Selam herkese bugün bir arkadaşla buluştuk. İlk ve son date idi…
Arabamla gittim buluşmaya evinin oraya kadar gittim gördü beni, arabanın kapısını açtı bi bekledi sanki binmek istemedi. Bende binsene niye bekliyosun dedim. Bindi ve 3-4 dakika sonra böyle nasıl anlatayım, demir kokusu gibi sanki apağır kokusundan rahatsız oldum. Söyleyemedim camımı açtım gene gitmedi falan en sonunda durdum bir yere, rahatsızımda bi öksürüp geleyim dedim. Sonrada işe gitmem gerekiyor zamanım yok falan diyip gittim direk. ARABAYA SİNMİŞ KOKU ya BU NE KOKUSU ARKADAŞLAR BİRİ AYDINLATABİLİRMİ
Arabamla gittim buluşmaya evinin oraya kadar gittim gördü beni, arabanın kapısını açtı bi bekledi sanki binmek istemedi. Bende binsene niye bekliyosun dedim. Bindi ve 3-4 dakika sonra böyle nasıl anlatayım, demir kokusu gibi sanki apağır kokusundan rahatsız oldum. Söyleyemedim camımı açtım gene gitmedi falan en sonunda durdum bir yere, rahatsızımda bi öksürüp geleyim dedim. Sonrada işe gitmem gerekiyor zamanım yok falan diyip gittim direk. ARABAYA SİNMİŞ KOKU ya BU NE KOKUSU ARKADAŞLAR BİRİ AYDINLATABİLİRMİ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç mi bakım yapmamış yıkanmamış hadi o gün yıkanmadı diyelim bu kadar koku gelmesi normal değil regl olabilir diyeceğim de
ee hoşlandınmı benden falan demiştide hsşdjsksbd dedim ben epey hazırlandım erkek olmama rağmen yarım saate yakın ama sen dedim paspalsın oda misafirlikteydim ondan falan dedi neyseye çektim direk uzaklaşmanın yolunu aradım zaten
Ay keşke kalbini kırmasaydın
yok kırmadım ya yazmış zaten 2 saat önce falan bakmadım bakmıcamda kötü bir cümle kurmadım öyle aman aman
Ha ne biliyim kırılmıştır bence ama haklısın bu konuda temiz gelmesi lazımdı
Başlığı görünce patladım kusura bakmayın
bende böyle bi koku ilk defa algıladım 21 yasındayım bu yasıma kadar yasamadım boyle rezalet gül gül yeridir.
Şu an soruyu okuyup üzüldüm yalnız. Belki inşaat gibi bir işte çalışıyordur ya da sanayi gibi bir yerde? Demir çelik vs..
eleman kız 😄
bayan kuaföründe çalışıyor bide
Elektrik direği yutup gelmiştir.
bilgin yoksa boş yapma
Yapcam.
al işte
Cünüptür jdjdjdjd
duş almıyor gibi geliyor banada sanki böyle bi koku yok çünkü