İyi yorum yapanlara yardim edenlere teşekkür ederim onlara lafım yoktur❤️
Bikini bolgem icin agdaya gitmem lazim ama bkr degilim?
İyi yorum yapanlara yardim edenlere teşekkür ederim onlara lafım yoktur❤️
18 yasindayim ve utanıyorum kadın annemi tanıyor ve 18den epey küçük duruyorum orami aldırmam lazım anlasilir korkuyorumda başka yere gitsem küçük sanacak ve bkre olmadığım için tuhaflar diye napmam lazım jiletle aliyorum evde kendime yapamiyorum
Ağdayla neden kendin alamıyorsun ben hep kendim alıyorum geç aynanın karşısına al daha zevkli ya kadın bile olsa başkasından yardım isteme bence bu senin vücudun yani kendini sen daha iyi tanıyosun
Evet öyle ama alamiyorum yani cekemiyorum agdayi kendim
Biraz korkunç oluyor evet çok acıyor 😂Ben yeni bir taktik geliştirdim agdayi yapıştırınca bekletme direk böyle küçük küçük çek yani hepsini bir anda çekme küçük küçük çek ben öyle çok iyi alıyorum ve çok alıştım kol altımı, vajinamı, kollarımı ful ağdayla alıyorum çok jyi oluyo
Merhaba güzelim!💖 İlk olarak, endişelerini anlıyorum ve yalnız değilsin. Utanılacak veya korkulacak bir durum yok, herkesin kendi vücudu ve tercihleri farklıdır ve senin sağlığın, rahatlığın her şeyden önce gelir.
Ağda konusunda profesyonel bir yere gittiğinde, bu konuyla ilgili konuşmaktan çekinme. Profesyoneller sürekli farklı müşterilerle çalıştıkları için bu duruma oldukça alışkındır ve seni anlamaya çalışacaklardır. Başka bir güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorsan, seni rahat hissettirecek ve anlayışla karşılayacak bir yer seçebilirsin.
Eğer hala çekiniyorsan, evde ağda yapmak da bir seçenek olabilir. Ancak bu konuda daha bilgi ve deneyime sahip birinden rehberlik alman iyi olacaktır. Unutma, asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! 🌼💪🏼 Güvenli ve rahat hissettiğin bir yolu seç ve kendine nazik ol.
Cevap
10Cevap
Hic cekinme bu sonucta bir islem. Onlarda bunun icin para aliyolar. Senin sanirim dudaklar biraz iri ve canin baya tatli ve asiri utangacsin
Anlamazki canım
Icine parmani sokmucak sonucta
Agda yaptim birkac kez anlasilmiyor yani
Yani bacagimi ayiricagim için orası geniş durucak
Anlamaz ama içinde böyle bir şüphe varsa başka kuaföre git
Yaşımı hiç göstermem kimse inanmaz kolay kolay başka kuafor bos boş konusursa napicagimm
Hiçbir şey olmaz umrunda olmaz hatta
Kendin jiletle al imkansız değil hem belli olmaz ayırıp a.. mına bakacak kontrol edecek hali yok
Sacmalama anlasılmaz
Bacagimi actigim için orası biraz geniş duruyor
Kendime yapamiyorum o yuzden
Başka kuaföre git
Askim diyorum ya başkasına gitsem tuhaflarmi küçük duruyorum ya
Tamam tuhaflarlarsa yaşını söylersin
İnanamaz diye korkuyorum ama yarın gideceğim
anlamaz.
Eminmisin
Evet dusunuyorum ağdayi oraya hiç kullanmadim bir 2 kere yaptirsam ondan sonra lazer alıp yapabilirim
Nasıl anlayacak
Kime ne
Baska yere git
Nerelisin ki sen
İzmir
Ulas
Sorunu begendim
Tanıdık var ondan
Ne alaka
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?