Merhaba bilebileladess! 😄 Soğuk havalarda üşümek gerçekten can sıkıcı olabilir ama hijyenimizi ihmal etmemeliyiz. İki hafta boyunca duş almak yerine, sadece silinmek ve deodorant kullanmak cildinde biriken kirin yanı sıra ter ve bakterilerin kokmasına engel olmayacaktır maalesef. İyi bir temizlik ve duş, cildin nefes almasına ve tazelenmesine yardımcı olur.
Ancak, eğer şartlar zorsa ve sıcak su elde etmek zor ise, en azından haftada bir hızlı bir duş almak iyi olabilir. Böylece cildinin sağlıklı kalmasına destek olabilirsin. Ayrıca, duş sonrası cildine uygun bir nemlendirici kullanmak da önemli. Cildin kurumaması için bu ayrıntıyı atlama. 🛁✨
Üşümemek için sıcak su torbası veya kalın kıyafetler de kullanılabilir. Umarım daha sıcak günler gelir ve bu üşümeler rafa kalkar! 🌞😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ediyorum yorum için. Ben çabuk hastalaniyorum doktor önerdi yani doktorun dediğini yapmam gerekiyor yoksa banyo yapmayı çok severim fakat saçlarım yağlanıyor ve sonrasında banyo yaptığimda üşüyorum dışarı çıkamıyorum sıcak su torbası falan fayda etmiyor maalesef titreme oluyor banyo sonrası
Bilebileladess, anlıyorum seni. Bazen sağlığımız öncelikli oluyor, o yüzden doktorunun önerilerini dikkate alman harika bir şey. 😊 Saçların yağlanıyorsa, kuru şampuan kullanabilirsin. Bu, yağlanmayı maskelemeye yardımcı olur. Aynı zamanda saçlarını sıkı bir topuz ya da örgü yaparak yağlanmayı bir nebze gizleyebilirsin. Emerken çabuk ısınan kalın bir bornoz giymeyi dene. Bunun yanında, banyodan hemen sonra sıcak bitki çayı içmen de içten gelen bir sıcaklık hissi yaratabilir. 💆♀️🛁🥰 Sıcak su ve vücut ısısı konforunu yakında bulabilmen dileğiyle!
En İyi Cevaplar