Eridik 🫠ndixnxjxn. E şimdi şöyle oluyor benimkiler orta eğer dikleştirirsem daha büyük dururlar ve ben küçük istiyorum. Mantıken silikon yapılmaz , küçültme yapmam lazım yani şimdi okey misin
güzelim küçültme yapacaksın ama gene dik durmayacak büyük bir sarkık varsa küçük bir sarkık olacak ama sarkık olacak tamam ben seni anladım bu haliyle dikleştirirsen ileri doğru füze gibi çıkacak gene büyük olacak telaşındasın o halde küçült ama dik durması için gene bir destek yapmaları gerek onun içinde alt tatafına küçük bir silikon atacaklar mecbur... benim sana anlatmak istediğim küçülttürünce dikleşmeyecek meme derin gene sarkık deri olacak
Mm anladım ben de bunu düşünüyodum aslında. Peki son soru küçülttükten sonra silikonla dikleştirme yapılması değişik bir görüntü oluşturmaz mı kafamda güzel bı şey canlanmiyor
İstediğin kadar sorabilirsin gece rahat uyuman için kafanın üstünde halay çeken tüm soru baloncuklarını patlatalım :)) ben mesela hafif sarkık meme seviyorum. Sen sarkık olmasından şikayetçi olduğun için ben sana dikleştirici silikon desteği yaptır dedim. Emin ol kötü durmaz. Ama bence şu anda çok güzeldir. Farkedilirse ele güne karşı utanırım diyorsan o ayrı bir olay ona bir şey diyemem
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Göğüslerim sarkık daha 19 olmama rağmen bayilcam, neyse zaten biraz daha küçültmek istiyordum. Küçültünce sarkıklık gider mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Azıcık sarkıklık iyidir dimdik çok iyi değil meme dediğin azıcık aşağı sarkıp öyle karşıya bakar
Ben öyle istemiyorum işte, ne yapabilirim öneriniz var mı
Silikon desteği ile dikleştirebilirsin başka çaren yok küçültsende gene sarkacak. Çok mu büyük ve kilolu musun
Hem küçültme hem silikon mu yani oha ya off
Hayır tatlım sadece silikon... hastalık derecesinde büyük değildir heralde
Ortalar çok büyük değil ama ben küçük olsun istiyorum küçültme ameliyatı düşünüyordum. Silikon yapinca daha çok büyük olmaz mı ben mi yanlış biliyorum
sen büyültmek için silikon taktırmayacaksın dikleştirmek için destek amaçlı silikon taktıracaksın
Oha çok iyi yorum yapiyosun bu arada bxjsnudnd teşekkür ederim baktığın için ✨
rica ederim prenses her şey sen kendini daha iyi hisset diye
Eridik 🫠ndixnxjxn. E şimdi şöyle oluyor benimkiler orta eğer dikleştirirsem daha büyük dururlar ve ben küçük istiyorum. Mantıken silikon yapılmaz , küçültme yapmam lazım yani şimdi okey misin
güzelim küçültme yapacaksın ama gene dik durmayacak büyük bir sarkık varsa küçük bir sarkık olacak ama sarkık olacak tamam ben seni anladım bu haliyle dikleştirirsen ileri doğru füze gibi çıkacak gene büyük olacak telaşındasın o halde küçült ama dik durması için gene bir destek yapmaları gerek onun içinde alt tatafına küçük bir silikon atacaklar mecbur... benim sana anlatmak istediğim küçülttürünce dikleşmeyecek meme derin gene sarkık deri olacak
Mm anladım ben de bunu düşünüyodum aslında. Peki son soru küçülttükten sonra silikonla dikleştirme yapılması değişik bir görüntü oluşturmaz mı kafamda güzel bı şey canlanmiyor
İstediğin kadar sorabilirsin gece rahat uyuman için kafanın üstünde halay çeken tüm soru baloncuklarını patlatalım :)) ben mesela hafif sarkık meme seviyorum. Sen sarkık olmasından şikayetçi olduğun için ben sana dikleştirici silikon desteği yaptır dedim. Emin ol kötü durmaz. Ama bence şu anda çok güzeldir. Farkedilirse ele güne karşı utanırım diyorsan o ayrı bir olay ona bir şey diyemem
Küçülttükten sonra dikleştirici silikon mu yapayım yani
Evet yavrum alttan destek veren silikonlar var onlardan koydur. Büyütmeyecek sadece dik durmasını sağlayacak
Süpersin ya çok teşekkür ederim harbidne ✨
Rica ederim ne demek fazladan bir kere daha gül diye ne gerekiyorsa yapıcaz artık sen gülerken güzelsin
Günaydın prenses uyku mu tutmadı gel kahvaltıya gidelim
Gider bence otomatikman.. çok mu büyükler?
Yok orta sayılır belki bı tık üstü anca
Kaç beden?
Hiç bakmıyorum ona bdusnd
Hahahaha ben direk ölçüsünü veririm merak ediyorsan.. tabi görmem lazım 😀
Yok almiyim ben merak ettiğim şey farklı ne ameliyatı olmam lazım
takma kafaya sagliliklar bence
Kafaya takıyorum ben maalsef, ne yapabilirim sizce öneriniz var mı
meme kanserine karsi daha direncli olduklarini duydum
bence yapma doğal her zaman daha iyidir
Hayır düzeltmek istiyorum, ne önerirsin
ameliyat harici yok gibi
Ne ameliyatı işte küçültsem sarkıklık bitiyor mu yoksa enayi gibi üstüne silikon mu yapicam
Boyun ve kilon nasıl peki
156 boy 54 kiloyum
Aslında kilon da o kadar fazla değilmiş genetikle alakalıdır
Peki küçültunce sarkıklık gider mi yoksa üstüne silikon da mı gerekli
Gitmez diye düşünüyorum ama denemek lazım tabii
Teşekkür ederim
Rica ederim de ama teşekkür ne için ☺️😅
İlgilendiğin için tabiki bdudndh
Aaa ne demek yaa 😊☺️
Kilo ver
Daha da sarkar diye biliyorum kilo verince
Eğer kontrolü elinde tutarsan
O nasıl yani
Basbaya kontrollü
Kontrolden kastın ne i
Düzenli spor ve protein ağırlıklı beslenme vsvs
He anladım
Kanka goş goş spora
Spor yapınca küçülmez ki daha da sarkar bence
Vücudunu toparlar daha fit olursun
Ya mantıksız geliyor ya normal kilo sistemiyle çalışmıyor bence
Bi denesen
Deniycem bakalım dbjdndjd teşekkür ederim
Ooo reis gelişmeleri yaz he xd
Unutmazsam kibgvfhtccgt
Unutmazsın hay mk ata uyduk diye kulaklarım çok çınlar bak şu an çınlıyor jsgs
Ya ahahha unutmicam unutmicam
La başlamadın mı spora heyuu meyuyu
Kaç beden
Hiç bilmiyorum bsusnuxhd önemi yok onun acil öneri verin
Ameliyat olma ebnce spor yap
Sporla olan bişey değil bence ya
Bizden niyetavsiye istiyorsun o zaman
Hangisini yapayım diye sordum spor vb tavsiye istemedim soruyu mu önce doğru okusan
Öneri ver dedin
Yukarıdaki ana soru için önerin ne diyorum
Söylemiyorum
Teşekkür