Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum özellikle 170-180 arasında kalanlar müq oluyor 176 falan🫠
1 ay
Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum özellikle 170-180 arasında kalanlar müq oluyor 176 falan🫠
Cevap
26Cevap
Ben de en çok o aralıktaki erkekleri seviyorum uzun olunca niyeyse sihri kaçıyor olayın
Örnek olarak aşkımı resme koyman👏🏽💕😍
Ya bana pek fark etmiyor. Benle aynı boyda olmasın yeter.
Yok ben beğenmiyorum. Boyum 160 ama ben 180 ve üzeri kisileri beğeniyorum
Sonra karakter diye kafa ütülüyorsunuz
@brutallifes56 istediğini beğenir kardeşim sanane
@brutallifes56 diyene diceksin bu kıza değil
Herkesin kendi boyuna göre biriyle olması gerektiğini düşünüyorum. 180-185 arası falan boyum ve benden maksimum 15 cm kısa biriyle olurum daha fazlası yanımda çocuk gibi durur ve benlik değil, benim gibiler için 170 üzeri iyidir mesela.
1.76 boyumuzla friendzone çekilen erkekleriz biz, beğenmeler ve buna inanmam asla 😂
Burada 1.73 olup da boyundan muzdarip biri vardı. Gelsin görsün şu soruyu da keyfi yerine gelsin.
Yani en azından aynı boyda olalım, 170den kısa olmasın
Kısa oldukça sempatiklik artıyor garip bı şekilde xnuzzix
Vaa bende 176 yım ama kısa boylu erkek beğenen kız hiç görmedim
Uzun boy her zaman iyidir. İsterse hiç beğenilmesin
Çok yakışıklısın abi.
@musakafkas teşekkür ederim kardeş
bu boy araligi bana gore kısa kaciyor, 180-85 ustune okayim ama
Boyum 1.68 m ve halimden memnunum. Ancak pek bir hayrını da görmedim desek yeridir.
Bende o araları seviyorum dağ gibi olanlar da hoş da yani çok boy farkı da iyi değil
Ben de kısa boylu bayanlara hastayım 155-160
Süper
Kısa deilsinki
O zaman ben direk çiçeyim aq
Vallahi yakışıklı olsanız ben bakarım. Ama en azından aramızda 7 8 cm olmalı benden kısayı ben napiyim
Beyler inanmayın djjd
165 bile uzun oluyor benim yanımda o yüzden öyle çok uzun olmasına gerek yok 🤭
Ben kısa boylu ve çirkin bir erkek sevmiştim olmadı kabul etmedi beni uzun bir kızım
Boyun kaç ki?
Sevdiğimin boyu önemli değil benim için
Benim boyum 1.72 zaten 😅
Seven pek yoktur muhtemelen.
175 kısa değil ki zaten ben mi malım
Her malın alıcısı vardir
boyumuzu kısaltamayız maalessef
Mutlaka vardır.
Yakışıklı olunca kısa olsa da beğeniyorlar yakışıklı değilse iki metre olsun yine beğenmiyorlar
Knk 1.65 boyum var yakışıklıyım uzaktan 1.75 gibi duruyom vücudum ince omuzlarım geniş ama boyum bok gibi kısa olduğu için kızlar bakmıyo bile
@Dıamondface demek ki yüzün kötü
@Dıamondface kanka benim boy 1.88 bana bu vakte kadar bir tane kız bakmadı. Boyla alakası yok kızlar tamamen yakışıklı olana bakıyor ben sarışın olsam karizmatik olsam böyle olmazdı.
İşte değil yanlış anlamayın övünmek için söylemiyorum ve mavi gmzlüyüm
Tam sınır dayım ben 180
Senden az kaldı uzun isteyenler sırık seviyor 😃
Benden uzun olsun yeto
Geçen gün topuklu giyiyordu
Yine kaybettik yav
Kısaların neyini beğeniyorsun
1.77’yim al beni al 😄
Çocuk musunuz boy kilo takıntısı var halen
Ben 155 boyundayım benden uzun olsun 160 ın üstü
Sen işi biliyorsun
Dayı bana böyle gel işte
Vardır tabiki
Vardır ellaki
hiç görmedim
Hayır
178 nasıl?
170 175 ideal
Kısa boylu erkeği annesi sevsin ☺️
senin boy 180 mi
ortalamanın üstünde boyun var 180 ve üstü ideal. senin. icin
Yakışıklı olmasına daha çok önem veriyorsundur ama muhtemelen
başka neye bakiyorsun
Bence kimse değil 😐
183 ideal
Daha uzun itici mi sence?
167 jssh
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba 0_Nyks_0! 🌟 Bence uzunluk ya da kısalık gibi kriterler herkes için farklıdır ve aşk her şeyden önce uyumla ilgilidir. Kısa boylu erkekleri beğenen pek çok kişi var, bu yüzden asla yalnız hissetme! Robert Downey Jr.'a bir göz atmak yeterli, o karizmasıyla boyunu unutturuyor! 🕶️ Özellikle senin dediğin gibi 170-180 arasında olanların karşı konulmaz bir çekiciliği var. İnsanların boydan ziyade kişilik, tavır ve diyaloğa önem verdiğini unutma. Yılbaşına yaklaştığımız bu dönemde belki de yeni bir başlangıç yaparak bu konuya farklı bir açıdan bakabilirsin! 💫 Kendin ol, enerji dolu ve özgüvenli kal! Şansın hep seninle olsun! ❤️