Nazaramı geldik hastalıktan gözümü açamıyorum. Bi geçmiş olsun deyin KScanlar 🤧

Nazaramı geldik hastalıktan gözümü açamıyorum. Bi geçmiş olsun deyin KScanlar 🤧

Bu problemin dağılımı kişisel tercihlere ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Bir ilişkide, dış durumunuzun çok sevgisi, anlayışları ve uyumu önemlidir. Ancak kişinin kendine özen göstermemesi, iletişimde veya ilişkide konularda neden olabilmesi, bu konunun açık ve nazik bir şekilde ele alınması yararlı olabilir. Sevgi dolu bir ilişki, onun iki tarafında da birlikte ve kendine saygı
Bir sevgilinin "bakımsız" işi, sadece estetik değil, bazen duygusal durumlarla da ilgili olabilir. Belki stres, zararlı veya başka bir sebep vardır. Bu kalıcı bir tutum göstermek ilişkinizi güçlendirebilir.
Benim sevgilim de ilk zamanlar çok bakımsız dı dış görünüş olarak cool giyinir fakat bedenini hiç bakım yapmazdı zamanla bakımlı olmaya başladı ben hiç bişey demedim kırıcı laf söylemedim sadece arada kılsız erkek daha iyi gibi cümleler kurardım
Bakımsız erkek igrenççç
Geçmiş olsun @Yaleleyyalelee 🌺
Hayır bakmalı tabiki kendisine. Çünkü bende kendime bakarım ve bakmayı da çok severim. Karşımdakinden de bunu beklerim.
💋 teşekkürler güzellik
Bende beklerim kişisel hijjen dışında ekstra dikkat etsin bir zahmet
Aynen öyle fındığım🌸
Teşekkürler eig için @Yaleleyyalelee🥰
Rica ederim ☺️
Geçmiş olsun her zaman bakımsız olursa sorun olur gadası
Ama arada olursa sorun etmem insanlık hâli der geçerim
teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
93Cevap
Hayır bir dakika bile katlanamam
Katlanamam bakımsız insan olmaz
Gecmis olsun Allah tüm hasta olana sifa nasip etsin en yakin zamanda!!
Bakimsizlik nedir önce buna karar vermemiz lazim ama disarda giydim kiyafetlerimi evde giymem asla, yemek kokusu veya cocuklarla boya vs yaparsam leke olmazsin diye... yani bakimsizlik denilirse buna seviyorum öyle olmayi 🤓diyormusum...
Daha çok kişşsel hıjjen ya yoksa dısarda oldugumuz gıbı şıkır şıkır kimse gezmez bence
Hastayken kolunu kaldıracak hal yokken kimse k. ıçındaki başındaki kılı düşünecek değil. O halinize katlanamayandan zaten bi hıyar olmaz size
Helal kız 😀
Hasta ise bakımsız olması çok önemli değil, iyileşene kadar yanında olurum zaten, günlük hayatta bakımlı olmak güzeldir yan yanasiniz haliyle temiz olmak güzel kokmak sevdiğin insan için yaparsın ayrıca kişisel olarakda bu gereklidir
Çok geçmiş olsun bu arada dilerim en kısa zamanda topraklarısin 🌸🙏
Teşekkürler romeo 🙃
Rica ederim ne demek juliet ☺️
☺️☺️☺️
Gecmis olsun kuzum merak ettim ama isten falan zannettim rahatsiz etmek istemedim.
Coook geçmiş olsun kendine dikkat et insalah izin falan almışsındır
Teşekkürler tatlımmm❤️ yattım bol bol evet
Tekrar geçmiş olsun umarım iyisindir
Hala hastayım ama toparladım yinede
kesinlikle hayır, yeri geliyor işten güçten kaşımı bile alamıyorum kendime kızıyorum eve kapatıyorum o derece mühim. temizlik ve koku ilk sırada
Koku çok önemli
Salgın var bizim buralarda. Avutmak için nazar da diyebilirsin. İnsan mutlu hissediyor öyle adlanırınca.
Yine bugün doktora gıttım geldim nazardan çıktı artık 😅😂
:D Doktora gidene kadar ki tesellimiz nazardı en azından:)
😄
Geçmiş olsun bebittooo
Bakımsızlıktan kastımız kişisel hijyen ise arkadaş bile olamam maalesef ki
Evet kişisel hıjjen 😅
Teşekkürler 😘
Geçmiş olsun. Bakımsız ve hijyene dikkat etmeyen birisine asla katlanamam. Valla banyoya götürür araba yıkama fırçası ile yıkarım sonra 😄
Ayy abi 😅😅
Ne olmuş benim güzelime Allah nazarlardan korusun seni kem gözlerden korusun seni seni hasta halim bile güzeldir be
Senin nazarın bu Nuti. Maşallah dedıgıni gör 😁
Sana kem gözle bakacak en son kişi benim
Ne kibar bey 🙃 ben çürüğüm demek 🤭
Geçmiş olsun. Ihlamur iç.. Hayır katlanamam.
Teşekkürler 🧚🏼♀️🎈
Guzel kokan sac ve dis bakimina ozen gosteren ve pasakli giyinmeyen insanlara zaafim var. ben hasta olupta sac bas daginik aynada kendimi gordugumde bile dayanamiyorum. karsimda 7/24 bakimsiz birine sanirim asla tahammul edemem.
Öncelikle geçmiş olsun :) . Evlerden ırak olan sevgilidir. Körle yatan şaşı kalkar atasözü gibi bir müddet sonra sizin de kendinizi salmanıza sebep olur. Hijyen açısında asla böyle bir şeye katlanamam ve deli olurdum galiba :D
Sevgili bakımsızsa bakımını yapmak sevgiliye düşmez mi :D
Evet araba fırçasıyla yıkayan var 😂
Oda mizah anlayışına kalmış :D :D
Komik arkadaşlar var 😅
bakmalı kendine bakımsız olunc akendisinede saygısı yoktur bence
Keısnlıkle ınsan aynaya bakınca nasıl rahat eder ki 😕
ayne önce kendine saygısı olması
yapcak bisey yok bakicaz gecmis olsun bende yeni iyilestim uzun ve agir sürüyor artik hastaliklar
Sahada geçmiş olsun güzellik 😍
tesekkur ederim yalaley😘
😍💋
Temiz olduktan sonra ve saçlarını en kötü 2 dakikaını ayırıp maşalıyıp ya da düzleştiriyorsa problem yok benim için. Ama temiz olacak. Bakımsız ayrı temiz olmak çok ayrı benim için...
Temiz olmalı mutlaka, duşunu alsın temiz koksun dişleri elleri temiz olsun yeter. Saçı başı dağınık olsa da fark etmez, ben yakalayınca düzeltiyorum hemen zaten wkdkwj
Kadın temiz bakımlı olmalıdır zorunda yani pis ve bakımsız bir kadını hiçbir erkek kabul etmez eden olur elbet ama onun erkek olduğundan biraz şüphe etmelisin hshshsjsjsj
Yani sizin gibi hastalıktan bakımsızsa hiç önemli değil ama normal hayatında da bakımsızsa katlanma şansım yok
Bakımsız sevgiliye katlanamam. Sana da geçmiş olsun havalar soğudu ıhlamur içmeyi ihmal etme.
Teşekkürler ☺️
Hayır. Fakat kestirip atmak yerine beraber bakım olayına da girişiriz eğer çok bilgisi yoksa. Yeter ki istesin
Çok değil. Son exim pijamayla gezer ve ağzı kokardı. şekil war, mia khalifa gibi, ama evde öyleydi işte
ustun acik gobek acik ne bekliyorsun. kalin giyin. cikmayin sokaga sadece kulotlu corapla. bunlar hep umursamazliktan
pis olmadigi surece sorun yok hergun makyajla/fönle vs dolasacak hali yok ya
Hayır. O bir saygı meselesi, ben nasıl bakimliysam onun da bakımlı olmasını isterim
İnsanız bazı durumlar görmezden gelinebilir ama süreklilik varsa olmaz tabi 🤷♀️
Geçmiş olsun. Hayır katlanamam hastalıkta bişey diyemem ama nırmalde bakım şart
Geçmiş olsun, bir yere kadar sabredilir ama, çok aşırı bakımsızda olmaz yaa
Hayır, ben kendime nasıl bakıp dikkat ediyorsam o da etmeli, kendini salan kişisel bakımına hijyenine kilosuna dikkat etmeyen biriyle asla olmaz. Geçmiş olsun sana da 💐
Kapının önüne koyarım bu arada geçmiş olsun.
Bakimdan ne anladigin onemli. Sebek gibi suratini yuz kat boyaya bulayam biri pasaklidir
Temizlik kişisel bakım önemli..
Geçmiş olsun 🌸
Bakımsız biriyle sevgili olmam ki zaten.. Böyle problemim olamaz o yüzden..
Hayır katlanamam. Ben bakımıma özen gösterirken partnerimiz paspal olmamalı.
Hayır. Aşırı üşengeç olurlar. Yavaş yavaş tembellik başlar.
Erkek olsun kadın olsun ille de bakımlı olmalı. Kişinin kendine olan saygısını gösterir bakım.
Hayır bakım önemli benim için💅 Geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲
İnsan olsun da bakımsız olsa da olur. Adam olsun işine gücüne baksın ekmeğini helalinden kazansın bakım dediğin nedir. Ben eşim olan adama bakımı kendim yaparım
Senin sevgilin gelecekti geçen ne oldu geldi mi şehir dışından
Ben genel temizlik dışında pek bi extra beklemiyorum zaten. Sevdiğim insanın bedeni değil ruhu önemli şahsen.
hayır tabikide erkeklerde kendine bakmalı ben kendime balım yapmayı çok severim belki kendine bakım yaparken onada yaparsan belkii onunda hoşuna gider
Bakımsız olmak makyajsız olmak değildir arkadaşlar. Bakim dedigin çok farklı bir şey. Misal ter kokması, misal ağzının kokması, misal saç baş dağınık mı? Makyaj olmasa da oluyor bakim olduktan sonra
Yüzünü yikasın, tirnaklarini kessin , haftada 2 defa banyo yapsin , kulak , burun temizliğine dikkat etsin , hergün bir defa da olsa saçını tarasın yeter. Harici makyajdı bilmem ne idi gerek yok bence
Her zaman bakımlı olacak değil ya insan kötü halide olur
Kısısel bakım önemli ıkı taraf ıcınde
Bende anlamadım arkadaş ne demek istedi
Hayır katlanmam ilk başta söylerim baktım olmuyor yolu açık olsun 😃
Geçmiş olsun iyilesebildin mi?
Teşekkürler evet iyileştim ☺️☺️
Dikkat et tekrar hastalanma
Teşekkürler 🙏
Hayır bir süreye kadar oky ama sonra çekilmez oluyo hem iğrenç kokucak hem yüzü berbat olucak hemde giyimi culumsuz olcak
Doğal olanı severim bakım ne dır arabamı bu
İnsanın az çok kendine dikkat etmesi lazım tabi ama karşımdaki pis olmadığı sürece bakımsızlığını kısa vadede sorun etmem şahsen.
Hasta olduğunda veya aksi bir durumda problem etmem ama uzun süreli olursa istemem tabii ki katlanamam
Kokuyosa imkansız ozellikle koltuk alti ve ozel yeri killiysa daha beter kokar ayak agiz kokusu ve ter kokusu asla cekilmez
Şu hayatta nelere katlanmadık ki : ))
Aman siz çok bakımlıısnız sanki 😁
Her sabah rutin yüz yıkama bakımı yapıyorum : )) Geçmiş olsun bu arada, hayırdır inşallah 🤔
Yüzünüzü yıkadığınıza şükür yani 😂 bağışıklığım çok düşük rüzgar esse hastayım 😪
Yok yok rutin olarak her sabah yıkıyorum yüzümü 😂 Yazık sana : ))
Teşekkürler ☺️
Kadın dediğin bakımlı olur.
Erkek dedıgın nedir 😒
Erkeğin bakımlısı temiz olanıdır.
Erkegın bakımsızı da cekılmez zaten 😃
Temizde olsun bi zahmet.
Olsun lütfen
Hayır ben genel olarak sevgiliye katlanamam
Hjhjj
Şu sıra herkes hasta, geçmiş olsun
Teşekkürler ☺️
He katlanırım kürekle çarparım ağzına