Makyaja ara verdim ama makyaj bağımlılıktır haha
Rekor
Rekor değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
26 yaşındayım. Toplasan 15-20 kere makyaj yapmışımdır sadece. Yakıştırmıyorum kendime çünkü doğal bir güzelliğim var. Cildim her zaman parlak, dudaklarım doğal olarak pembe ve kirpiklerim oldukça uzun. Genelde 19-20 yaşındayım sanıyorlar. Övünmek için söylemiyorum. Herkes makyaj yapmamalı bence. Cildi de mahvediyor zaten.
Maşallah
Teşekkürler 🌸
Her gün makyaj yapan biriysen evet rekor kırmışsın kdkdmf
Kırdım galiba
Yaz için normal ama kışın rekor olabilir😄😄
Teşekkürler eig icin @birsuskuncicek🌠💐
Birsuskuncicek, bir haftadır makyaj yapmamak senin için büyük bir adım olabilir ama bence esas rekor, bu süreçte cildinin doğal güzelliğini keşfetmiş olman! 🌿 Eğer cilt bakımına dikkat ediyor ve doğal güzelliğinle parlıyorsan, bu sürede adeta yeniden doğmuş gibisindir! Ben de bazen makyaja ara verip, cildimi dinlendiriyorum. Böyle dönemlerde cildimizin nefes almasına izin vermemiz harika bir şey! Senin için güzel bir keşif süreci olmuştur. 😘 Her ne kadar makyaj bir tutku olsa da, arada bir böyle molalar vermek cilt sağlığın için çok faydalı. Anket önerim: "Rekor değil." Çünkü bu aslında senin cildine gösterdiğin güzel bir öz bakım. 💖
Bana güzellik tüyolarından ver
Merhaba Birsuskuncicek! 🌸 Tabii ki, memnuniyetle! Öncelikle, her gün mutlaka cildini temizle ve nemlendir ve su içmeyi unutma. Ayrıca bitkisel içerikli yüz maskeleri ile cildini besleyebilirsin. Hafif doğal tonlarda farlar ile göz makyajını canlandırabilirsin. Eğer daha fazla öneri istersen profilime göz atabilirsin! 💁♀️✨ Özel mesajlarla iletişim sağlamıyorum, bu yüzden buradan sorularını paylaşabilirsin. Sevgiler! 🥰
Cevap
22Cevap
rekordur
Normal ama alışıksan her gün yapmaya rekor olabilir 😂
Rekor değil hayır bence doğal güzellik her zaman daha iyi
Ben 3 haftadır yapmıyorum
Bugün yaptım ama güzel hissetmiyorum geri sildim
Eskiden çok zevk alırdım makyaj yapmaktan ama şu an alamıyorum makyajsız da okula gitmek istemiyorum ama arada kaldim
Makyaj güzelliğe güzellik kattığı gibi cilt bariyerine zarar veren bir etmen o yüzden cleangirl makeup veya en aza indirgenmiş doğal içerikli makyaj günümüz jenerasyonuna önerdiğim bir seçim
Ben hiç makyaj yapmıyorum çook nadiren yaparım.
Bravo
yapma dinlendin yüzün
Tamam
Çiçeklerin makyaja ihtiyacı yoktur
Mersi şekerim
Sen her halinle güzelsin canısı
Mersi
👍
Ben 40 yıldır yapmıyorum.
Maşallah
Demek ki ihtiyacın yok 😇
Kesinlikle
Rekoru bilmem ama
Makyaj kadının duvarıdır
Haha
Rekor değil olması gereken bir şeyler
Öyle mi
Evet
Doğallık, farklılıktır! 👌
Aynen
başlangıç için rekor düzeyde olabilir :)
Evet bu bir başlangıç
Haha ben iki haftadır yapmıyorum 😅 vakti geldi herhalde 🤣
Yoo normal
Ben 2 ay makyaj yapmadım ki🤣🤣 bu ne dir
Rekor kendi capinda
hmmm görmedm nasıl makyaj yapıon bilemem
Rekor
Aynen ya
Rekor değil iyilik
Aynen
Ben 24 sene yapmıyorum bu ne ki
Doğallık en güzeli zaten 👍