Her kadın ve erkek için geçerli değil. Ayrıca o bakım kremlerinin çoğu kimyasal ve aksine cilde bakım değil cilde zarar veriyor.
Bazı erkekler ve bazı kadınlar olduklarından genç veya yaşlı gösteriyor. Bu genetikle alakalı ve bakımla değil. Tabii ki bakımlı olmak gerekiyor. Ama o kadar kimyasalı cilde sürünce ve erken yaşta başlayınca bazı şeylere cild erken yaşlanıyor. O çok ünlü markalar yerine bitkisel ürünler kullanmak gerekir. Ve her şeyin bir zamanı var.
Hmm, bu oldukça göreceli bir şey, bir çok sebebe dayalı olabilir, örneğin; evlilik, berbat bir eş seçimi, toksik ve ömür tüketici bir yaşam, beslenmeye ve spor yapmaya özen göstermemek, genetik faktörler vs.
Yok öyle bir şey, bu tamamen uydurma. Bakımlı kadın çökmüyor yaşıtı olan erkeklerden daha genç duruyor. Kadın erken çöküyor sözü köylerde ya da yoksul semtlerde çok ağır işler yapıp yıpratılan ve maddi imkanları olmadığı için kendine hiçbir bakım yapamayan kadınlar için geçerli.
Çocuk koca derdi yetmezmiş gibi yedi sülalesini de çekiyor üstüne bir dünya yük de var biz yaşlanmayalımda kim yaşlansın erkekler sadece tek derdi var başka da hiç bişe yok bütün yük kadınlarda
Herşeyi kafaya çok takıyorlar Kullandıkları makyaj malzemeleri olsun diğer bakım ürünleri olsun hepsinde kimyasal madde var buda zamanla yüzlerini vücutlarını kötü etkiliyor ve kırışıklığa sebep oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
kremle mi genç kalacaktın? anca canlılık katar kremler. hayvan gibi ağırlık basıyorum her yerim kas ben mi yaşlanacağım?