Arkadaşlar yarın tüy dökücü bir ürün alacağım, sizce en iyisi en kullanışlısı ve en az maliyetli, en iyi tüy dökücü sprey hangisi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yarın tüy dökücü bir ürün alacağım, sizce en iyisi en kullanışlısı ve en az maliyetli, en iyi tüy dökücü sprey hangisi?

Merhaba,
Tüy dökücü kullanırken aradığımız en büyük özellik en kısa sürede maksimum güzel sonucu verebilecek bir ürün bulmaktır. Yazdığım ürünlerin bir kısmı pratik bir kısmı tğylerinde azalma vaat ediyor. Hangisi senin için uygunsa incelemeni öneririm.

En başarılı tüy dökücü şerden biri olan vivetin bu ürünü e vitamini içeriyor ve cildin için bakım yapıcı bir etkiye sahip. E vitamini cildinin nem ihtiyacını karşılıyor.

Bitkisel ürün denilince akla gelen ilk ürünlerden biri olan bioderin karınca yağı tüy çıkmasını azaltan farklı bir etkiye sahip sıradan tüy dökücülere göre. Bir şans verilebilir diye düşünüyorum.

Hamam otu da tüyleri azaltmaya yönelik bir ürün. Tıpkı tüy dökücü gibi sürülüp aparatla temizliyorsun. Ancak kokusu nedeniyle kullanmadan önce dikkatli olmanı öneririm. Biraz ağır bir kokusu var.

Remove bacak maskesinin çok yönlü bir özelliği var. Komple bir bacak bakımı vaat ediyor. Hem arındırıcı hem cilt yenileyici hem de tüy dökücü bir özelliğe sahip.

Hem bacak hem vücut hem koltukaltı için kullanabileceğin bir ürün. 200 mllik oldukça ideal bir boyutta sanki bana daha büyük geldi tüy dökücülere göre. Bunu da listeye ekleyebiliriz.

Tam bir set istiyorsan ve bikini bölgesi için de bir arayış içindeysen şu ürünü de inceleyebilirsin. Oldukça zengin bir set. Nemlendirici köpüğü de mevcut. Bikini bölgesi için olması ayrıca güzel bir özellik.

250 mlllik bu ürün tüyleri kısa sürede döküp uzun süre pürüzsüzlük vaat ediyor. Hassas ciltli olmama rağmen oldukça olumlu bir sonuç verdiğini söyleyebilirim. Listeye eklemek istedim.

Dünya çapında en çok bilinen tüy dökücü krem markalarından biri olan Axwell hem pürüzsüzlük hem de aynı anda birden fazla alanda cilt bakımı olmak üzere birçok fırsat sunuyor.
Umarım işine yarar. Pürüzsüz günler dilerim ☀️
Merhaba,
Cevap Fırsatı'nın kazananı sen oldun! :) 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç. 🥳
Sevgiler.
İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en kolay ve etkili yöntemlerinden biri tüy dökücü krem kullanmaktır. Tüy dökücü kremler benim için çok kurtarıcı oluyor. Bu yüzden sizler için en iyi tüy dökücü krem markalarını, en iyi tüy dökücü sprey markalarını listeledim, hep birlikte listeme göz atalım:

Benzersiz formülüyle Veet Silk & Fresh, hızlı ve etkili bir tüy döküm deneyimi sunar. Hassas cilde sahip olanlar için özel olarak tasarlanmış olan bu krem, tüyleri kökten alırken cildi nemlendirir ve pürüzsüz bir his bırakır.

Sesu Aromaguard, ciltteki tüyleri nazikçe çözerek kolayca temizlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki özel bitkisel özlerle cildi rahatlatır ve ferahlatıcı bir koku bırakır. Hem kadınlar hem de erkekler için uygundur.

Axwell Premium Unisex Tüy Dökücü Krem, uzun süreli pürüzsüzlük sağlamak için etkili bir çözümdür. İnce ve kalın tüylerin üzerinde etkili olan bu krem, cildi besler ve nemlendirirken tüylerin köklerine etki eder.

Farmasi Dr. C. Tuna Tüy Dökücü Krem, hızlı ve etkili bir şekilde istenmeyen tüyleri ortadan kaldırır. Cilt dostu formülü ile hassas bölgelerde bile güvenle kullanılabilir. Aynı zamanda cildi yumuşatır ve nemlendirir.

Bioder Tüy Dökücü Krem, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki doğal bitkisel özlerle cildi rahatlatırken tüyleri nazikçe çözer. Uzun süreli etkisi sayesinde pürüzsüz bir cilt sağlar.
Tüy dökücü kremler, etkili sonuçlar elde etmek ve istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Her biri kendi özel formülleriyle cilde zarar vermeden tüyleri kökten alır ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Herhangi bir tüy dökücü krem kullanmadan önce, ürünün talimatlarını dikkatlice okumak ve önerilen kullanım sürelerine uymak önemli.
Veet tüy dökücü krem hassas bölgeler 10 15 lira civarı ama malesef sertleşme ve çoğalma oluyor yanlız ağdada da kararma ve sarkma olduğu için en iyisi krem
Cevap
63Cevap
Merhabalar En Çok Tercih Edilen Tüy Dökücü Kremleri Öneriyorum!
Vücut tüyleri bazen gerçekten çekilmez olabiliyor. Özellikle de biz kadınlar için bu nedenle ben de kendi kullandığım sprey ve krem tarzı ürünlerden bahsetmek istiyorum.
1 Sesu tüy dökücü köpük

Eğer cilt deriniz hassassa ve çabuk kızarıyorsa tahrişi önleyen sesu köpük kremi kullabilirsiniz. Fazla ağır kokusu olmayan sesu ürünlerini erkeklerde kullanabilir içinde çiçeksi gül özü bulunuyor.
2 Agiss tüy dökücü krem

Parfüm etkili hoş kokulu ve 4 dakika da cilde etki etmesiyle hem size çabuk zaman kazandırıyor hem de kremsi formuyla cildi nemlendiriyor üstelik fiyat olarak gayet ekonomik bence deneyebilirsiniz.
3 Epilex tüy dökücü krem

Diş macununa benzer formda bu yeşil tüy dökücü krem hem tüyleri kolayca döküyor hem de cildin nem dengesini koruyor biraz küçük bir tüp ben kullandığım da 1 ay geçmeden bitmişti o nedenle bir kaç kullanımlık bir şey arıyorsanız bunu deneyebilirsiniz.
4 Veet losyon tüp

Veet en kısa tüylerde bile etkisini hemen gösteriyor biraz yağlı bir krem losyon tarzı kremleri seviyorsanız bence kullanabilirsiniz. Hemen hemen her markette kolayca bulabileceğiniz bir cilt ürünü diyebilirim.
5 Bioder tüy dökücü krem

Bitkisel özlü olduğu için dermatologların en çok önerdiği krem bu olabilir. Sanırım sadece eczanelerde satılıyor bana da bir eczacı önermişti fiyatı biraz pahalı gelebilir ama hem tüylerim dökülsün hem de kıl köklerim incelsin istiyorsanız bunu kullanabilirsiniz.
6 Farmasi Dr Tuna krem

Yine sadece eczane de bulabileceginiz bir krem genelde yurtdışından getirtilen özel bir ürün Bu krem bir doktor tarafından onaylandığı ve üretildiği için bu adı almıştır içeriğinde aminyum gibi mineraller bulunuyor cilde renk eşitliği sağlıyor
Herkese pürüzsüz ciltler diliyorum.
Tüy dökücü spreylerin etkinliği ve uygunluğu kişiden kişiye farklılık gösterebilir, bu yüzden en iyi ürün seçimi kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak bazı popüler ve genel olarak beğenilen tüy dökücü sprey markaları mevcuttur. İşte birkaç örnek:
Veet: Veet, popüler bir tüy dökücü markasıdır. Farklı cilt tiplerine uygun çeşitli ürünleri bulunur. Sprey formundaki ürünleri kolay uygulama imkanı sunar.
Nair: Nair, tüy dökücü ürünlerde de sıkça tercih edilen bir markadır. Spreylerinin yanı sıra krem formunda da ürünleri bulunur.
Sally Hansen: Sally Hansen, tüy dökücü spreylerde güvenilir bir markadır. Genellikle hassas ciltler için özel olarak formüle edilen ürünleri mevcuttur.
En uygun ve en iyi tüy dökücü spreyyi seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanızda fayda var:
Cilt tipi: Kendi cilt tipinize uygun bir ürün seçmek önemlidir. Özellikle hassas cilde sahipseniz, hassas ciltler için formüle edilmiş bir sprey tercih etmek daha iyidir.
İçerik: Ürünlerin içeriklerini kontrol edin. Kimyasal maddelere karşı alerjiniz veya hassasiyetiniz varsa, daha doğal ve organik içeriklere sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.
Etkinlik: İncelemeleri okuyarak ve deneyimleri araştırarak bir ürünün etkinliği hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Maliyet: Maliyetli olmayan ve bütçenize uygun bir ürün seçmek isteyebilirsiniz. Fiyatlar genellikle marka ve ürünün boyutuna göre değişir.
Tüy dökücü sprey seçimi kişisel bir tercih olduğu için, farklı markaları deneyerek kendi deneyiminizi yaşamanız önemlidir. Ayrıca, cildinizin hassasiyetine ve ürünün talimatlarına dikkat etmek de önemlidir.
Hic spreyle uğraşma bir aktara git hamamotu al toz halinde bisey bu 1.5 tl dir en fazla git eve bir tas içinde su ile karıştır cok cvik olmasın sac boyasi kivaminda tüylerinin gitmesini istedigin yere sür bir 10 dakika kadar bekle yıka hic bir zararı yok hem ucuz hem etkili sadece biraz kötü kokuyo fakat tende koku kalmiyo
Yoo ben kullandım koku falan kalmıyo ayrica zengini fakiri mi var bu isin almayan bir tüy Dökücüye 20 lira verip kazıklancagma 2 lira verir etkili bir sonuç alırım zenginindekide fakirinkide tüy yani bişey farketmiyo :D
Aldım hemde gayet kaliteliydi hic bir işe yaramadı
jilet etkisi oluyor mu?
Neyle alirsan al tüyler sertse degismez yani agdayla alsan bile yine sert çıkıyo
Krem sakin kullanmayin
Bu kremler sonradan cildinize aşiri derecede zarar verir
Ve tùylerin daha fazla hizli bir sekilde bùyumesini ònler
Ben artik krem yerine lazer yaptiriyorum hem tùyler daha kisa sekilde geliyor hemde yumusak bir òzellik veriyor
Epila tüğ dökücü sprey kullanmıştım, kokusunu çıkarmak için tenimi yırtacaktım resmen.
Ve kıllar 1 haftaya keçe gibi çıkmaya başlıyor.
Asla sprey ve krem önermiyorum.
Soruyu hortlatan kimse sevgilerimizi iletiyoruz.
Ayrıca 1 yıllik soru nasıl kapanmamış; hayret...
En iyi tüy dökücü krem kişiden kişiye değişir. Herkesin cildi farklı herkesin tüy yapısı farklı. Bu nedenle herkes her marka ve her model tüy dökücü kremi sevecek diye bir şart yok.
Şimdi sana tarifi vercem not al sekerli şu kaynat iyice sonra içine limon suyu dök baya bir karıştır macun kıvamına geldimi ocaktan alın sonra al sana ev yapimi agda
Almama gibi bir şansın varsa alma hem sertleştiriyor hem kırıyor hem iğrenç kokuyor jilet alsan daha iyi yani normalde jilet kullanmayan biri olarak söylüyorum bunu çok daha iyi ha diyelim illaki alıcam diyorsan sakın biodermanınkini alma öyle kırıyor ki ve iğrenç kokuyor ki 2 gün boyunca çıkmadı kokusu ne vücudumdan ne odamdan
Sesu'nun hassas ciltler için olan kremini kullanabilirsin. Benim cildim de çok hassas hemen kızarıyor ama bu kremin herhangi bir zararı olmadı tavsiye ederim
Veet tüy dökücü sprey onun çeşitleri var alırken dikkat edersin normal ciltler için falan filan diyeğğ hadi kolay gelsiğn 😉 😂😂
Tüy dokucu önermem, acı problemse eczanelerde bölgesel uyuşturucu kremler satılıyor, ondan alın. Sonra ağda yapmaya kalkarsa şimdikinden daha çok canı yanar. Kıl kokunun yönünü değiştirmek akıl işi değil.
Hiç öneri yapamayacağım en iyisini aldım bir kez kullandım jiletle alsam o kadar olmazdi. Bence kullanmayın derim.
Şokta ten die bi markanın aşırı iyi 3 paket bitirdim hemde uygun fiyatlı
Hassas ciltler icin mi
Lady Caramel , kremi çok iyi . Her bölgeye özel olanı var tahriş etmemek için.
Beauty formulas kullaniyorum. Sesu , viet gibi koku da yapmio...
Sesu çok kaliteli diyorlar
Kremde sprey kullanma jiletle al evde varsa cunku ikiside ayni etkide yaslaninca kim alacak onlari :)
tuy dokucu alma jilet vurmusa dönersin sir ağda al şekersiz oldugu ıcın tuyu azaltır
Kesinlikle VEET diyorum :) 27,90 liraya alıyorum :)
alsan a maliyetsizini en fazla 5 gün dayanır git kuaföre kendin yapamıyosan 30-40 tl tüm vücut ağda hem azaltır hem 1 ay gider girmeyin böyle şeylere
Madem niyeti bozdun kremle spreyle ugrasacagina jiletle al. :D kremler guzel yapmıyo
Fitness yapiyorum bende kullandım dahada artti köklere tamamen etki etmediği icin hatirlamiyom markasını 50-60 TL birşeydi
veet en iyisi, en az maliyetlisi yaklaşık 4 lira ezcanedelerde bulunuyor adı 'lapiden'
Krem, sprey vs kullandıktan sonra olumlu sonuç alırsan bana fikirlerini yollar mısın :D spor yapıyorum makine ile alıyordum ama döktürme işine geçmeye meyilliyim :)
Tüy dökücülertüyleri sertleştirir. Jilet etkisi yapar.
bence krem kullanma :) sporcuydum aldim ve daha fazla cikmaya basladi
Sakin sprey alma hicbir ise yaramiyor cok azini dokuyor, krem bilmiyorum.
Kesinlikle tüy dökücü kullanma her ne olursa olsun jiletten farksız çıkarmıyor abizettin kıllı bacak gibi olursun vallahi :D
tüy dökücü krem asla kullanma vücudun tüy çıkarmaya meyilliyse içinde bulunan kimyasallar bu durumu daha da arttırıyor.
Bu tur urunler killari dokmekle beraber yeni cikan killari dahada kalinlastirdigini duymustum dogrumudur
Doğrudur kıl köklerini güçlendirir ve beslediği için daha cok cıkmasına neden olur
Sanirim en iyi yol lazer
Aktarda bulunun hama otu tozu. Aromalı olanları var kokusu olmaz, aromasızlar kotu kokar, ama en etkilidir ve dipleri azaltır kullandıkca azalmayı fark edersin :)
Bi aralar lapiden kullanıyordum baya da iyi tüy döküyordu lakin kremlerin iyi gelmediğini duyduğumdan beridir kullanmıyorum.
bunu bilmeden bize soruyosan eğer bence traş makinesi al önce
Tüy dökücü kremle jilet vurmak ayni sonuç veriyor ona para vereceğine bas jileti bence
Veet kullandım kaliteli fakat tüy dökücü krem ve spreyler etkili oluyor fakat bir daha ki sefere kılları kalınlaştırıp çoğaltıyor
sesu nasıl peki
Onun ağdasını denedim sadece. Ama o da iyi bir marka
Sakın kullanma. Tüy Dökücü hangi marka okursa olsun tüyleri çok çok arttırıyor. Kullanırsan pişman olursun. Üstelik kokusu da hemen geçmiyor.
Çoooooook eskilerde padişahlık dönemlerinde kullanılırmış bebek gibi yapıyormuş' hamam tozu
Diyorlar ' araştır bence
Tüy dökücü krem kullanma :D
Venüs bayan vücut bakımı olan bıçaklardan al çok iyi temizliyor
tüy dökücüyle jilet aynı görevi görüyor. o yüzden tüy dökücü arayışlarına girme bence
Sakın sprey alma jiletten bir farkı yok en iyisi ağda ;)
Veet tüy Dökücü krem fiyatını şu an pek hatırlamıyorum ama kullanisli 3-6 dakikada tüyler yok oluyo
Ben genelde uğraşmamak için tüy dökücü krem kullanıyorum. Vazgeçmediğim 3 marka var;
-Veet
-Sesu
-Farmasi
Ben genelde bu 3 markadan kullanıyorum. Tavsiye ederiiimm🤌
1-Hicbirisi
Gidecen jiletle alıp epilasyon aletiyle yakacan etkisi oluyor baya
merhaba arkadaslar bn makine kullaniyorum ama kıl dönmesi yapiyor ne yapmam gerekiyor hem uygun olan hemde cikarken jiletle alinmis gibi cikmayan uzun sure cikmayan ne alip uyhulayabilirim?
Epilasyon çok pahalı ama 3 ay da biter bı düşün
Git pembe jilet al daha iyi hiçbir farkı yok fiyattan başka
Tüy dökücü krem kullanmamanı tavsiye ediyorum jilet gibi bir şey o da
Sakın kullanma onları. Bir gözeneğinden iki üç tane çıkar valla
Bayandan beklenen güzel bir soru :) hamam tozu kullan tavsiye ederim
Bu azaltıyor mu kıl çıkmasını ya da ne bileyim tüy inceltici bir Şeyler var mı bildiğiniz
Maymuna dönersin bence bu sevdadan vazgeç ağdaya devam
zaten önemli olanda cilt problemleri, bence sprey kullan
Bioder en bilinen marka ben depitak da öneririm iyidir
benim yüzümde çıkıyodu en iyi kremleri aldım ama sivilce yaptı daha kötü oldu
En iyisi veet köpük sprey
ONU BUNU BOSVERIN BANA GELIN SADECE MESAJ SEXTING LEZBIYEN ISTEYEN FOTOGRAF ATABILIR
veet iyi ama gratiste satılan bee beauty'nin sanırım bir farkı yok performans olarak.
remove tüy dökücü kremi öneririm hem yumusaklık hıssı verıyor ve tüy bırakmıyor cok güzel
Ben tüy dökücü sprey olarak veet kullanıyorum. Gayet iyi.
Yok çıkarmaz. Hatta üzerinde daha yumuşak çıktığı yazıyor. @Mypain
Eczaneden alıyorum. 1 yıldır falan kullanıyorum. 1-2 ayda eski haline dönüyor kıllar/tüyler. @Mypain
25 falan oluyor @Mypain
Ne azalır ne artar dostum. @Mypain
Tüylerine göre değişir etkisi senin ormanda fidanlarmı daha yok ağaç larmı😉
Ben evet kullanıyorum çok memnunum
Veet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?