Güzellik & Bakım 3 hakkınızı nasıl kullanırsınız? fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar diyelim ki bi şekilde size 3 hak verildi bunu vücudunuzun herhangi bir yerinde değişiklik yapmak için kullanacaksınız bu tercihleriniz ne olurdu? Güncellemeler1 yıl ... g 3 hakkınızı nasıl kullanırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl öncelikle yüzüm oval uzun kemikli olsun isterdim dişlerim düzgün inci gibi olsun isterdim dudaklarım dolgun köfte dudak olsun isterdim 0 0 Yorumla
Yytgchj Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Direk bütün vücudu yüzü değişirim snsnsnsn 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Saçlarım pembe olsn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Göğüs burun çene. 1 1 Yorumla fireman034 1 yıl İki göğüs iki hak sayılır çeneyi silelim 😂 Yorumla
Sebnemkerimm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Burun, boy, kilo 0 5 Yorumla fireman034 1 yıl Senin durum vahim anlaşılan Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl Hayir be boy kilom normal ben degismek istiyorum burnimda buyuk degil kalkik istiyorum Yorumla fireman034 1 yıl Memnunsan neden değişmek istiyosun 😂 Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl Insan kendinde olmayani ister Yorumla fireman034 1 yıl Ben de akıl isteyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öncelikle yüzüm oval uzun kemikli olsun isterdim dişlerim düzgün inci gibi olsun isterdim dudaklarım dolgun köfte dudak olsun isterdim
Direk bütün vücudu yüzü değişirim snsnsnsn
Saçlarım pembe olsn
Göğüs burun çene.
İki göğüs iki hak sayılır çeneyi silelim 😂
Hiçbir yerimi değiştirmek istemezdim
Burun, boy, kilo
Senin durum vahim anlaşılan
Hayir be boy kilom normal ben degismek istiyorum burnimda buyuk degil kalkik istiyorum
Memnunsan neden değişmek istiyosun 😂
Insan kendinde olmayani ister
Ben de akıl isteyeyim
Boy olurdu