Memem çok büyük ve sarkık 65 kiloyum biraz daha kilo verip yaptırmalı mıyım sizce. Çünkü kilo verdikçe daha da sarkık olacak yağ kaybettiğim için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
çok sanslısın büyük ve sarkık gögüs kadınlar için itici ama erkekler için çok cekici
Büyük olduğu için dik durmuyor zaten bi de kilom var 50 felan olsam 15 kilo verince aşırı sarkacak mı ona bakıcam
Spor haraketleri ile kaslarını güclendirmeni öneririm. Tabi ağrı yapıyorsa boynuna sırtına ve omurlarına sağlık için ameliyat düşünülebilir.
Sporla olmuyor olmuyor mümkün değil o yalan bir bilgi sarkmış arttık geri dönüşü ancak ameliyat
Seçim senin tabii ama işlemi yapacak operatör dr. için iyi araştırma yap. iz kalmamalı
Özel doktor istiyorum kliniği olan doktora sordum 250 istedi hem belimden göbeğimden yağ alacak hem meme dikleştirme ama özel hastaneye sormadım daha kliniği olan beyfendiye sordum sadece
Bu işlemler için bilinen dr. lara danış biliyorsan bir sürü haber var bu konularda. Sağlık ile şaka olmaz
ileride daha da sarkma olacaktır gerdirme egzersizleri yap
Egzersizle olacak iş değil
sarkma illaki olacak önlemini al çam sakura da ve tekirdağ şehir hastanesinde güzel doktorlar var bu iş için bilgin olsun
Ben ankaradayım burada özel kliniği olan doktor 250 bin istedi hem meme dikleştirme yapabileceğini hem de göbeğimden bel yağlarımdan alıp o yağ ile mememi dikleştirme yapacak ama çok pahalı çalışıyorum maaşım 30 olacak ocakta ama gene 8,9 ay çalışmak zorundayım para biriktirip
senin yerinde olsam yıllık izin falan ayarlayıp devlette yaptırırım 250 çok yüksek rakam. atla gel İstanbul'a derim
Devlette fazla dokuyla dikleştiriyor ama memeyi küçülmesin istemiyorum
talebin ne ise çam sakurada ona göre işlem yapılıyor yaptıranlar çok memnun.
Sporla dene bide bence o yagi kasa çevirsen birazını hem sandığın kadar da sarkmaz kas sonuçta yağ dediğin gibi cıvık yumuşak bir şey. Gerçi ne kadar bir şeyden bahsediyor onu da bilmiyom tabi de
Bu ameliyatı 19 yaşındaki kızlara bile yaptık. Eğer hayat kaliteni etkiliyorsa yani ki olmalısın
ne dik meme meraklisisiniz. erkekler dik meme yerime buyuk sarkik seviyo
İyi bir spor hocasıyla kendiliğinden dikleştirirsin
Memeye bağlı 80 kg birininki normaldi, senin nasıl bilemiyorum, değmez bence
Kilo verme düşüncen varsa önce kilo vermelisin
Nasıl göründüğünü bilmeden yorum yapmak yanlış bence
Cup ne kullanıyorsun ki🤔 çok kilo verdin diye mi böyle sarktı genetik mi
85 d
Hmmm bence çocuk yapmadan memelerine elletme knk ne olur ne olmaz sütün olmaz bişi olur bebeğe yazık
Silikon bile etkilemiyormuş çok araştırdım küçültme ve dikleştirme etkiliyormuş ama ve iz kalıyormuş beyaz gerçi bembeyazım zaten belki o iz çok dikkat çekmez ama ne bilim
Karnımdan bel çevremden yağ aldırıp o yağ ile dikleştirme bile yapabileceğini söyledi doktor hani büyüklüğünü etkilemez dik durması için dedi ama hem çok pahalı hem de korkuyorum
Memelerin Kocaman ve bembeyaz mıııı 😋 kanka gençsin bence hiiççç yapma ne olur ne olmaz çocuktan sonra bir daha büyür belki yine eskisi gibi olur bir daha ameliyat istersin bu sefer o yüzden gerek yok tek seferde halledersin
Yav 85d dik dursa ağzına girer ona hiç gerek yok beee
Sevgilim var nişan felan düşünüyoruz ona bahsetmedim ama yaa ilk gecemizde memem sarkık diye beni beğenmezse biraz fazla yüksek beğenileri ver onun aşırı görsele takık biris
Senin memelerin dışardan da büyük durmuyor mu eğer onun sarkık olmadığını düşünüyorsa ne diyelim biz ona 😂
Yani işte doktor zaten ama şekilci fazla yaptırmayı düşünüyorum dersem bence de der kesin
Ben olsam hiç dokundurmazdım kesinlikle amaskişiye göresdeğişir tabiki
Markette çalışıyorum çok zorlanıyorum markette çalışmak çok zor çok yıprandım 5 ay oldu bi de çok kötüyüm her yerim ağrıyor o kdr yüksek miktar için para biriktirmek hem de markette çalışarak bilemiyorum belki vazgeçerim
Ya boş ver kalsın kız seninkilerin sarkık olmaması imkansız zaten büyük memeliysen sarkık olursun bu böyledir bence büyük olması yönünden şanslısın olaya pozitif yaklaşşşş 🤝
Çocuk dönemi kafa kadar olur o meme
İşte ama meme silikonu bile zarar vermezken dikleştirme çok zarar veriyormuş diye söyledi doktor süt kanallarına ama ne bilim
Çocuk dönemi 2 kat büyüyor çocuktan sonra direk küçültsen daha mantıklı
Spor yapmayı deneyebilirsin
Dezavantajlarını düşünüp karar vermelisin
Spor yapsan dikleşir bence. Kaslarla alakalı
Çok mu sarkıklar
Klo ver spor yap düzenli geçer
Ameliyat olma ya riskli
Acısına dayanabilirsen yaptır
kaç beden sarkık çok itici ya bence ilgilen
Kaç beden şu an
Saçmalama iyidir onlar