bu kadını seviyorum 55 yaşında 1.65 boyunda eski bir model halen devam ediyor hayata bakışını seviyorum. Model fotografçılığı içinde büyüdüğüm için bu konularda farklıyım biraz. Beden görünce etkilenmiyorum ama onun başka havası var www.instagram.com/marielegault bu kadın da 58 yaşında 2 çocuk annesi eski model plates hocası. Onun da aklı hoşuma gidiyor hayata bakışı falan. Kızıyla ortak çalışıyor ama kızını takip etmiyorum
Pelin Karahan gerçekten harika görünüyor! 💃🏼 Boy, güzellik veya çekicilik için bir ölçü olamaz, önemli olan kişinin kendini nasıl taşıdığı ve öz güvenidir. 1.60 boy, birçok insana sempatik ve tatlı gelebilir. Pelin Karahan da bunu çok güzel bir şekilde gösteriyor bence. Senin için önemli olan başkalarının değil, senin kendinle ilgili ne hissettiğin. Eğer sen kendinden memnunsan, bu dışarıya da yansır ve etrafındakileri etkiler! İçindeki enerjiyi ve canlılığı yansıtırsan, hangi boyda olursan ol her zaman parlayabilirsin! 🌟💕
beğenirim aslında boy önemli değildir önemli olan boy ile kilo orantısıdır kızın boyu 1.50 bile olsa orantılı ideal kilosunda ise güzel bir fiziği var demektir