Boyum uzar mı? 173 19 yaş erkek?

Öncelikle merhabalar size boyumun uzaması ve gelişimim hakkında soru soracağım ve ayrıntıya gireceğim

19 yaşıma daha yeni girdim 173 boyundayım kilo olarak problemim yok 57yim görüntü açısından ne fıçıya ne de hightowere benziyorum fiziğimde iyi açıkçası şekilli ve yağsız ayrıca kısa boyunlu değilim yüzücüydüm çocukken

İlkokul çağında doktora giderken boy kilo kontrolü yaşadığımda hep yüksek sınırdaydım sınıfımda genelde en uzun olurdum lise vaktinde 2. Sınıfta psikolojimin bozulmasından ötürü mantıken yemem içmem aşırı bozuldu bunun üzerine lise 3 te belirli uyarıcı ve yatıştırıcı maddelere bulaştım ancak bu dönemde yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum uyarıcı maddeler kilomu baya bitirmişti resmen 20 kiloya yakın kilo verdim 3 ayda bu dönemde cidden büyüme geriliği yaşadım

şuanda yaklaşık 1 senedir kendime diyet yapıp kolajen gibi takviye gıdalar vesairede kullanıp sıfır basit şeker kullanıyorum dediğim gibi yaklaşık 1 senedir spor yapmıyorum ancak herkes gibi yürüyüş vesaire yapıyorum

boyum uzadı yaklaşık 2-3 cm uzamış onun farkındayım 1 senede ancak min 175 gibi hedefim var çünkü genetiklerimde küsur yok annem babam kısa ancak aile içerisinde dayım teyzem amcam vesaire bu şahıslar 180 ve üzeri..

şimdi hem beslenme hem egzersizlerle 1 veya 2 senede 175 olabilir miyim yatakta yatarken eklemlerim ağrıyor egzersiz sonrasında eklemlerim ağrıyor ve hissediyorum bu ağrıyı psikolojik değil

Güncellemeler
1 yıl
Bu dönem ayrıyetten yüzme düşünüyorum
Östrojenik problemlerim hiç yok kilolu olduğum dönemlerde bile jinekomastim yoktu..
Ancak sırf LH ve diğer serbest testosteronların salınımı yükselsin diye antiöstrojen
Bunun yanında spor için primobolan gibi bir anabolik steroid kullansam
Bu gh yi şahlandırabilir miyim 1 ayda?
Boyum uzar mı? 173 19 yaş erkek?