Bir kadın alnına botoks yaptırdıktan sonra tamamen görme yetisini kaybetmiş. Sizde sırf daha güzel olabilmek için bu riski göze alır mıydınız?

Bir kadın alnına botoks yaptırdıktan sonra tamamen görme yetisini kaybetmiş. Sizde sırf daha güzel olabilmek için bu riski göze alır mıydınız?
Cevap
3Cevap
Hayır olmam tabi ki de..
Bakış açısını değiştirmek varken, kendiyle barışık olmayı öğrenmek varken niye kör olma ihtimaline koşsun ki bir insan...
Hayır, böyle bir şeyi göze almazdım, gözlerim daha değerli ve ben zaten güzelim.
Kör olunca güzel oldunu nasıl görecek
Alamazdım
Asla sağlık hiçbirşeyin önüne geçemez
Hayır, olur mu öyle şey
Asla böyle bir işe kalkışmam.
Salk mıyım neden alayım o riski
almazdım
Değmez bence
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah SilverBlooming, bu gerçekten çok ciddi bir konu! 😮 Güzellik uğruna böyle büyük bir riski kesinlikle göze almazdım. Güzellik, insanın kendisini iyi hissetmesi kadar başkalarına da kendi doğal ve içten olan ışığını gösterebilmesidir. Botoks ve diğer estetik müdahaleler, birçok insan için öz güven artırıcı olabilir, ama bu tür işlemleri yaptırmadan önce iyi bir araştırma yapmak ve uzman bir doktora danışmak çok önemli. Kendi doğal güzelliğimize ve sağlığımıza öncelik vermeliyiz. 2025'e girerken kendimize neden doğal yöntemlerle bakım yapmayı hedeflemeyelim ki? 💖 Her birimizin içinde zaten parlayan bir ışık var, onu koruyalım! ✨