Güzellik & Bakım Kadında hangi vücut tipini beğeniyorsunuz? Tamertuna33 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana sorcak olursanız E ve F benım ıcın ideal suanki ilişkimde E deki gibi A. B. C. D. E. F. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadında hangi vücut tipini beğeniyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. F gibi olmayan da kendine kadınım demesin bir zahmet 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. fark etmez banaa 0 0 Yorumla
türkçeyiseverim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl G olsaydı orada bacak arasından bi sap çıkacaktı ama koymamışlar G'yi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl B tabiki A iğrenç çok düz d çok şişman diğerleri çok kaslı iğrenç duruyor b mükemmel 0 11 Yorumla Tamertuna33 1 yıl Kaslı olmanın nesi iğrenç benım sevgilim benden kaslı o kadarda iğrenc durmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok kötü erkeksi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl B çok iyi burada büyük göğüslü kaslı değil vücudu biraz basenli kadın böyle olmalı Yorumla Falanfilan387593938 1 yıl A'nın neresi iğrenç ki çok güzel. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Falanfilan387593938 dümdüz göğsü yok o nasıl kadın öyle erkek çocuğu gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bacağı da çok ince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl B muhteşem kadın vücudu böyle olmalı Yorumla Falanfilan387593938 1 yıl B'de güzel ama ben büyük göğüs sevmiyorum şahsen küçük ya da düz göğüs daha estetik ve çekici duruyor kadında. Ama önemli olan kadınların kendi i beğenmesi sonuçta. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Falanfilan387593938 bilemiyorum hiç estetik gelmedi A bana çok kötü göründü gözüme baktığım anda bilr Yorumla Falanfilan387593938 1 yıl Eh sen de haklısın sonuçta zevk meselesi. Dediğim gibi önemli olan kadınların vücutlarını beğenmesi sonuçta. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Falanfilan387593938 evet öyle Yorumla
Falanfilan387593938 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl A tabii ki, düz göğüs ve küçük kalça çok estetik duruyor. 0 0 Yorumla
Lord034 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl F kadın mı emin miyiz 😂 0 1 Yorumla Tamertuna33 1 yıl Kas yapan kadınlar erkekmı oluyor? Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. B ve C ortası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl B iyi diğerleri çok kaslı duruyo 0 1 Yorumla Tamertuna33 1 yıl Kaslı durması kadınlarda kotu durmuyor bence Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. A ve B. 0 0 Yorumla
Meteivedik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hepsi hahshsha 0 2 Yorumla Tamertuna33 1 yıl O kadar yokluktasın yani Yorumla Meteivedik 1 yıl Hemde nası abi ya pas da veren yok buram buram yalnızlık desem yeridir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
F gibi olmayan da kendine kadınım demesin bir zahmet
fark etmez banaa
G olsaydı orada bacak arasından bi sap çıkacaktı ama koymamışlar G'yi
B tabiki A iğrenç çok düz d çok şişman diğerleri çok kaslı iğrenç duruyor b mükemmel
Kaslı olmanın nesi iğrenç benım sevgilim benden kaslı o kadarda iğrenc durmuyor
Çok kötü erkeksi
B çok iyi burada büyük göğüslü kaslı değil vücudu biraz basenli kadın böyle olmalı
A'nın neresi iğrenç ki çok güzel.
@Falanfilan387593938 dümdüz göğsü yok o nasıl kadın öyle erkek çocuğu gibi
Bacağı da çok ince
B muhteşem kadın vücudu böyle olmalı
B'de güzel ama ben büyük göğüs sevmiyorum şahsen küçük ya da düz göğüs daha estetik ve çekici duruyor kadında. Ama önemli olan kadınların kendi i beğenmesi sonuçta.
@Falanfilan387593938 bilemiyorum hiç estetik gelmedi A bana çok kötü göründü gözüme baktığım anda bilr
Eh sen de haklısın sonuçta zevk meselesi. Dediğim gibi önemli olan kadınların vücutlarını beğenmesi sonuçta.
@Falanfilan387593938 evet öyle
A tabii ki, düz göğüs ve küçük kalça çok estetik duruyor.
F kadın mı emin miyiz 😂
Kas yapan kadınlar erkekmı oluyor?
A ile B nin arası dkdk
B ve C ortası
B iyi diğerleri çok kaslı duruyo
Kaslı durması kadınlarda kotu durmuyor bence
B hoş
A ve B.
B ideal
a b c
A ve D.
B benim ya 🙈