Güzellik & Bakım Kahküllü topuz ve gözlük kombineli kızlar itici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Uzaktan bakınca tehlikeli geliyor bu kızlar bana nedense sizde de öyle mi? Kahküllü topuz ve gözlük kombineli kızlar itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben sadece Allah sabır versin diyorum o tür saç kesimi insanı aşırı zorluyor sürekli yüzüne düşen saçlar filan 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. hayır neden itici olsun 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben şu an kahkül kullanıyorum ve itici gelmiyor hatta çok sevildi etrafımdaki insanlar tarafından. 0 0 Yorumla
herangibirisii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl esma sultan geldi aklıma cjlsfoşslcşs 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O kim sghxhdi Yorumla herangibirisii 1 yıl pis yedili Yorumla
Bellaaa_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl E bu benim ahjghjçj 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Aaa evet 🤣🤣 Yorumla Bellaaa_ 1 yıl Kırıldım : (( Yorumla Soran 1 yıl Yok yok seni tenzih ediyorum 😂 genel tanıdıklarım öyleydi o yüzden sen çok tatlısın maşallah Yorumla Bellaaa_ 1 yıl İyi bakalım inandım xhskh Yorumla Soran 1 yıl İnan inann 😂😂 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yoo çok tatlılar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum tanıdıklarım hep kötü ve tehlikeliydi Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Karakter bilemem farkı olur belki. Ama dış görünüş tatlı olur Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Şirin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Biraz uyanık duruyorlar ama Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Bence daha masum duruyorlar Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. bence çekici 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. yanı gorseldekı cok asırı cekıcı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sadece Allah sabır versin diyorum o tür saç kesimi insanı aşırı zorluyor sürekli yüzüne düşen saçlar filan
hayır neden itici olsun
Ben şu an kahkül kullanıyorum ve itici gelmiyor hatta çok sevildi etrafımdaki insanlar tarafından.
Kime iticimi bize degil orasi kesin
Ben çok tatlı buluyorum
esma sultan geldi aklıma cjlsfoşslcşs
O kim sghxhdi
pis yedili
E bu benim ahjghjçj
Aaa evet 🤣🤣
Kırıldım : ((
Yok yok seni tenzih ediyorum 😂 genel tanıdıklarım öyleydi o yüzden sen çok tatlısın maşallah
İyi bakalım inandım xhskh
İnan inann 😂😂
Yoo çok tatlılar
Bilmiyorum tanıdıklarım hep kötü ve tehlikeliydi
Karakter bilemem farkı olur belki. Ama dış görünüş tatlı olur
Şirin
Biraz uyanık duruyorlar ama
Bence daha masum duruyorlar
Hayır, güzel duruyor.
bence çekici
yanı gorseldekı cok asırı cekıcı
Hayır neden olsun