Güzellik & Bakım Hangi vucut tipi kizlardan hoslanirsiniz ya da daha havali buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bunu begendim En fit olan bu Kalin bacak Ben sahsen bunu beyeniyorum sizi bilemem Manken gibi cok beyendim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi vucut tipi kizlardan hoslanirsiniz ya da daha havali buluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
serserigönül06 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kustum fotografların koyluluk seviyesine. Iphone 4 falan mı kullanıyosunuz bu sitedekilerin sosyal medya kullanma kalitesi epey dusuk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ya Yorumla serserigönül06 1 yıl Bok gibi hepsi Yorumla Soran 1 yıl Ben mi cektim ss aldim Google dan beyenmediysem bakmaya bilirsin Yorumla
Extrabig Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Görseldeki hepsini sevdim 5vs 1 atabilirim d 1 2 Yorumla Soran 1 yıl D dorduncu Extrabig 1 yıl O vücuda sahip kadına neler yapardım ouff
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bunların hepsi aynı. Kalın bacaklı koca götlü. Böyle sevmem 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sevdigin tipin fotosunu atarmisin Yorumla Soran 1 yıl Sonuncusu farkli ama Yorumla sigiroglusigir 1 yıl senin sevmen onemsiz kizsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben armut tipli kızları beğeniyorum Daha doğrusu özeniyorum diyim 3 2 Yorumla afrodidass 1 yıl var mı bi nebzesi fiziğinde Yorumla Soran 1 yıl Ben dorduncu tipli kizlara the zenirim Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. ben şekle değil kişisel temizlik ve bakıma önem veririm 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Beyenmek değil, beğenmek. Her kadının kendi aurası vardır. Çok kilolu değilse zaten güzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl beğenmek kelimesini beyenmek diye yazan bir insan olmak çok korkunç 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yabanciyim ben e olsun o kadar Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Sen hanigisi gibisin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ikinci Yorumla omurcancan 1 yıl Oda guzel evet ama ben 4 demiştim ama 🤣 Yorumla Soran 1 yıl 4 gibi olmak isterim ozeniyorum ama 2 si gibiyim Yorumla omurcancan 1 yıl Fazla bir fark yok gibi ama sanki Yorumla
afrodidass Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Hiçbiri değil çok büyük orantıları 1 19 Yorumla Soran 1 yıl Sen nasil tip kizlari beyeniyorsun, buyuk degil ya 4 super bence Yorumla afrodidass 1 yıl Hayır çok büyük kalçası göğüsleri falan hepsindede Yorumla Soran 1 yıl Ben buyuk kalcam olsun isterim Yorumla Soran 1 yıl Peki beyen vucut tipi soylesene Yorumla afrodidass 1 yıl Bence yakışmıyor ya kadınlara bak özelden yaz atayım veya profilimde var istediğim fizik hayalimde olan Yorumla Soran 1 yıl Profilinde kadin fotosu yok ki Yorumla afrodidass 1 yıl Profil derken orada değil sorularımda Yorumla Soran 1 yıl Anladim minyon seviyorusum Yorumla afrodidass 1 yıl Gibi öyle bi kızda çıkmadı. Henüz karşıma Yorumla Soran 1 yıl Zevkler ve renkler tartisilmaz Yorumla afrodidass 1 yıl Görecelidir tabiki ama tam bilmiyorum ya fizik konusunu yani hepside hoşuma gidiyor Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla afrodidass 1 yıl Seni çok merak ettim yanlız Yorumla Soran 1 yıl 2 resimde ki gibiyim ama kollarim o kadar zayif degil Yorumla afrodidass 1 yıl Ciddimisin o da çok iyimiş ya Yorumla Soran 1 yıl Ben 4 beyeniyorum Yorumla afrodidass 1 yıl Bence fiziğin gayet iyimiş bozma Yorumla Soran 1 yıl Thanks Yorumla afrodidass 1 yıl Rica ederim Yorumla
Man_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 1 efsane 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 1 ve 2 ayni gibi Yorumla Man_34 1 yıl Hayır 2 sporcu Yorumla Man_34 1 yıl 1 tam kadın Yorumla Soran 1 yıl Sporcu sevmez misin Yorumla Man_34 1 yıl 1 varsa bakmam bile ona Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kalın bacak ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne buluyorsunuz ki kalin bacakli kizlarda Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Avuçlaması çok güzel Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 787 cevap paylaştı. 4. çok iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kalınn bacakk.🤐 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne buluyorsunuz kalin bacakli kizlarda Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. İlk baştaki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kustum fotografların koyluluk seviyesine. Iphone 4 falan mı kullanıyosunuz bu sitedekilerin sosyal medya kullanma kalitesi epey dusuk
Ne alaka ya
Bok gibi hepsi
Ben mi cektim ss aldim Google dan beyenmediysem bakmaya bilirsin
Görseldeki hepsini sevdim 5vs 1 atabilirim d
D dorduncu
O vücuda sahip kadına neler yapardım ouff
Bunların hepsi aynı. Kalın bacaklı koca götlü. Böyle sevmem
Sevdigin tipin fotosunu atarmisin
Sonuncusu farkli ama
senin sevmen onemsiz kizsin
Ben armut tipli kızları beğeniyorum
Daha doğrusu özeniyorum diyim
var mı bi nebzesi fiziğinde
Ben dorduncu tipli kizlara the zenirim
ben şekle değil kişisel temizlik ve bakıma önem veririm
Beyenmek değil, beğenmek. Her kadının kendi aurası vardır. Çok kilolu değilse zaten güzeldir
şu şekil
beğenmek kelimesini beyenmek diye yazan bir insan olmak çok korkunç
Yabanciyim ben e olsun o kadar
Erkekler için
HEPSİ diyenler +1
Manken gibi olan güzel
Sen hanigisi gibisin
Ikinci
Oda guzel evet ama ben 4 demiştim ama 🤣
4 gibi olmak isterim ozeniyorum ama 2 si gibiyim
Fazla bir fark yok gibi ama sanki
Sen kesin 4. olansın :D
Hiçbiri değil çok büyük orantıları
Sen nasil tip kizlari beyeniyorsun, buyuk degil ya 4 super bence
Hayır çok büyük kalçası göğüsleri falan hepsindede
Ben buyuk kalcam olsun isterim
Peki beyen vucut tipi soylesene
Bence yakışmıyor ya kadınlara bak özelden yaz atayım veya profilimde var istediğim fizik hayalimde olan
Profilinde kadin fotosu yok ki
Profil derken orada değil sorularımda
Anladim minyon seviyorusum
Gibi öyle bi kızda çıkmadı. Henüz karşıma
Zevkler ve renkler tartisilmaz
Görecelidir tabiki ama tam bilmiyorum ya fizik konusunu yani hepside hoşuma gidiyor
☺️☺️
Seni çok merak ettim yanlız
2 resimde ki gibiyim ama kollarim o kadar zayif degil
Ciddimisin o da çok iyimiş ya
Ben 4 beyeniyorum
Bence fiziğin gayet iyimiş bozma
Thanks
Rica ederim
1 efsane
1 ve 2 ayni gibi
Hayır 2 sporcu
1 tam kadın