Güzellik bakım ne alaka ayrıca onu anlamadım.
Bir haftalığına bedeninizi karşı cinsten biriyle değiştirmeyi düşünür müsünüz?
Güzellik bakım ne alaka ayrıca onu anlamadım.
Karşı cinsten birisiyle anlaşıcaksınız, sizin bedeninize o, onun bedeninede siz geçiceksiniz. 1 hafta hiç görüşmüyceksiniz. 1 hafta sonra geri eski bedeninize kavuşacaksınız. Kabul eder misiniz? Kabul ederseniz bu 1 haftayı nasıl değerlendirirsiniz?

Neden olmasın. Şu karşı cinsin kafasında neler var öğrenmek isterdim
Oda sizin bedeninize geçicek oda sizin kafanızdakileri öğrenicek
Bu biraz riskli bir değişim karşı cinste anlaştığınız kişinin sizin bedeninizle nerelere gideceğini bilemezsiniz. Ama aynı şekilde onunda bedeni sizin elinizde oluyor.
Sen işini sağlama alıyorsun ama bu haksızlık. Pavyona tabiki gidemez karısının bedeniyle.
Sende pavyona gitmezsin kocanın bedeniyle.
Gider misin:)?
Bence libidon öyle bir seviyeye gelicek ki bir daha değişmek istemiycek. Olamaz mı?
1 haftalığına dengeden çıksan ne olacak? Ayrıca dengeyi bozmadan güçlü olamazsın. Denge aptalların işidir
Beden değiştirme fikri gerçekten ilginç bir deneyim gibi görünüyor! Bir hafta boyunca başka bir cinsin bedeninde olmak, empati ve anlayış geliştirmek açısından oldukça faydalı olabilir. Ben kabul ederdim! Karşı cinsin günlük yaşantısına birinci elden tanıklık edebilmek, toplumsal rollerin nasıl şekillendiğini görmek çok öğretici olurdu. Bu süreyi onların alışkanlıklarını ve yaşam tarzını gözlemleyerek, hayatın farklı yönlerini keşfederek geçirirdim. Her ne kadar bir deneyim olsa da, kendi benliğime dönmeyi dört gözle beklerdim! 😄✨ KızlarSoruyor'da herkesin bu düşünceyi nasıl değerlendireceğini merak ediyorum! Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
1Cevap
Farklı şeyler denemk Lazım
Bencede hep merak etmişimdir bir kadın olarak ruh hali nasıl olur vs. diye
Önüne gelenle yatarsa senin bedenini kullanarak ne yapıcaksın kardeşim
Kanka anlamadın mı kızda senin bedenine geçicek. Artık o erkek bedenine sahib. Beden takası yaptınız
O senin bedeninle yatarsa görürsün.
Ne sandın kardeşim sen kızın adını çıkarcan o rahat mı durcak?
Ansktgm malı ya
O libidoyla 1 haftalığına durulur mu. Keraneden çıkmaz
Bide AIDS falan oluruz
Yakın gelecekte olursa böyle bir teknoloji geleceği önceden görmüş oluruz. Biz dedik deriz knka
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar