Güzellik & Bakım Renkli göz sever misiniz? Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yeşil aşkına 💚 Renkli göz sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. şu zamana kadar beğendiğim insanların hiçbirinin gözü renkli değildi demek ki çok da sevmiyormuşum 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. bana fark etmez,.,. 1 0 Yorumla
αlphassia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bana itaat eden ve güzel bakan gözleri severim. Öyle gözlerdeki rengi sevmemem için de hiçbir vesilem yoktur 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Güzel evet ama bazı insanlar şeytani oluyor bu yüzden dikkatliyim 0 0 Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% 1 yıl Kardeşim lensleri gece çıkarmayı unutma 0 3 Yorumla Barbiewx 1 yıl Lens değil bu arada 🫡 Yorumla arkapencere1 1 yıl Harbi mi Yorumla Barbiewx 1 yıl Evet Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gözler senin mi? Çok güzeller 0 1 Yorumla Barbiewx 1 yıl Evet, teşekkür ederim ♥️ Yorumla
hatıce191919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl fotoya dustumm ❤️❤️❤️ 0 2 Yorumla Barbiewx 1 yıl Teşekkür ederim ♥️ Yorumla hatıce191919 1 yıl rica ederim 💦 anladin Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. Eveten sevdiğim göz rengi mavi 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Benim en çok dikkatimi çeken gözlerdir 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Yeşil severim ela severim mavi iticidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gözlere bak ya müthiş 0 2 Yorumla Barbiewx 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ruslara çok yakışıyor 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Kahverengi daha iyi. 0 3 Yorumla Barbiewx 1 yıl O da bir renk neticesinde 😃 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Bunu diyeceğin aklıma geldi de neyse 😃 Yorumla Barbiewx 1 yıl Neyse çaktırmıyoruz o zaman 😃 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl kürt değilse 0 1 Yorumla Barbiewx 1 yıl Neden? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. severim evet 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet tabiki 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yeşil seviyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
şu zamana kadar beğendiğim insanların hiçbirinin gözü renkli değildi demek ki çok da sevmiyormuşum
bana fark etmez,.,.
Bana itaat eden ve güzel bakan gözleri severim. Öyle gözlerdeki rengi sevmemem için de hiçbir vesilem yoktur
Güzel evet ama bazı insanlar şeytani oluyor bu yüzden dikkatliyim
Kardeşim lensleri gece çıkarmayı unutma
Lens değil bu arada 🫡
Harbi mi
Evet
Gözler senin mi? Çok güzeller
Evet, teşekkür ederim ♥️
fotoya dustumm ❤️❤️❤️
Teşekkür ederim ♥️
rica ederim 💦 anladin
evet, güzel tabi ki
Eveten sevdiğim göz rengi mavi