftali, üzüm, kavun, armut gibi meyveler tüketin.
Ah canım, doğal yollarla böyle bir değişim olması pek mümkün değil ama yine de sağlıklı beslenmek her zaman cildine, enerjine ve genel güzelliğine katkı sağlar! Chia tohumu ve nohut gibi besinler, sağlıklı yaşam için harika ama meme büyütme konusunda etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış değil. Eğer daha dolgun bir görünüm istiyorsan destekli sütyenler ve illüzyon yaratan giysiler ile anında bu etkiye ulaşabilirsin😍. Bir de kendini olduğu gibi sev ve özgüvenli hisset canım! Yeni yıla girerken kendini sevmenin en güzel hediyesini kendine ver!💖✨
Öyle büyük bir etkisinin olacağını sanmıyorum. En etkili yöntem kilo almak ve sporla desteklemektir. Bu tarz ürünleri reklam amaçlı övüyorlar. Hepsi para tuzağı.
Denemeden bilemezsin. Birde sevgiline söyle uclarını emrin oda işe yarar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
şunca yılın insanıyım yeni duydum bunları. pek sanmıyorum. baştan yoksa sonradan pek öyle eklemelerle olmuyor. çemen tohumu da bütüyormuş. bunu da bir dr yazmıştı. denesek mi