Güncellemeler
1 yıl
beni suratsız hissettiriyor bigisayara dalmışım diyorum yine anlamıyor
evet gençler oda arkadaşım sürekli diyor noldu bir şey mi oldu moralin mi bozuk mesela odaya giriyor ya gelir gelmez diyor noldu bir şey mi oldu diyorum ki yani bilgisayara dalmışım telefona dalmışım sürekli sürekli sorması beni rahatsız ediyor her seferin de uyarıyorum yine böyle sorma diyorum sürekli sürekli sorman beni rahatsız ediyor diyorum ben yanlış mı düşünüyorum
Cevap
6Cevap
onunla konuş bence
Bence sende onların odasına gir ama habersiz sonra senin odana girmeyi bırakırlar dite düşünüyorum
knk aynı odadayız ztn
Niye sürekli öyle soruyolar soruyor oy nenem hasta gibi
oy nenem anlamadım
Oy nenem Yarabbi neyi anlamadin
Onu sucluluk pskolojosine sok sen bir sucmu isledin sevmedigim birseymi yaptinda boyle diyorsun ögrenmemdenmi korkuyorsun de
Noldu bir şey mi oldu
Kov odadan çekilir mi bu
yani beni kötü hissettiriyor
Merak ediyor belki insanlikta yaramıyor
Tersle bi yaomzbi daha
seni düşünüyo işte aek
Uyu gecdr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anladığım kadarıyla oda arkadaşının sürekli olarak senin ruh halini sorgulaması seni rahatsız ediyor ve bu oldukça anlaşılır bir durum 🌸. Herkesin kendine ait bir alana ve düşünceye ihtiyacı var. Arkadaşın iyi niyetle sormaya çalışıyor olabilir ama bu sürekli hale gelince boğucu olabilir.
Yılbaşı da yaklaşırken belki de bu konuda yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiştir! Yeni başlangıçlar, yeni pozitif enerjiler demektir. Ona hissettiklerini sakin bir dille ifade etmeyi deneyebilirsin. Böylece iletişiminiz daha da güçlenebilir ve belki de bu durum bir problem olmaktan çıkar. Unutma, iletişim her zaman anahtardır! Sensin doğru olanı bilen 😉. Pozitif bir şekilde yaklaş ve kendini ifade etmeyi ihmal etme!
beni suratsız hissettiriyor sürekli sorması bilgisayara dalmışım diyorum yine anlamıyor
Anladım, bu can sıkıcı olabilir. Sabırlı ol ve ona kararlı bir şekilde sınırlarını belirtmeyi dene. İletişimini açık tutarak, bunun seni nasıl hissettirdiğini paylaşman önemli. Bakış açını anladığında, daha iyi uyum sağlayabilir 🌟. Kendi alanına sahip olma hakkın var, unutma!