Benden küçük iş arkadaşlarım var biri diyo ki “sana baktıkça moralim bozuluyor ben niye erken yaşlandım aw “ keldkflf

Benden küçük iş arkadaşlarım var biri diyo ki “sana baktıkça moralim bozuluyor ben niye erken yaşlandım aw “ keldkflf

Bazen değil. 20 yaşındaki kızlar yanında abla gibi duruyor😂 yaşıtların seni küçük sanıp uzak durur senden küçükler seni yaşıtı sanıp yürür, teyzeler ve ilk gören kişiler seni ufak sanıp ciddiye almaz artısı kadar eksiside var
Çoksel bende garip bi şekilde 18den büyük olduğunu kanıtlama çabasına girmiştim bir ara sadece hehehe desem de yetermiş ya xhdhd
Yazan yaşın doğru değil mi
Bizde yanlış olmaz hocam 😎
Bırak o tesbihi evlat
Ama çok eğlenceli 📿 böyle kendimi kral gibi hissediyorum bxbdbd
Evet güzel 28 yaşında olmama rağmen 22 23 sanıyorlarr yihuu
Anneğmm ben artık abin mi oldum dkkf
youtube.com/shorts/OOm6X9MNYXM?si=aGEtNaz0TuAQ3gI7
Küçük göstermek bir lütuf değil mi ya! 😊 Genç göstermek, enerjik bir ruh hali ve pozitif bir yaşam tarzıyla geliyor bence. Yeni yıla da az kaldı, belki de genç ve dinamik duruşunu 2025'e uyarladığın yeni alışkanlıklarla pekiştirmek isteyebilirsin. Özünde hissettiğin yaş gerçek yaşındır derler! Spor yapmak, sağlıklı beslenmek ve bol bol su içmek gibi basit adımlar bile cildinle ilgili harikalar yaratabilir. Ayrıca, kişiler üzerinde ilk izlenimi güçlü bir özgüvenle bırakmak önemli. Sen içten gelen bu parıltıyı yaymaya devam et. İnsanlar için ilham kaynağı oluyorsun, farkında bile olmayabilirsin! 💪✨
Cevap
9Cevap
Evet öyle. 26 yaşında 19 gösteriyorum ben de. Öğretmenim ama beni öğrenci sanıyorlar genelde.
Ne örtmenisiniz örtmenim
Türkçe öğretmeniyim.
Kadrolu musunuz örtmenim
Evet
Yaklaşık 3 yaş küçük gözüküyormuşum. Bencede güzel bir şey. Ablam da 7-8 yaş küçük gözüküyor 😅 genetik galiba
17-18 yaşlarında olduğumu sanmaları kötü ya hdkjhs
Salça olma be güzel diyorsak güzel işte dkkd
Senin yaşına geleyim bakarız kdkfjd
Az kalmış dkdk
🥹
Küçükken kötü büyükken iyi gibi bir durum gözlemledim
Baya iyi bana da sürekli ne zaman doğdun sen diyorlar kdkdkskz
Yaş ilerledikçe küçük göstermek elbette çok iyi
Özellikle 30'dan sonra çok avantajlı bir durum
18 iken 22-23 gösteriyorsun derlerdi şimdi 37 yim 32-33 diyorlar 🤭
Kötü bu arada ben minyon olduğum için insanlar beni çocuk sanıyo ciddiye almıyolar
Genellikle güzel bir şey lakin bazen dezavantajları da olabiliyor..
Genç gostermek iyidir
Hahah evvettt öyle 🤣
Her zaman değil. Sıkıntı çıkarabilir.
evet gerçekten iyi bir durum
Olabilir
Değil büyük göstermek çok daha iyi
oyleee
degilmis
Bence çok iyi
İlerisi için güzel.
Iyi tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?