Selamlar🍒
Güzel ve bakımlı kadınlar artık dekolte vermek yerine vücuda yapışan kıyafetler mi tercih ediyor?
Siz bu tip parçaların kadın fiziğini daha güzel gösterdiğini düşünüyor musunuz?
Selamlar🍒
Güzel ve bakımlı kadınlar artık dekolte vermek yerine vücuda yapışan kıyafetler mi tercih ediyor?
Siz bu tip parçaların kadın fiziğini daha güzel gösterdiğini düşünüyor musunuz?
Dekolte kullanmasını bilende daha güzel ve dişil özellikleri yüksek gösteriyor. Yapışan kıyafetleri beğenemiyorum. Özellikle kalçada. Vücudu çok biçimli olanda dahil güzel durmuyor bence. İçeriden bir de dikiş izi belli olan iç çamaşırlar giyildiyse felaket kötü. Lazer kesim giyinilse belki kabul edilebilir kişide.
İkiside vücudun bazı bölgelerine dikkat ettiriyor gögüs, kalça vb dekoltede ne olduğu belli oluyor yani nasıl bir şey olduğu açıkça ortada ama belli eden kıyafette dekolte kadar ne olduğu belli olmuyor mesela göğüs dekoltesinde göğsün büyüklüğü rengi şekli vb belli oluyor ama tayt gibi yapışan kıyafette bu o kadar belli olmuyor yani elbette belli oranda tahmin verdiriyor ama mesela o taytın altındaki kalça tayt sıkıp topladığı için orijinalinin ne olduğu o kadar belli olmuyor en azından dekolte kadar belli olmuyor. Bence amaç birşeyler belli etmek ise ya da seksi durmak ise dekolte sadece güzellik ise yapışan kıyafet.
Yepp, mesela bak geçen siyah uzun kalem etekli dar kesim bir elbise aldım resmem vücudumu sarıyor omgg o kadar deli gibi seksi bi elbise kii, ama mesela onu beyaz spor ayakkabıyla günlükte giyersin, ya da ince bi topukluyla bi yere giderkende
Yani bi yerleri açmadan da bayaa hoş gözükülebiirr
Kesinlikle bu yüzden vücudumu daha da şekillendireceğim 💅
Cevap
21Cevap
Yerine göre değişir bazen dekolte daha güzel duruyor bazen de tamamen kapalı ama vücut hatlarını gösteren kıyafetler daha güzel durabiliyor bu kıyafetin bütününe bakıldığında karar verilecek bir şey
Tahminen erkeklere hizmet etmeyi ne zaman bırakırsınız
Vücut hatlarını belli eden kıyafet yapışır kalır. Kim için ve neden bu kadar sıkayım ki kendimi?
Ben hiçbirinden yana değilim ama kendi açımdan giyen giysin
bence kötü gösteriyor kadınları aşağılayan bir durum bence
İlgi çekmek istiyorsa tercih edebilir sanırsam
bence de öyle olabilir evet. Daha kadınsı durabilir
Güzel vücutta evet... Et göstermese de olur.
Çıplaklık çok itici geliyor örneğin çorapsız giyilen mini etek bile bu biraz kişiden kişiye değişir ama kesinlikle dekolteden 1. Seçenek çok daha çekici geliyor
Daha kadınsı durabilir
Evet vücut güzelsedaha iyi görünmesine katkı sağlıyor
Yakışanıngiymek ger zaman iyidir bir insana yakışmayan tarzda giyünmek abes geliyor bana
Bence ikiside kötü çok hatları belli etmicek bence kıyafetler ya
Vücut hatları düzgün ve orantılıysa daha çekici oluyor.
Bence öylee, dekolte sevmem.
Bence daha kötü duruyor
Dekolteler daha hoş ve asil görünüyor bence.
Hayır dekolte çok daha hoş.
Fiziği güzel olan kiside güzel durur
Vücut tipine göre değişir bence
Yaaani sayılır 😂
Hayır ikisinide sevmiyorum
Evet dekolteden daha güzel ve daha dikkat cekici
Evet mümkün
Her dekolte yakışmıyor çünkü
hiç giymeyin daha iyi zaten vücut belli
İkisini de yapıyorlar
Bazen
Evet.