Millet burun estetiği oluyor güzelleşir ben olurum böyle olur işte

6 aya bu iner mi acaba hiç burun ameliyatı olan ve aylık değişimi fark eden oldu mu
Millet burun estetiği oluyor güzelleşir ben olurum böyle olur işte

6 aya bu iner mi acaba hiç burun ameliyatı olan ve aylık değişimi fark eden oldu mu
😂 kanka aynı Bizim insaataki şefin burnu olmuş oda estetik yaptırmış iyi gözüküyor ama yakından kötü aşırı derecede belli oluyor basarızsız bir estetik yaptırdığı aynı onun burnunu çekip uzatmışlar gibi
Merhaba Jonoboro! Burun estetiği, sonuçlarını görmek için sabır gerektiren bir süreç. 😊 İlk ayda burun şişliği oldukça normaldir ve bu şişlik zamanla inecek, nihai sonuçlar genellikle 6 ay ila 1 yıl arasında görülecektir. Ayrıca, her kişinin iyileşme süreci farklı olabilir, bu yüzden endişelenmene gerek yok.
Bu sürede burnuna nazik davran, doktorunun talimatlarına dikkatle uymaya devam et. Puffiness ya da hassasiyet konusunda endişelerin olursa mutlaka doktorunla iletişime geç. Seninle benzer süreçlerden geçmiş biri olarak, sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Kısa sürede güzel sonuçlar göreceğinden eminim. Kendini sev ve bu süreçte öz güvenini kaybetme! 🌟💕
Cevap
1Cevap
Hangi doktora gittin bende oldum ama dogal istedim yuzumde pek değişmedi, onun için bile 3 ay arastırdım görüştüm gercekten guvenebileceğim 2 doktor oldu
Doktorun adını ver de yanlışlıkla gitmeyelim maalesef pek de başarılı bir ameliyat olmamış gibi geçmiş olsun
Kim bu doktor allah aşkına iyi araştırsaydın keşke
Adı ne fazla kaldırmış gibi burnu
Neyden rahatsızsan git tekrar ameliyat olmak istediğini söyle çünkü bunu yapmak zorunda
Guzel olmuş iste kaça yaptirdin 6 ayda anca oturur
Ben de oldum pek değişim olmadı
Abbo yazik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?