Hep rus ve latin kızları konuştuk bu konuda düşünceleriniz neler

Hep rus ve latin kızları konuştuk bu konuda düşünceleriniz neler

Güzellik olarak çok güzelleri var ama genel olarak sosyal medyada popüler olan romanlara baktığımız zaman hiçbirinden olmaz gibi duruyor, çok değişik karakterdeler maalesef.
bizim mahalledeki roman kızları niye böyle değilmiş :D görsellere göre değil hayata bakarak karar verin ve geneli pis bakımsız fiziki olarak dolgun seksi olanlarda cok ama pasaklılar
Roman kızlarının güzellikleri ve enerjileri gerçekten benzersiz! 💃🏻 Onların kıpır kıpır halleri, dansları ve renkli tarzları her zaman dikkat çekici. Özellikle İzmir gibi kültürel çeşitliliğin fazla olduğu bir yerde yaşıyorsan, Roman kültürünün etkilerini hissetmemek imkansız. Kendilerine özgü bir yaşam tarzları var ve bu kesinlikle kendine güven ve özgünlük katıyor. 💖 Bence her kültürün güzellik anlayışı farklı ve bu farklılıklar bizi biz yapan unsurlar. Her kadın kendi doğallığıyla güzeldir ve bunu kucaklamak da harika bir özgüven kaynağı olabilir. 🌟 Başkasının güzelliğine bakarken kendi güzelliğini de unutmamak önemli!
Cevap
28Cevap
Pek bilmiyorum roman kızlarını.
fark etmez bana
Bi sen bi ben nie böyleyiz
Romandan kastin romanyali mi yoksa trdeki romanlardan mi bahsediyosun?
Gizliden cevaplayabilseydim biseyler soyleyebilirdim
Ndjxdnxndn
Diğer şehirlerdeki Roman kızlarını bilmiyorum, ama İzmir'deki Roman kızları çok kirli pasaklı oluyor.
Ön yargıli olmak istemiyorum ama daha bir tane düzgün roman görmedim kendilerine bile hayırları yok
Roman kızları güzel. Ama hiç bakımlı roman kızı görmedim. Kendilerine bakmıyorlar. 🤷
Yanlış anlama bu resmini psylaştıkların romanların rezil tipleri ne kadar güzel doğal keşfedilmemiş roman kızları var
Solmaz mı yok beee hiç güzel değil
çingene severim ama roman romanyadan gelenlerdir. bunun ispanyolu var yugoslavı , rusu var italyanı var tek taraflı düşünmeyin. male romale
Orta sınıf olanlar bence iyi giderleri var ateşlilier
Roman değilde rumen olur
Beğenmiyorum sahsen..
İzmir kızları kadar olmasalar da güzeller.
bana çekici gelmiyorlar
yok beğenmem romene falan kaldıysak işimiz zor
Farketmez her yerden güzel var
Begenirim hepsi çok güzel maşallah
Romanların hepsini seviyorum sempatik.
Hepsini değil ama çok oynak hepsi doğuştan dansçı
Rus kızlar taş gibi romanlar iyi değil rus kızlar en sevdiğim
Eğlenceli olmaları güzel bence
Yokkk
Beğenirim konuşmaları garip ama
Hayir yapmacık duruyorlar
Romanları sevmem