Güzellik & Bakım Kendinde yaptığın son görsel değişiklik nedir? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İsteyen zaman da belirtebilir. Kendinde yaptığın son görsel değişiklik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Dişlerimi yaptırıyorum, bu kadar pozitif hissetmemi sağlayacağını bilsem çok daha önce harekete geçermişim. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçlarımın uçlarını aldırdım. Şimdi daha düzgün ve iyi görünüyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görsel değişikliğin babasını yaptım bennn burun estetiği oldum sdkdkjdjd 1 1 Yorumla omerpstl1 1 yıl Bakiyim nasıl olmuş Yorumla
İneklipicama Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl https//hizliresim. com/lc3q7ct5 ayda insana benzemeye başladım. 0 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kızıldan bakıra geçiş yaptık 1 6 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Ben de pembeden kızıla geçeyim diyorum ne dersin tutar mı? Yorumla VEGA0 1 yıl Tutar bence şarap kızılı falan dene Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Hep kızıl tonlar veya rengarenk kullandım ama uzun zamandır pembedeydim ben de tutar diye düşünüyorum farklı renkler yok şu an çünkü 🤔 Yorumla VEGA0 1 yıl Bence olur eğer koyu bir kızıl seçersen Yorumla rekreasyonistt 1 yıl İşte sorun orada, hep açık kullanıyorum ben 🤦🏼♀️ Yorumla VEGA0 1 yıl Belki tutar yine de deneyip görebilirsin dmfk Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Saçlarda kısalma ve renk değişimi 🤗 1 8 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Uuu neyden neye çevirdin? Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Patlıcan morundan gece mavisine ama siyah baskın oldu. İkinci turu atacağım bir iki güne 😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Oyy sıcak tondan soğuk tona... Bilemedim 🤔 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Tersi çok kolay tutuyor da bakalım. Beni de bilgilendir merak ederim 🙃 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Patlıcan morundan önce sadece bir kez lise yıllarında boya vurdum saçıma, o da şunun bob kesimin sivri köşelerine daha cherry kızılı bir şeydi. https://images.app.goo.gl/ne5EH381rjf2NfKb7Şimdilerde yeni yeni kendime yakışanı bulmaya çalışıyorum. Kızıllığı direk yutması açısından bu renk çok iyi oldu, sadece bir tık daha açmam lazım 😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Saç renkleri ve tasarımlarında çok iyi olduğumu söylemiş miydim? 🙃Pek yorum yapamıyorum tabi bu sefer bilgi eksiği çok 🤔 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Küçük bir info geçeyim o zaman, ben normalde kapalıyım o yüzden gönül rahatlığıyla her şeyi deneyebiliyorum 😂😂😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Hehe yardır o zaman 😂😂 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bir dövme daha eklendi 1 5 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Nedir? Yorumla sertanz 1 yıl Dövme yazdım ya ☺ Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Yeni dövmen nedir? Yorumla sertanz 1 yıl Bacakta kaplan dövmesi Yorumla rekreasyonistt 1 yıl 👍🏻 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı. Sakal bırakıp saç, modeli değiştirmek 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı. saçımı kestirmek olmuştu 1 0 Yorumla
KaçakRakıŞişesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Saçlarım uzadıkça 3e vuruyom kfkd 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sivilce izim😂 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kilo almisim malsf 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Saç traşı olmak. 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı. Saç tıraşı 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Yüzümü yıkamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dişlerimi yaptırıyorum, bu kadar pozitif hissetmemi sağlayacağını bilsem çok daha önce harekete geçermişim.
Saçlarımın uçlarını aldırdım. Şimdi daha düzgün ve iyi görünüyor.
Görsel değişikliğin babasını yaptım bennn burun estetiği oldum sdkdkjdjd
Bakiyim nasıl olmuş
https//hizliresim. com/lc3q7ct
5 ayda insana benzemeye başladım.
Kızıldan bakıra geçiş yaptık
Ben de pembeden kızıla geçeyim diyorum ne dersin tutar mı?
Tutar bence şarap kızılı falan dene
Hep kızıl tonlar veya rengarenk kullandım ama uzun zamandır pembedeydim ben de tutar diye düşünüyorum farklı renkler yok şu an çünkü 🤔
Bence olur eğer koyu bir kızıl seçersen
İşte sorun orada, hep açık kullanıyorum ben 🤦🏼♀️
Belki tutar yine de deneyip görebilirsin dmfk
Saçlarda kısalma ve renk değişimi 🤗
Uuu neyden neye çevirdin?
Patlıcan morundan gece mavisine ama siyah baskın oldu. İkinci turu atacağım bir iki güne 😂
Oyy sıcak tondan soğuk tona... Bilemedim 🤔
Tersi çok kolay tutuyor da bakalım. Beni de bilgilendir merak ederim 🙃
Patlıcan morundan önce sadece bir kez lise yıllarında boya vurdum saçıma, o da şunun bob kesimin sivri köşelerine daha cherry kızılı bir şeydi.
https://images.app.goo.gl/ne5EH381rjf2NfKb7
Şimdilerde yeni yeni kendime yakışanı bulmaya çalışıyorum. Kızıllığı direk yutması açısından bu renk çok iyi oldu, sadece bir tık daha açmam lazım 😂
Saç renkleri ve tasarımlarında çok iyi olduğumu söylemiş miydim? 🙃
Pek yorum yapamıyorum tabi bu sefer bilgi eksiği çok 🤔
Küçük bir info geçeyim o zaman, ben normalde kapalıyım o yüzden gönül rahatlığıyla her şeyi deneyebiliyorum 😂😂😂
Hehe yardır o zaman 😂😂
Bir dövme daha eklendi
Nedir?
Dövme yazdım ya ☺
Yeni dövmen nedir?
Bacakta kaplan dövmesi
👍🏻
Sakal bırakıp saç, modeli değiştirmek
Perçemlerim uzamıştı, onları kısalttım
saçımı kestirmek olmuştu
Saçlarım uzadıkça 3e vuruyom kfkd
Sivilce izim😂