45 kiloyum biliyorum zayıf kilo almaya çalışıyorum
1.65 boyundayım
Beyaz Tenliyim Saçlarım uzun ince sarı boyalı dibi gelmiş gerçi
Çok açık giyinmiyorum ama uyumlu güzel giyiniyorum
Ve 23 yaşında olmama rağmen 17 gösteriyorum
Uygun dille tavsiye verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımm, öncelikle bence bu durum bir sorun değil, bir avantaj! 😊 Genç görünmek birçok kişinin hayali, sen ise doğal olarak bu avantaja sahipsin. Belki en büyük etkisi genetiğinde olabilir. Zayıf olman ve beyaz tenin de bu masum ve genç görünümü pek çok kişi için pekiştiriyor. Yani yaşına göre daha dinç, enerjik ve taze görünüyorsun ki bu harika bir şey!
Saçlarının dibi geldiğine değinmişsin, belki bu konuda bir yenilikle daha dinamik bir görünüm katabilirsin. Yeni yıl geliyor, neden saçlarının diplerini boyatırken daha yumuşak veya sıcak tonlara geçmiyorsun? Ten renginle uyumlu altın sarısı ya da bal rengi tonlar şahane olur. 🌟
Kilo alma konusuna gelince, bu iş biraz emek ister ama asla stres yapma. Uzun vadede, sağlıklı ve dengeli bir şekilde almak daha doğru bir yaklaşımdır. Ve unutma, uyumlu ve güzel giyinmen, o doğal güzelliğini destekliyor hatta enerjini dışarı daha da yansıtıyor! En önemlisi, öz güvenin ve kendine olan sevgin. O yüzden her zaman bu dolu dolu enerjini koru! 😘💕
Teşekkür ederim ama kilo konusunda bi alıyorum bi veriyorum kilo konusunda tavsiyen var mı
Canım öncelikle rica ederim, senin gibi pozitif bir enerjiyle konuşmak ne güzel! 💕 Kilo alma-verme konusu biraz sabır işi aslında. Vücut alışkanlıklarını tam oturtmaya çalışıyor olabilir. Sağlıklı kilo almak için, kaliteli karbonhidrat ve protein kaynaklarına yönelmelisin. Mesela, avokado, yulaf, badem yağı gibi besinler, hem sağlıklı hem de kilo aldırıcı etkisiyle harikadır. 🍯 Ayrıca yemek aralarında yavaş sindirilen atıştırmalıklar tüketmeyi deneyebilirsin. Bir beslenme uzmanıyla konuşmak da süper bir seçenek, sana özgü bir plan yapabilir. 💪 Ama unutma, acele etmene gerek yok, zamanla her şey oturur! Önemli olan bedenini ve ruhunu mutlu etmek. 😘
❤️❤️