Güzellik & Bakım Çiçekli rujları denediniz mi? FarParıltısı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben biraz geç kalmış olabilirim :D Hemen sipariş verdim siz kullandınız mı? Çiçekli rujları denediniz mi? Cevapla Ruj Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır denemedim saçma geliyo bana renk versede kalıcı olucağını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
nireinengel Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bu tür rujlar en fazla iki dk kalıyor dudağımda hepsini yiyorum smndncncn 0 1 Yorumla crazzy42 1 yıl çikolata mı o kimyasal o ileride çok sıkıntı çekersin Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Ayy bunlar hala var mı? Bi ara sürekli görüyordum 🤭🤭 kullanmıyorum ama olabilir. Kötü değil. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Hiç denemedim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. denemedim ama denemek istiyorum çok 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Çiçekli değil de çilekli almak şart oldu 😅 0 0 Yorumla
Süreyyya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır popüler kültürün kölesi olmam ben 0 0 Yorumla
Celalsaglam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Tadı güzel ama erotizm mi bozuyor BENCE 😂 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Hayır ilgimi çekmiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır denemedim saçma geliyo bana renk versede kalıcı olucağını düşünmüyorum
Bu tür rujlar en fazla iki dk kalıyor dudağımda hepsini yiyorum smndncncn
çikolata mı o kimyasal o ileride çok sıkıntı çekersin
Ayy bunlar hala var mı? Bi ara sürekli görüyordum 🤭🤭 kullanmıyorum ama olabilir. Kötü değil.
Hayır denemedim.
Hiç denemedim ama isterdim sürmeyi.
Hiç denemedim
denemedim ama denemek istiyorum çok
Çiçekli değil de çilekli almak şart oldu 😅
Hayır popüler kültürün kölesi olmam ben
Yok daha kesfetmedim 😂
Tadı güzel ama erotizm mi bozuyor BENCE 😂
Hayır ilgimi çekmiyor.
Evet, baya eskiden trenddi
Sürünce nasıl duruyor
Denemedim nasıl oldugunu merak ettim şimdi