Güzellik & Bakım 1 ay Diş bakımınıza önem verir misiniz? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Diş bakımınıza önem verir misiniz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Maalesef veremiyorum. Yeteri kadar özenli değilim bu konuda. 1 0 Yorumla
ezel-74 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Evet çok önemli, bide diş teli olunca bakımı 3 kat artıyor 😂 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Evet diş bakımıma önem veriyorum. 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 93% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Evet her akşam fırçalıyorum. 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. Dişler oldukça önemli 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 849 cevap paylaştı. Veriyorum ama alt dişlerim hiç beyazlamıyor 🙁 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. evet çok önem verirrim 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önem vermeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 423 cevap paylaştı. Evet en dikkat ettigim şeydir 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maalesef veremiyorum. Yeteri kadar özenli değilim bu konuda.
Evet çok önemli, bide diş teli olunca bakımı 3 kat artıyor 😂
Evet diş bakımıma önem veriyorum.
Ciddi derece de önem veririm.
Evet her akşam fırçalıyorum.
Dişler oldukça önemli
Veriyorum ama alt dişlerim hiç beyazlamıyor 🙁
Yani, pek sayılmaz.
Keşke önemsesem.
evet çok önem verirrim
Evet
Evet
en onemlisi