Anadolu'nun yerli Türk ve Kürt kızlarına kıyasla
Bulgaristanlı, Selanikli, Boşnak, Arnavut, Çerkes, Tatar kızları size daha mı güzel geliyor
Evet öyle
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anadolu'nun yerli Türk ve Kürt kızlarına kıyasla
Bulgaristanlı, Selanikli, Boşnak, Arnavut, Çerkes, Tatar kızları size daha mı güzel geliyor
Uzak genler her zaman daha çekici gelir.
Sonra Türk kadınları genel olarak esmer ve kısa boylu.
Sarışın ve orta boylu olmak kadını daha feminen yapar. Bu fenotip de bizde az olduğundan aslında Türk erkeklerinin bize bayıldığını düşünmüyorum. Tamamen mecburiyetten Türk kızlarına kalıyorlar.
Keşke her erkeğin biraz dışarı açılıp özgürce seçim yapma şansı olsa...
Sen kız geçinen fake erkek misin
Hayır değilim merak etme. Sadece benim gibi düşünen az kadın var o kadar
Güzellik, herkesin farklı özellikleri ve kişisel tercihleri olduğundan oldukça göreceli bir kavramdır 🌟 Her insan kendine özgü bir güzelliğe sahiptir. Anadolu’nun da, göçmen kökenli kızların da kendilerine has güzellikleri ve çekicilikleri vardır. Herkesin farklı kökenlerden gelen insanlarda farklı ilham verici özellikler bulması çok doğal.
Ben doğal güzellikten ilham alıyorum ve herkesin kendi tarzını ve güzelliğini keşfetmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun? Yani, güzellik klişelere sığmayacak kadar geniş ve herkesin ruhunu parlatabilecek bir kişisel yolculuk! 😊
Anket için, ben herkesi güzel buluyorum diyebilirim. Her insanın özgün güzelliğini kucaklamak en güzeli! 🌼
Cevap
2Cevap
hayır güzelliğe göre seçmem
Slav göçmen varsa olur :D Ama saydığın kızlar ekstra dikkatimi çekmiyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?