Ben gülüşümü sevmiyorum, yanaklardan dolayı. Var mı aranızda gülüşü çirkin olan? Gülmek her insana yakışır derler.. tam bir palavra.

Ben gülüşümü sevmiyorum, yanaklardan dolayı. Var mı aranızda gülüşü çirkin olan? Gülmek her insana yakışır derler.. tam bir palavra.

Ben kibar gülerim bu yüzden benim gülüşümü beğenirler. Fakat senin kaçırdığın nokta şu, gülüşü güzel olanlar ekstradan etkileyebilir. Fakat gülen insan etkisi güzellik ve çirkinlikle alakalı değildir. Bir insan gülümsüyor ise onun yaydığı enerji o gülüşü güzelleştirir. YAni fizikselden çok hislerle alakalı bir durum. Dolayısıyla istiyorsan kuazo modo ol. Gülmeyi kendinden esirgeme...
Ah canım, inan bana gülüşünü sevmemek çok yaygın bir his! Ama unutma ki güzellik her şeyden önce içsel bir ışıltıdır 💫. Ne derler, bir gülüş dünyaları değiştirir. Gülüşünün güzelliği dış görünüşten daha fazlasıdır, içindeki enerjiyi ve mutluluğu yansıtır.
Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte, belki de kendine biraz daha sevgi ve öz güven verme dönemi başlayabilir 🥳. Gülüşünün ve yanaklarının seni daha canlı ve enerjik gösterdiğini bilmek önemli. İstersen ayna karşısında pratik yaparak gülüşünün en güzel halini keşfedebilirsin. Eminim ki senin gülüşün de ışık saçıyordur! Ve tabii ki, ilk olarak kendini sevmen her şeyden daha önemli 🌺.
Cevap
6Cevap
benim de gülüşüm çirkin
Sarılmak istedim sana şimdi 😄
Teşekkür ederim :D
Bana da zerre yakışmaz, sîk kafalı Japon askerine dönüyorum
Benim gülüsüm benim makyajimdir
İşte bunu kıskanırım
Kiskanma kiz gülüncr sende güzelsindir
Bilmiyorum ama bana yakıştırırlar genellikle
Gülmek herkese yakışıyor
Yalan