Siyah saçlılar sizde doğal algısı oluşturuyor mu?
1 ay
Siyah saçlılar sizde doğal algısı oluşturuyor mu?
Cevap
19Cevap
Evet, siyah saçlı kadınlar genelde doğal ve sade bir güzellik algısı oluşturabiliyor, ama bu tamamen kişisel bir bakış açısı. Herkesin algısı farklıdır.
Bende de oluşturuyor
Doğallık algısı saç veya ten rengi ile değil de makyajsız olarak daha etkili. Bazıları var ki, sıfır makyaj ile içinden geçiyor insanın.
Hiç öyle olamadım 😬
O da olur bir gün:)
Umarım olur :)
Olur olur, sıkma canını:)
Bence o hiç belli olmaz kimi siyah saç var ki platinden bile yapay. Bence rengin doğallıkla ilgisi yok. İnsan farklı renklerde olmak isteyebilir hayatı boyunca.
doğal siyah saçlıyım. koyu kahve de denebilir. seviyorum. eğer boya değilse saç doğal duruyor evet
Ben sarışın kumral vs sevmem ben en çok esmer kadınlara ilgi duyuyorum esmer olsun bana kahverengi gözleriyle baksın o bana yeter ☺️☺️
Umarım yeter :) çünkü erkekler garip varlıklar
Her erkek öyle değildir ama ben kendimi o dediğin erkeklerden görmüyorum ben sevgiyi saygıyı bilirim ve asla bir kadına kötü söz dememde kötülükte yapmam sonuçta beni doğuranda bir kadın ❤️🌹
Suanki devirde herkes saç boyattigi için pek doğal gelmiyor
Genelde kadınlar siyah saçlı zaten boyatanlari. diyorsan güzel olsunda önemli degil
Sarı (boya olmayan) saçlar daha doğal hissiyatı veriyor bana, siyaha göre sarı beyaza daha yakın bir renk olduğundan sanırım
Esmer kadınlara bayılıyorum 🙂🙂
Şaşırdım esmer sevmene
Öyle kalmış hafızamda
Değilim
Ben cok seviyorum siyah sac
Ben de sevmeye başladım
Boya da olabilir sonuçta
Tabii ki olabilir
Doğal algısı oluşturmuyor
Peki
Bence doğal siyah saç benim hoşuma gidiyor
Bazıları beğeniyor
En doğalı siyah saçlı kadınlar.
Boya algısı oluşturuyor nedense
Bazısında sırıtıyor batısında doğal duruyor
Kurşun atar kurşun yerim
O kadar seviyorsun :)
Hem de ne. Hem ruhsal hem görsel olarak doyurucu geliyor. Bir de kızıllara karşı hafif zaafiyetim var ama bu sadece cinsel ilgi uyandıran bir faktör sanırım
Sarışın daha cazip gelir bana da tam tersi
O kadar hafif, o kadar bayağı geliyor ki bana. Zevk meselesi tabii. Tek cazibesi kıl tüy meselesinin az olması bence, pürüzsüze yakın bir cilt epey iştah açıcı oluyor
Evet ben de o yanını seviyorum
Platinlere göre evet
Platinin yeri ayrı
Bazılarına yakışmıyor yakışana efsane oluyor
Evet çok nadir yakışır zaten
En doğalı mavi saçlı kadınlar en çekicisi onlar
O başka
😇😇😇
Bence çok doğallar
Ben de doğal buluyorum :)
Ben öyle bulmuyorum
Yapay mı
Siyah saçlı buğday tenli çay bardak fizikli yeşil gözlü imm 💕
Buluyorum
Bak farklı soru :)
Yok sorularımı incelersen her kategoride eşit soruyorum 🤣🤣
buluyorum
bulurum
Ben çekici buluyorum
Evet
Kadınına göre değişir
Severim
Normal buluyorum..
Değil
saçla ilgisi yok
Neyle var
Daha sexiler
Evet bazıları
Esmerler farklı oluyor
Evet buluyorum
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBahtıgüzel00, siyah saç bence doğal güzellik ve asaleti bir arada barındırıyor. 🖤 Siyah saçlı biri gördüğümde genellikle doğal bir çekicilik hissederim. Kimisi için siyah saç biraz asi, kimisi içinse zarif bir hava katabilir. Bununla birlikte, ten rengine ve göz rengine uyduğunda, siyah saçlı kadınlar gerçekten etkileyici bir görünüm sergiliyor. Herkes adına konuşamam, ama benim için siyah saç genellikle gizem ve çok az bakım gerektiren bir doğallık temsil eder. Sen de siyah saçlı biriysen, doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için minimal makyajla bile harikalar yaratabilirsin! 🌿✨
Mavi gözle uyum sağlıyor sadece
Evet, mavi gözle siyah saç gerçekten muhteşem bir uyum yakalıyor! ✨ Bu kombinasyon doğal çekiciliği artırır. 🌟 Siyah saçın asilliğini gözlerinle ön plana çıkarabilirsin. 🖤