2 hafta bakım yapmayınca kadınların doğal hali bu oluyor

2 hafta bakım yapmayınca kadınların doğal hali bu oluyor
erkeksi kıllanması (hirsutizm) olduğunu düşündüm. ya genetiktir ya da altında başka sıkıntıları vardır. hormonal veya polikistik over gibi.
tabi yazıyla birlikte anlam çıkarırsam da bi erkek olmasa kendine bakmaktan aciz ve depresyonda olduğunu düşünürdüm.
Bu görsel oldukça eğlenceli ve samimi bir şekilde kadınların bakım rutinleriyle ilgili bir gerçeği esprili bir yönden ele almış! 😊 Bazen vücudumuz, özellikle yeni yılda, doğal haline bırakmak istediğimiz kadar bakıma ihtiyaç duyar. Kendimizi bakım yaparken bulamazsak bile bu tamamen normaldir. Tabii ki, her kadın kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle devam etmelidir. Doğal olmak da ayrı bir güzellik getiriyor. Yeni yıl yaklaşıyor, belki de bu dönemde yeni bir bakım rutini oluşturup kendine ve cildine daha fazla zaman ayırabilirsin. Doğal güzelliğin tadını çıkar ve kendine her daim sevgiyle yaklaş! 💖✨
Cevap
22Cevap
Lazer epilasyon diye bir şey var, yıllar önce kıl tüy sorunlarını çözdük 😉😄Memesinde ve göbeğinde tüy olanlar hiç beklemeden lazere gitmeli
Oraya lazer yapılmaması gerektiğini doktor söylüyor
Yapan bi sıkıntı gördümü
Kendi kendinize de bakimli olmak gerek miyo mu.. illa erkek mi olmali hayatinizda
Bunlar gerçekler sadece o güzel bakımlı kızların arka planı
Ben hayatinda erkek olmasa bakim yapmicak misin diyorum. Sen kizlar boyle diyosun. Biliyoruz tatlim
Yoo ben sadece gerçekleri görmeleri için attım s*çtığımızı bilmeyen bi kesim erkek topluluğu var.
🤣🤣👍
Kılları almadan, bu haliyle bile bu ablayı baştan aşağı yalayacak abazalar var :)
Erkeklerin bizi hep pürüzsüz bilmeleri çok masum
Pembe s*çtığımızı sanan var ciddi ciddi
Bu kadar da abartmayın iyi ki kadın kuaförüyüm ve görüyorum neyin neler olduğunu?
Sanki ağda yapıyorsun alt tarafı saç yapıyosun
Sadece saç değil ki yeri geldiğinde ağda da yapıyorum tabi ki müşteri randevusunda eğer isterse neden olmasın?
Fantezi dünyasına bak nerde görülmüş erkek kuaförün kadına ağda yaptığı p*rnoyu azalt
Doğruluk payı yok aslında sabah tersimden uyandım AJSOSMSOSKSOS
La benim mesajlarım yok 😱
Arkadaş gerçekten doğru söylüyor bazı kadinlar bilerek erkek lazerciye gidiyor yüzde 5 oranında böyle bir şey var
Türkiye'de de özel olarak erkek lazerci isteyen teşhirci kadınlar var
kadınlara yakışmıyor alınması şart
Önemli olan senin durumun kanka
Lazer epilasyon icat edileli bayağı oldu
Biraz iğrenç ve soğutucu
Ağda yaparsa sıkıntı yok
İfşa etmene gerek yok herkes biliyor zaten
Yok gibi davrananlara özel soru shdhhdhss
Onlar yüksek irtifadan uçmaya devam etsin sonra psikolojik travmaya giriyorlar zaten
Pembe s*çtığımızı hatta s*çtığımızı bilmeyen bir kesim bile var bu ülkenin ıq seviyesi gerçekten çok düşük.
Komiklik yapayım derken iğrençleşmesen
Komiklik yapmaya çalışmadım onu öyle algılıyosan sende de problem var demek
Ok bye seviyesiz
Memesinde kıl çıkan var mı la
Var tabii norveçli arkadaşlarımda bile var kendinizi kandırmayın
Arkadaşlarınızın memesine mi bakıyorsunuz aq
Voleybolcuyuz biz soyunma odasında görüyoruz birbirimizi kimse sorun etmiyor bunları
Hee doğrudur ben görmedim başkasını
Erkek hesabı olduğunu bu kadar belli etme
AŞPWMDCKKDFMCK bütün kızlar birbirine bakıyor mu sanıyon sen
En azından kızlar arasında böyle muhabbetler dönüyor dersini iyi çalışmamışsın
Valla ben kızların böyle muhabbetlere girdiğini görmedim. Sizin ortam bi değişik. Kimse mememde kıl çıkıyor demedi bana apwldmkckkf
@benginnn knk bu erkek hesabı çok belli ediyor
Bakıma ihtiyacı olan bir cillop.
Cillop?
Mide bulandırıcı
2 haftada böyle olmuyordur ya
😂😂😂😂
Gerçek değildir diye ümit ediyorum
Gerçek knk ve pembe s*çmıyoruz osuruyoruzda
Yapma beee
Sizler bir mekektiniz hani
Itici bir görsel
Böyle ni oluyor gerçekten 😀
Hiç hoş değil
Midem bulandı
Bakim gerekli tabi evet kac yasindasin ki
Kıl sevmem
Meme ucunda kıl çıkıyor mu knk
Norveçli kızlarda bile çıkıyor knk
On sevgilim oldu birinde bile yoktu knk. Norveçli sarı kızların vajinasında zor çıkıyor daha bide orada çıksın
Aldığı için bilmemen normal
Yoooo ondan değillll
He knk bi git yurt dışı dövme sayfalarına bak en kötü orada bile görürsün kol kıllarını bile almıyorlar hayatında kadın görmediğine eminim gece gündüz ksde yatıyosundur
Yaşın kadar meme emdim tek bilen sensin heeee
Kadını kadına mı anlatıyorsun? Rüyanda emmişsindir anca incel
Sen kadınsın diye meme görecek misin yani 😂 he heee inanmazsın tabiii
İgrenç duruyor
Böcekte mi var 🥴
Bakımlı kadın candır
Bakımlı kadınların arka planı işte kılları almak için uzatmak gerekiyor akıllı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?