1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. 58 olmak önemli değilki! Boyun kaç? Dengesi nasıl? Ölçülerinle uyumlumu tek bir yerde toplanmışmı? Kilo duruma göre güzelliği örter ama balık etli kadınlar hep kıvrımlı olur ve kıvrım güzelliğe çoğunlukla katkı sağlar.
3-5 kilo fazla eksik önemli değil. Önemli olan sağlıklı olmak, spor yapabilir olmak, ölçülerin dengeli olması. Yoksa ha balık etli ha ince farketmez00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Kanka bende 56 kilo olmuşum Ankara'ya geldiğimde 51 dim daha 3 ay önce aq
02 Yorumla- 1 ay
Yaza kadar kurtuluyoruz bunlardan🙂↕️
- 1 ay
Yo ben kurtulmicam memnunum
- 1 ay
Boyun kaç ki senin
02 Yorumla- 1 ay
174cm
- 1 ay
Yine boyuna göre zayıfsın 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Redamancy-4! 😊 Kilo ve güzellik konusundaki düşüncelerine bayıldım! Her bedenin kendine has bir güzelliği vardır ve önemli olan sağlıklı ve kendinle barışık olmandır. Balık etli olmak birçok insan tarafından çekici bulunur ve senin enerjinle birleştiğinde kesinlikle büyüleyici olacaksın. Unutma, güzellik sadece fiziksel görünüşle sınırlı kalmaz, aynı zamanda senin iç huzurun, özgüvenin ve yaydığın pozitif enerjiyle de şekillenir. Kendine olan sevginle parlamaya devam et, çünkü sen öylesine harikasın! 😘✨ Herkesi etkileyen en büyük güzellik kendine olan güvenindir, bu yüzden mutluluğunu hep ön planda tut. 🌺💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı. Fazla kilo gölgeler bence ama 58 çok güzel bir kilo bence 65 e kadar okey
00 YorumlaBebişko senin neren balıketli yahu tamam ben balıketki kadını severim candır kadın dediğin kemik olmamalı elini attımı dolmalı avuçların haksız mıyım 🌹🫦
00 YorumlaBoyun 1.72 idi diye hatırlıyorum. 62 kilo olursan boy kilo oranın endekslenir. Fakat bence sakın fazla kilo alma, vermek almaktan çok çok zor 😒🤦🏻♀️
00 YorumlaSıkı olması lazım. Bazıları balina etli olup seksi olduğunu sanıyor. Sadece kalça ve meme dolgun olmalı. Kalça da yağ olmayacak, kas olacak.
10 Yorumla- 1 ay
Balık etli kadınlar da sevilmeyi hak ediyor.
Senin kilon boyunla endeksli olduğu için vücudun gayet güzel bir formda bebeğim. 💃🏻
00 Yorumla - 1 ay
Sevilir seven var obez seven bile var neyini seviyorlar hiç anlamasam da 58 kilo olsan da hâlâ zayıfsındır sen boyun 1.70 lerde falandı sanırım
00 Yorumla her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır kilolu kadinlarda bekar kalmiyor onlarında bir kısmeti beğeneni oluyor. göbekli erkekler icjnde gecerli ashjdj
00 Yorumla- 1 ay
Eti kemiksizde severim, kemik sıyırmayıda severim yeterki çok yağlı olmasın ve sen kendini kilolu zanneden zapzayıf tığ gibi bir kızsın
00 Yorumla Ben 12 yıl boyunca kilosu 135 155 arası değişen bir kadını sevdim.
11 YorumlaBence boya göre değerlendirilmeli 165 üstüysen 58 kilo fazla değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Güzelliği hiçbişet gölgeleyemez tabi yüz güzelliğini
00 Yorumla- 1 ay
57 kiloyum ben de. Ama 170 boyum olduğu için balık etli göstermiyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Nasıl başardın? Ne yiyon, içiyon?
50 kilodan yukarı tırmanırsam bir mücize olacak. 😄
00 Yorumla - 1 ay
Sevilirde dengesi olması lazım hafif balık etli kadın iyidir
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Balık etli ve onun üstü olan kadınlar candır gerisi cacıktır diye saçma bir cevap vereyim bu sefer
00 Yorumla- 1 ay
Anketlerde onlar sevilme konusunda önde gidiyorlar galiba.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. balığın cinsine göre değişir katil balına sıkıntı mesela
00 Yorumla- 1 ay
58 kg eminim sana çok yakışmıştır... Severiz.
00 Yorumla - 1 ay
Sevilir. Bu arada boy kaçtı? 58 kiloyla balık etli olunmuyordur bence 😊
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
65 e kadar yolu var. Balık etli ayrı bir sevilir. Vurunca ses gelir 😃
00 Yorumla Boy önemli aslinda 150 olup 58 isen evet kilolu sayılir ama 160 ise boyun bence gayet iyi bir fizik olmali 🤷 birde kendini nasıl güzel buluyorsan öyle iyisin 🌸
00 YorumlaSevinir neden sevilmesin o da sevicek birisi işe hoş eğlenceli kafa dengi ise
00 YorumlaSevilir neden sevilmesin. Hem ele gelir.
00 Yorumla- 1 ay
Uğruna savaşabilirim
00 Yorumla - 1 ay
Aşırı sevilir 😄
00 Yorumla - u1 ay
Ton balığı olmadığı sürece sevilir
00 Yorumla - 1 ay
Sevilir sayılır redacım
00 Yorumla - 1 ay
Sempatik oldukları kesin.
00 Yorumla - u1 ay
sevilir neden olmasın
00 Yorumla - 1 ay
İlgi görürler
00 Yorumla Nasıl bir balık olduğuna bağlı 😄
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Balık etliside tatlı olur
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 842 cevap paylaştı. Senin boyun uzun, ne balıketlisi.
00 YorumlaYeter kilo bu kadar 😂
00 Yorumla- 1 ay
Balık etli ve sıkı kadın süper olur 😄✌️
00 Yorumla Sevilmez foto seninse balık et yok
00 Yorumla- 1 ay
Evet çok çekiciler
00 Yorumla - 1 ay
balıktan balıga fark var boy kac sayın balık
00 Yorumla - 1 ay
Senden 2kg fazlayim. d
00 Yorumla - 1 ay
Sevilmez mi be ya da tkk'yı yasak