Güzellik & Bakım Aynada ağzım düz resimde yan çıkıyor niye? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/VJfYkvm4EP0?si=ewjChZN9Q0DdbBCsDoktora sordum çenem yan mı Benim dedim yan değil diyor. E niye böyle sinirlerim bozuldu 😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Arabalar etiketi ne alaka😂😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Aynalar yalan mı söylüyor ya ben kendimi güzel sanıyordum Aynada ağzım düz resimde yan çıkıyor niye? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. genetik olabilir 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂😂😂
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fotoğrafta tam oranlı bir asimetri elde edemezsin, sebebi bu. 1 11 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Yapay zeka fotoğraftaki gerçek diyor 😬 Yorumla XG10AV 1 yıl Her zaman derim, gördüğüne inan. Yapay zeka işine baksın 😬 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Çekmeden önce kamerada düzgün gösteriyor çekince farklı 😱 Yorumla XG10AV 1 yıl Çünkü fotoğrafı işliyor çektiği esnada. Mühendissin sen yapma böyle şeyler. 😬 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ama dişlerim düzgün fotoğrafta öyle yan çıktı sinirim bozuk Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bazen düzgün çıkıyor Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Başka uygulama kamerasında. Yorumla XG10AV 1 yıl Ön/Arka kamera da hep farklı sonuçlar elde edersin. Bir de fotoğraf işleme süreci var, hani hiçbir zaman gözünün gördüğü sonuca ulaşamazsın işin içinde donanım ve Yazılım varsa. En doğru sonucu sanırım profesyonel bir fotoğraf makinesinde alırsın. Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Profesyonel fotoğrafta evet daha güzel çıkıyor Yorumla XG10AV 1 yıl Evet, telefondaki kamera kadar aşırı bir müdehale de bulunmaz fotoğrafa. O sebeple telefonla fazla münakaşaya girip canını sıkma. 😂 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😅 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çenen asimetrik diye aynada fark etmiyorsun ama kamerada foto ters çevriliyor diye belli oluyor 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı. Cok değişik durum açıyı yakalayamiyorsundur telefon tutuşundan olabilirc 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arka kamera öyle gösteriyor, aslında öyleyiz de aynada gördüğümuz surata alışkınız 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 1 yıl biliyorum ama söylemem 😑 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Neymiş Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. 😂😂😂 güldüm kusura bakma 1 0 Yorumla
Anonim66gg Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Kamera ayarı yapmalısın benimde öyleydi😂 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Nasıl yapılıyo😬 Yorumla Anonim66gg 1 yıl İos için söyliycem Yorumla Anonim66gg 1 yıl Ayarlardan kamera kısmına gir aşağı in kamerayı yansıt yazar o sende kapalıdır onu aktif et Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Tamam Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Resimde ping var 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl O ne Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kamerada bir sorun vardır. 0 0 Yorumla
melihcnl34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Olan malzeme o 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Cidden mi ya🥴 Yorumla
KaraYılan041 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Android telefon mu kullanıyosun ondan olabilir 0 0 Yorumla
afiliyyimbe Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Vampir misin 0 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Vampir olsam. İyi 🧛♀️😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
genetik olabilir
😂😂😂
Fotoğrafta tam oranlı bir asimetri elde edemezsin, sebebi bu.
Yapay zeka fotoğraftaki gerçek diyor 😬
Her zaman derim, gördüğüne inan. Yapay zeka işine baksın 😬
Çekmeden önce kamerada düzgün gösteriyor çekince farklı 😱
Çünkü fotoğrafı işliyor çektiği esnada. Mühendissin sen yapma böyle şeyler. 😬
Ama dişlerim düzgün fotoğrafta öyle yan çıktı sinirim bozuk
Bazen düzgün çıkıyor
Başka uygulama kamerasında.
Ön/Arka kamera da hep farklı sonuçlar elde edersin. Bir de fotoğraf işleme süreci var, hani hiçbir zaman gözünün gördüğü sonuca ulaşamazsın işin içinde donanım ve Yazılım varsa. En doğru sonucu sanırım profesyonel bir fotoğraf makinesinde alırsın.
Profesyonel fotoğrafta evet daha güzel çıkıyor
Evet, telefondaki kamera kadar aşırı bir müdehale de bulunmaz fotoğrafa. O sebeple telefonla fazla münakaşaya girip canını sıkma. 😂
😅
Çenen asimetrik diye aynada fark etmiyorsun ama kamerada foto ters çevriliyor diye belli oluyor
Cok değişik durum açıyı yakalayamiyorsundur telefon tutuşundan olabilirc
Arka kamera öyle gösteriyor, aslında öyleyiz de aynada gördüğümuz surata alışkınız
biliyorum ama söylemem 😑
Neymiş
😂😂😂 güldüm kusura bakma
Kamera ayarı yapmalısın benimde öyleydi😂
Nasıl yapılıyo😬
İos için söyliycem
Ayarlardan kamera kısmına gir aşağı in kamerayı yansıt yazar o sende kapalıdır onu aktif et
Tamam
Resimde ping var
O ne
Kamerada bir sorun vardır.
Olan malzeme o
Cidden mi ya🥴
Android telefon mu kullanıyosun ondan olabilir
Gormekmlaizm
Vampir misin
Vampir olsam. İyi 🧛♀️😂😂😂