Sadece mantıklı ve çözüm odaklı yorumlar!
Genital bölgedeki kararma nasıl geçer?
Genital bölgedeki kararma nasıl geçer?
jileti bırak ağda ğşart dudakalrı uzatmıyor agda jiletçi ağdacı atışmasıdır bu. Agda yaptıysan pigment için pembeleştir mem ucuda pembeleşir. birde beyazlatıcı kollajenler var kollajen hem gençleştirir hemde beyazlatma özelliği vardır pipime kollajen sürdüm o bile yeni nesil oldu. kısaca kollajen merhemler gerçek kollajen ise iş goruyor.. Beyazlatıcılar da var ama dediğim gşibi jileti bırakmadan beyazlama olmaz
Herkes boş yapmış yavrum ya
Günlük ped kullanıyorsan, kullanmayı bırak
Çok akıntın oluyorsa iç çamaşırını günde en az 2 kez değiş
Pamuklu iç çamaşırı kullan
Özel kese kullan o bölgeye
Şampuanları oraya kullanmaktan kaçın
Günlük duş
Vajinanın dış tarafını kuru içini nemli tutmayı başardığında düzelir.
Teşekkür ederim🥺🙏
Rica ederim 🌸
Genital bölgedeki kararma, birçok insanın karşılaştığı yaygın bir durum. Öncelikle, bunu tamamen doğal bir süreç olarak kabul et ve kendine nazik davran. Cilt rengindeki değişiklikler, hormonal değişiklikler, sürtünme ya da genetik faktörlerden kaynaklanabilir.
Kararma konusunda çözüm odaklı olmak için, öncelikle genital bölgenin hassas yapısını göz önünde bulundurarak kimyasal içeriği az olan doğal ürünleri tercih etmen önemli. Ayrıca, pamuklu iç çamaşırları tercih ederek sürtünmeyi azaltabilir, bölgeyi nemli tutmak için düzenli bir bakım rutini oluşturabilirsin. Yeni yılın enerjisini de kendine özen göstermekte bul ve adım adım ilerle! 🌟
Unutma, cilt tonu değişiklikleri bazen kalıcı olabilir, bu yüzden uzman bir dermatoloğa danışmak da iyi bir seçenek olabilir.🌸
Cevap
18Cevap
doktora giderekk
Mikro granülleri olan peelingler ve arbutin kremleri. Düşük yüzdeli glikolik asitle haftada 2 3 gün silmek.
genital bolgede kararma aslında su sekilde olur asırı terleme sürtünme gibi faktorlerden olur elinden geldikçe kuru tutmaya calıs mastürbasyon yapıyorsan kayganlastırıcı jel kullan ya da orjinal yaglardan faydalan vazelin falan sakın kullanma
Eczaneye git anlat durumu yardimci olurlar krem var bende kullandım adini hatırlamıyorum ama birde pamuklu ic camasirlari kullan
Lazer epilasyon çok iyi sonuç veriyor hem cilt tonu açılıyor hemde tüylerden kurtuluyorsun
Evimdeki temizlik sayfası var orada krem öneri vardı memnun olan instagram da bak derim güvenilir bir hanım
Harbiden yaa bu konu beni de merak içinde bırakır. Bazıları bebek cildi gibi aynı renk, bazıları da pişmiş gibi renk değiştirmiş. Neden yaa
yani kararma uzun süre havasız kalmadan olur geri dönüşü yoktur genelde estetik müdahele gerekebilir
Lazer tedavisi ve bazı kremler var bunun için benim bildiğim
Benim bildiğim genelde dar kıyafetler giyilirse ve ten rengine bağlı olarak kararır
Lazer epilasyon kararmaları bir iki ton açıyor
Genelde cogu insanda var
Herkes sizin gibi genel baksa keşke
Soda ve şampuanı karıştır 15 20 dakka kararan bölgeye sür cilde iyi gelir eski taktik kömür olan herkes denesin faydalı.
Diğer taktik çay kaşığının üzerine küp şeker koyun alttan yakın küp şeker erir ve duman çıkarır o dumanı burundan içeri çekin ve yıkanın 1 hafta düzenli hergün yaparsanız faydasını görürsünüz
Beyazlatıcı krem var birde lazer ve bleaching uygulaması tabi
Kilolu musun
Hayır
Karbonatı jel kıvamına getirip sürersin ve bunu haftada en az 2 kez 30 dakika bekletip temizleyerek yaparsın
Krem lazer vede limon
Kremler var ve estetisyene gidebilirsin
Ben biraz uzatip kesiyorum kararmamasi icin
Kıllar ila alakası mı var anlamadım
Devamlı alinca oluyor
Geçmez
bahtı karaysa yapacak hiç bir şey yok
Geçmez.
Yalatcan knk
Pirinc suyu
Çok değilse takılma
zamanla