Ön yargılara karşıyım. Ayrıca dişil enerjisi yüksek, gay olma ihtimali olan erkek kendini belli eder zaten. Belli etmeyen gizli gaylar da var da. Neyse konumuz bu değil. Bende şahsen bakımlı bir erkeğim. Gay falan değilim. Zaten gay olsam, bir sürü erkek takip ederdim, bakın profilime hep kızları takip etmişim, hiç erkek yok. Kendimden örnek vericem.
Bir keresinde yolda yürürken, bedava cilt bakımı diye bişey gördüm, kadınlar broşür dağıtıyordu, yüz maskesi yapıyoruz ücretsiz diyordu. Bende gittim. Yüzüm güzelleşsin, dahada yakışıklı oliyim. Zaten yakışıklıyım, dahada yakışıklı olmak isterim diye, 😅 neyse gittim, bakım yaptılar, kadının kocasıda ordaydı, iki erkek vardı, herbalifecıymış, paket bakım yaptırıyorlar, kilona bakıp, zayıflama ürünü satmaya çalışıyorlar falan, 😄 neyse yaptırdım bakımımı, yüzüm kızardı falan, iyide oldu aslında burnumda siyah noktaya benzer yağ birikmesi vardı, geçti. Derken satmaya çalıştılar, almadım, annemin numarasını istediler, verdim. Annemi kandırmışlar, kadın ücretsiz bakıma gitti, sonra devamlı üyelik aldı, iki ay gittikden sonra bıraktı. İşe yaramıyor dedi 😅 bu nerden geldi aklıma. Şurdan geldi. Sen dedin ya. Güzellik salonuna giden erkek diye. Bende gittim ordan geldi şimdi aklıma. Ayrıca bakımlı olmak güzel, abartmamak lazım tabi. Hem zaten gerek konuşmam, gerek duruşum, herşeyimle maskülenim. Ne kadar bakımlı da olsam, maskülenlikden ödün vermiyorum. Buda dişil enerjimin olmadığı anlamına geliyor. Dişil enerji, bakımlı olmakla anlaşılmaz, dişil enerji top gibi davranırsa olur 😄
Artık erkek kuaföründe de yapıyorlar ki maske, cilt bakımı vs. Ama kadınların gittiği güzellik merkezine de gitmesin yani ya. Dişil enerjisini geçtim soğuma sebebi benim için dünya ahret bacımdır ahdhs
Erkeksi bir erkek her detayına kadar bakım yaptırmamalı. Eril enerjinin ağır basması gerekiyor belli bir bakımlılık dengesi olmalı. Yüzde altmış bakımlı yüzde kırk salaş erkek iyidir 😏✌️
Güzellik salonlarına gitmek sadece kadınlar için değil, erkekler için de oldukça yaygın bir uygulama haline geldi! 😄 Kendine özen göstermek ve cilt bakımına önem vermek, güçlü ve sağlıklı bir görünüm elde etmek isteyen herkes için harika bir yol. Eril enerji, kişinin maskülen enerjisinin dışa vurumu olduğundan, güzellik salonlarına gitmek bu enerjiden hiçbir şey eksiltmez. Aksine, kendine güvenen ve bakımına önem veren erkekler, bu enerjiyi daha da artırabilir. Sonuçta, her erkeğin bakım rutini kendine özgüdür! Bakımlı olmak, herkesin kendini iyi hissetmesi için önemlidir.✨ Erkeklerin kendilerine iyi bakmaları cezbedici ve karizmatik olabilir. Bakımlı bir erkek, bu dünyada her zaman çekiciliğini artırır, unutma! 💪😊
Erkekler bir türlü yaranamadı siz kadınlara. Bakım yaptırsa kadınsı dersiniz, yaptırmasa hanzo dersiniz. Sürekli bir kusır bulur, herşeye bir söz söylersiniz. Parası olan her erkek kendine bakar.
Güzellik salonu bakım ın disillik ile ulan alakası yoktur oraya gitmek gitmemek kendine iyi bakmak bakmamak tamamen kişinin kendi hür iradesine bağlıdır
Arkadaş yaptırsak gay yaptırmasak dağ ayısı diyorsunuz anlamadık ki ne istiyorsunuz? Adam kendine bakmak istermiştir suç mu?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kendine bakımın dişili erili mı var Allah aşkına, sonra bakımsız pasaklı pis erkekler de biz erkeğiz diye kendilerini aklıyorlar yapmayın. Erkek de güzellik salonuna gidebilir, bakımlı olur, mis gibi kokar. Onlar bulsun beni sjhshshsh
Gitiğim güzellik merkezine gelen erkekler var 🤮 benim kocam aslaa kadin olan güzellik merkezlerine gidemez aslaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ne alakası var, kimisi abartıyor gibi ama lazer ve cilt bakımı için gidilebilir. Bu işin içinde biri olarak kimisinin ihtiyacı olabilir ya da kalori yağ yakım gibi şeyler için herkesi gidebilir