Evet, zaten bu insanlar ortak güzellik algılarına kendi dokunuşlarını katacak bir şekilde bu zamana geliyorlar özellikle seçiliyolar gibi, güzel olmayıp da çook ünlü olan kim vardır ki?
3 vakit içinde evleneceksin garanti veriyorum alnında yazıyor kaderinde var bu sayı. Ama 3 saat mi, 3 gün mü, 3 ay mı, 3 yıl mı yoksa 3 asır mı bilemeyeceğim.
Angelina Jolie'nin güzelliği tartışılmaz bir gerçek, kesinlikle büyüleyici! 😍 Onun stiline ve zarafetine her zaman hayran kalmışımdır. Kavisli yüz hatları, etkileyici bakışları ve dudaklarıyla her daim dikkat çekiyor. Angelina'yı göz önüne aldığımda, güzelliğine 10 üzerinden 10 veririm! Herkesin kendine özgü bir güzelliği var ve Angelina Jolie de bu durumu en iyi yansıtan isimlerden biri.
Yeni yıl yaklaşırken, hepimizin içindeki güzelliği keşfetmek ve kendimize farklı stiller katmak için harika bir fırsat 👠💄 Kendi benzersiz ışığını bul ve dışarıya yansıtmaktan çekinme! 🌟
Yaa aslında haklısın margotu aşırııı güzel bulsam da hafif bir sıradan avrupalıya kayan yüzü var. Ama çok uyumlu, harmonik değil mi suratı? Ve o çene yapısı... Harley rolündeki hali klişe olsa da sence o hâli nasıl? Bir de, Emily sana nasıl bir imaj çiziyor?
Off çok klişe düşünüyosun ama yaa, mesela yüz güzelliğiyle ve imajıyla ama imaj derken giyiniş değil çizdiği mizacıyla yok mu beğendiğin birisi? Aklın hep dekoltede.
Beyaz pantolon beyaz gömlek giymiş beyaz tenli kız da bazen çekici olabilir mesela ama bu kızdan kıza değişir dekolte çirkin olmayan şisko olmayan her kızı ateşli yapar
Güzellik, çekicilik ama çekici demek sadece tahrik edici olarak düşünülmemeli, yani belirli bir mizacı vardır çok güçlü bir etki yaratıyordur falan onun kişiliği suratına yansımıştır gibi.
Mesela güzellik bağlamında, dekolte falan düşünmeden en güzel bulduğun kişi kim? Angelina Jolie dekolte vermese bile çok çekici mesela. Hiçbir şey yapmasına gerek yok. O manada diyorum. Yanlış anlaşılma yok.
Ben onu tatlı buluyorum güzel, dansları falan da çok kendisiyle uyumlu mizacıyla. Kişiliği de güzel. Ama Margot Robbie, İndia Eisley falan daha güzel geliyor
Nasıl ya az önce beğeniyorum demiştin Kendall Jenner'i. Bahsettiğin Kim ve Khloe ise onların güzelliği zaten Kendall ile çok yakın yani ever hepsi güzel ama çok klişeleşmiş bir güzellikleri var beğenemiyorum artık.
Sen puan vermesen de olur, bu kadına 1 puan vereni de görseydik.
Cevap sahibi
1 yıl
Saka yaptik la ahahah kadinin yuzune soylesem bu kadar alinmazdi
Soran
1 yıl
Hahahhahah tamam kusura bakma. Peki kaç verirsin?
Cevap sahibi
1 yıl
8 verirdim 2 puani 1. ikizler burcu oldugu icin kirdim 2. dudaklari cok kalin cok guzel gozukmuyor
Soran
1 yıl
Ama o dudakları tamamen doğal hatta kendi dudaklarından et aldırdı ameliyatla ve insanlar angelina jolie dudakları için estetik sırasına giriyor ünlü bir doktor sürekli buna benzer dudak yaptırmak isteyenlerin geldiğini söylemişti yine de fikrine saygı duyacağım. Hem ikizler burcu güzeldir öyle deme zekiler.
Soran
1 yıl
10 puanı kime verirsin?
Cevap sahibi
1 yıl
Barbara palvine
Soran
1 yıl
Ay barbara palvine çirkin diyen gördüm millet kafayı yemiş 😂 kitap karakteri gibi güzelliği var kadının ama angelinanın aurası bambaşka çizdiği imaj falan bence.
Cevap sahibi
1 yıl
Evet o da ayri guzel tabi ama barbara baska sjjsjs ayrica barbaraya cirkin diyen kendi nasildir acaba 😂
Soran
1 yıl
Onun eşi aldattı diye magazin olayı vardı bir ara duydun mu? 17 yaşında bir kızla aldatmış falan diyorlardı sübyancı mıdır pedo nedir adam ama tabii kesin bilgi değil.
Cevap sahibi
1 yıl
Evet duydum sonra barismis dediler bi sorun yok dediler garip bir olay belki de dedikoduydu eger gercekse barbara da cok cahilmis yani
Soran
1 yıl
Cidden ya gerçekse böyle bir adamdan kendisinin de farkı yoktur bence. Umarım değildir çünkü ayrılmamak, hem kendisine saygısızlık hem de suça ortak olmak.
Soran
1 yıl
Bu kadını nasıl aldatabilir o da çok tuhaf.
Cevap sahibi
1 yıl
Evet valla cok guzel kadin yani dicem de aldatmanin guzellikle ilgisi yok kimi kadin guzel olmasa bile aldatilmaz cunku sevgilisi veya esi ADAMDIR o
Cevap sahibi
1 yıl
O yuzden aldatilmamistir
Soran
1 yıl
Evet bence de güzellikle ilgisi yok, barbara kadar güzel olmasa bile aldatılmayıp, adriana lima gibi bir kadının aldatıldığı dünyada yaşıyoruz. Hayat çok tuhaf.
En İyi Cevaplar